Annons

Köksinspiration och idéer för ditt kök

Dags att renovera, bygga nytt kök eller drömmer du om det perfekta köket? Här hittar du mängder av olika härliga kök att inspireras av – allt från kök i många olika stilar, proffsens smarta kökstips och experternas goda råd.

Fixa stilen i köket

Fräscha pasteller, ett stort familjekök, lantligt kök med pärlspont, kök i modern stil, en bänkskiva i marmor, ett coolt industrikök eller ett oväntat kök med sportbilskänsla och röda köksluckor. Oavsett vilket kök du är ute efter hittar du köksinspirationen här. Kolla in köksmöbler, vitvaror, material på arbetsbänkar och köksluckor, tapetnyheter för köket och all köksinredning du behöver. Här får du tipsen och inspirationen du behöver inför din köksrenovering, eller om du bara vill förändra detaljer i köket.

Du kanske vill bygga nytt men ändå behålla retrostilen med gammaldags charm. Inga problem, här kan du hitta tips om hur du med gammaldags detaljer och smarta val av detaljer kan få till ett härligt nostalgiskt retrokök trots att du bygger ett nytt fräscht kök.

Så säkrar du köket

Ett säkert kök är viktigt, speciellt om du har barn i köket. Med smarta produkter, som spisskydd och spisvakt, kan du slippa onödiga olyckor. Se vår lista på goda råd som hjälper dig att barnsäkra köket.

Förnya ditt gamla kök

Här får du smarta tips på hur du förnyar ditt kök med enkla medel. Bara genom att storstäda, måla eller sätta upp kakelplattor kan du ge köket en helt ny look. Läs vår köksspecial och inspireras av alla smarta finesser och idéer att förändra ditt kök med.

Du kan även se hur Sveriges fulaste kök i Vi i Villas tävling förvandlats till ett fint kök i lantlig stil.

Frossa i köksprylar och köksmaskiner

Råsaftcentrifug, citronpress, ballongvisp, köksassistent, grytor, kökstextilier och porslin. Här får du koll på de hetaste köken och köksprylarna just nu. Spana in kändisbagarens köksfavoriter och kockens eget kök.

Fynda köksnyheter eller lyxa med exklusiva köksprylar

Är du ute efter ett kök till budgetpris? Med prisvärda vitvaror, billig köksinredning och köksprylar till fyndpris. Ett nytt kök behöver inte kosta allt för mycket. Experten tipsar om vad det är värt att prioritera och lägga pengarna på, samt vilka köksprylar du kan köpa billigt och spara en slant på. Här finns tipsen och prylarna för alla plånböcker.

Vill du hellre satsa på ett lyxigt kök med exklusiva vitvaror, bländande blandare och moderna köksnyheter som ger det där lilla extra? Inspireras av de senaste nyheterna och materialen. Spana även in framtidens kök och design, med energisnåla interaktiva köksbord och andra spännande finesser som underlättar matlagningen.

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Köksinspiration
1
Sätt guldkant på tillvaron med snygga köksprylar. Budget eller lyx? Du väljer! Här är redaktionens favoriter just nu.
Kök
0
Ingen midsommar utan en klassisk jordgubbstårta! Här är 11 tips på hur du kan dekorera din tårta nu på fredag.
Kök
0
Tröttnat på ditt gamla kök? Med en vit, kaklad bas byter du lätt stil. Här är tre varianter på samma kök.
Recept
0
Bygg ett pepparkakshus i form av ett tåg och fyll lastvagnarna med julgodis. Här är en ritning för hur du bygger ett eget pepparkakståg.
Kök
0
Kokar du också alltid på tok för mycket pasta, ris och linser? Vi har tagit fram den geniala lathunden för att mäta upp rätt mängd av torrvarorna.
Köksinspiration
1
Smart belysning, bänk med förvaring, inbyggt kaffeskåp och rymlig köksö. Spana in de här 9 smarta läsaridéerna för köket.
Köksinspiration
0
Vi har samlat fyra DIY-tips att inspireras av till dina tebjudningar. Här hittar du egengjorda tepåsar, de tjusigaste kakorna och handmålade tekoppar....
Husliv
0
Oftast hamnar kaffesumpen i soporna när kaffet är bryggt. Men visste du att du kan använda kaffesump till flera olika smarta saker?
Bygga och renovera kök
0
Drömmer du om att bygga ett nytt kök? Kom igång med köksbygget redan i dag – här är vår stora guide med checklistor, köksmått och smarta tips på...
Köksinspiration
0
Leta du efter fina och roliga dekorationer till din kräftskiva? Här är 10 roliga idéer du enkelt kan fixa själv – från bordsplaceringar till servering...
Inredningsinspiration
3
DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!
Köksinspiration
9
Jenny Lilja ville förnya köket snabbt med liten budget – lösningen blev att "kakla om" med dekorplast. Läs här om hur hon gick tillväga för att förvan...
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons