Vitt lantligt kök från Ballingslöv
Vitt lantligt kök från Ballingslöv

Roy Fares 3 köksfavoriter

Köksinspiration

Roy Fares, bagare och konditor och aktuell med boken ”Delicious: bakverk för en godare höst och vinter” listar tre favoritredskap i köket han inte kan vara utan.

Annons
 • Visp i pistagefärg

  ”... utan vispen går det inte att baka.”

  Silikonbeklädd ballongvisp i pistage, 99 kr, Leila's Generalstore. 

 • Spritpåse och tyllar

  ”Spritspåse och tyllar så att man kan vara kreativ och dekorera tårtor, cheesecake, cupcakes och annat gott.”

  Stjärntyllar, 2-18 mm, 39 kr. Spritspåse i nylon 45 cm, 129 kr, Kitchenstore.se

 • Köksassistent/mixer

  ”Min köksassistent från Electrolux Grand cuisine — den är magisk, stark, vispar snabbt och är supersnygg. Som en Ferrari i köket.”

  Köksassistent Grand Cuisine Standmixer, 15 995 kr, Electrolux.

Visa allt innehåll
28 oktober 2014
 
Annons
Mer om Köksinspiration

Gammalt och nytt i härlig harmoni

Köksinspiration I ett hus i en backe möter gammal sekelskiftescharm blänkande modernism. Resultatet - ett bondkök med laboratoriekänsla.

Nytt & Nyttigt oktober 09

Köksinspiration Pauline Josephson tipsar om det allra senaste. Som hur du får reda på vad husen i ditt drömområde kostar.

Kök till varje pris - mellan

Köksinspiration Vill du satsa lite mer? Lägg in ett nytt köksgolv eller skapa ny rymd med öppna hyllor. Det finns också många nya fina kök i mellanprisklassen!

Nytt kök - Gammaldags charm i modern tappning

Köksinspiration Nytt kök - inriktning gammaldags charm. Det nya köket i den nybyggda villan är skapat helt i en gammaldags stil. Allt från det stora, som skåp och golv till de små detaljerna är noga utvalt för att kännas rätt.

Nytt kök - Sparsmakat modernt

Köksinspiration Nytt kök - Sparsmakat modernt med proffskänsla Först ut är ett sparsmakat modernt. Raka enkla linjer, inga onödiga detaljer och hög funktionsfaktor är...

Lekfullt med pasteller i köket

Köksinspiration Familjen Stokstad Steinbo har valt att sätta glada färgklickar i sitt annars ganska neutrala kök med hjälp av en härligt somrig fjärilstapet.

Varmt och mustigt kök

Köksinspiration Den här familjen älskar rött och mustiga färger! Dessutom är man bygg- och inredningskunniga och har ett brinnande intresse för matlagning.

Färgglädje med massor av förvaring på höjden

Köksinspiration Eftersom övrig interiör i huset i huvudsak var vitt, valde den här familjen att göra det öppna köket till en färgstark samlingspunkt.

3 nya kök - fräckt i vitt

Köksinspiration Ett nytt kök behöver inte kosta en förmögenhet. Det går att få ett både funktionellt och snyggt kök under 50 000 kronor.