Nya viivilla.se fyller ett år

Kök

I dag ska vi fira en ettåring som redan går. Jag tänker på nya www.viivilla.se som just nu firar ettårsjubileum i sin nya form.

Annons

Ett år är inte så mycket i den vanliga världen (Vi i Villa fyller till exempel 50 nästa år) – men i cyberspace där allt går så snabbt är det en lång tid.
Den 15 september förra året relanserade vi vår sajt och vi hade stora förhoppningar. Men att den skulle uppskattas så till den milda grad hade ingen av oss ens vågat drömma om.

Hör bara här: viivilla.se har nu över 100 000 unika besökare varje månad och det är en ökning med hela 350 procent under det här året. Besökarna är dessutom mycket nöjda, det visar alla undersökningar som gjorts. Artiklarna, guiderna och gör-det-själv-tipsen tillhör de mest populära inslagen.

Jag tycker att du ska prova själv

Visserligen utökar vi antalet nummer av Vi i Villa till tio stycken nästa år – men ändå kommer vi ut relativt sällan. På viivilla.se hittar du allt som du är van vid från tidningen, bara så mycket mer och hela tiden!

Det är ju själva finessen med Internet, tillgängligheten och djupet. Vi finns alltså alltid tillgängliga för dig med en enorm bank fylld av idéer, köptips, marknadsöversikter, hjälp med att hitta hantverkare och mycket, mycket mer. Passa också på att göra din röst hörd via villapanelen.

Tack alla ni som redan upptäckt oss och gjort oss till en av Sveriges största och mest uppskattade sajter! Och välkomna alla ni andra som ännu inte vet om er lycka. Låt oss tillsammans satsa på 350 procents tillväxt även det kommande året!

Nu över till något helt annat, som det heter

Månadens tema är kök och jag hoppas att ni som går i kökstankar hittar all den inspiration ni behöver. Intresset för kök och matlagning är på topp, det slås kanske enbart av trädgårdsintresset när det är säsong.

Själv är jag ganska nöjd med mitt kök, möjligen är spisen lite racklig och borde bytas ut. Men annars funkar det bra och är rätt snyggt. Och eftersom det går mot höst tänkte jag göra en fläskkotlett med lite rotsaks-pytt till hustrun och mig i kväll. Prova gärna det. Enkelt men gott.

Smaklig spis! Som man säger i Skåne.

Björn Vingård som kock.
Björn Vingård, chefredaktör

Skär upp morötter, palsternacka, rotselleri,
kålrot – eller de rotfrukter du får tag på i
oregelbundna bitar.
Stek upp dem i en blandning av olja och smör.
Tillsätt lite hackad purjolök på slutet och stek
med den utan att den helt tappar färgen.
Servera till stekt kotlett, biff, korv eller något annat gott.
Det är säkert nyttigt också!

En morot.

Annons
19 september 2005

0 Kommentarer

0

Dekorera din jordgubbstårta: 11 fantastiska tårtor

Ingen midsommar utan en klassisk jordgubbstårta! Här är 11 tips på hur du kan dekorera din tårta nu på fredag.

0

Catarina König "Jag är en total matnörd"

Sveriges mästerkock 2016, Catarina König, älskar att bjuda på festmiddag – men blir sällan bjuden själv. Här berättar hon varför!

0

Barnsäkerhet – så kan du barnsäkra hemmet

Att barnsäkra hemmet är något som är viktigt för att förebygga olyckor. Barn vistas som allra mest i hemmet, men det är en farligare plats än vad man...

Artikeln är ett samarbete med Stenbolaget

Så kaklar du köket

Har du börjat tröttna på kaklet i ditt kök? Ett nytt kakel ovanför diskbänken kan göra underverk för ditt köks utseende. Gör jobbet själv och lägg...

0

Matens hållbarhet i frysen – så länge håller sig maten fräsch

Undrar du hur länge mat i frysen håller sig fräsch? Här guidar vi dig gällande frysmatens hållbarhet.

0

Läsarnas bästa pizzarecept

Här är vinnarna i Stenbolagets pizzatävling - och vinnarrecepten.

0

9 smarta tekniknyheter till ditt kök

Smarta teknikprylar som gör ditt kök high tech! Vad sägs om att fjärrstyra kaffebryggaren, koppla upp ugnen eller kunna surfa fram bästa receptet?

0

Enkelt recept på klassisk pesto

Pesto är gott och enkelt att göra. Blanda med pasta eller lägg på laxen. Här är ett enkelt recept på hemmagjord pesto.

0

Baka sommarens godaste bärpaj

Alla älskar en god paj. Den här bärpajen är enkel att göra och kommer förmodligen att bli den godaste smulpajen du smakat.