Nya viivilla.se fyller ett år

Kök

I dag ska vi fira en ettåring som redan går. Jag tänker på nya www.viivilla.se som just nu firar ettårsjubileum i sin nya form.

Annons

Ett år är inte så mycket i den vanliga världen (Vi i Villa fyller till exempel 50 nästa år) – men i cyberspace där allt går så snabbt är det en lång tid.
Den 15 september förra året relanserade vi vår sajt och vi hade stora förhoppningar. Men att den skulle uppskattas så till den milda grad hade ingen av oss ens vågat drömma om.

Hör bara här: viivilla.se har nu över 100 000 unika besökare varje månad och det är en ökning med hela 350 procent under det här året. Besökarna är dessutom mycket nöjda, det visar alla undersökningar som gjorts. Artiklarna, guiderna och gör-det-själv-tipsen tillhör de mest populära inslagen.

Jag tycker att du ska prova själv

Visserligen utökar vi antalet nummer av Vi i Villa till tio stycken nästa år – men ändå kommer vi ut relativt sällan. På viivilla.se hittar du allt som du är van vid från tidningen, bara så mycket mer och hela tiden!

Det är ju själva finessen med Internet, tillgängligheten och djupet. Vi finns alltså alltid tillgängliga för dig med en enorm bank fylld av idéer, köptips, marknadsöversikter, hjälp med att hitta hantverkare och mycket, mycket mer. Passa också på att göra din röst hörd via villapanelen.

Tack alla ni som redan upptäckt oss och gjort oss till en av Sveriges största och mest uppskattade sajter! Och välkomna alla ni andra som ännu inte vet om er lycka. Låt oss tillsammans satsa på 350 procents tillväxt även det kommande året!

Nu över till något helt annat, som det heter

Månadens tema är kök och jag hoppas att ni som går i kökstankar hittar all den inspiration ni behöver. Intresset för kök och matlagning är på topp, det slås kanske enbart av trädgårdsintresset när det är säsong.

Själv är jag ganska nöjd med mitt kök, möjligen är spisen lite racklig och borde bytas ut. Men annars funkar det bra och är rätt snyggt. Och eftersom det går mot höst tänkte jag göra en fläskkotlett med lite rotsaks-pytt till hustrun och mig i kväll. Prova gärna det. Enkelt men gott.

Smaklig spis! Som man säger i Skåne.

Björn Vingård som kock.
Björn Vingård, chefredaktör

Skär upp morötter, palsternacka, rotselleri,
kålrot – eller de rotfrukter du får tag på i
oregelbundna bitar.
Stek upp dem i en blandning av olja och smör.
Tillsätt lite hackad purjolök på slutet och stek
med den utan att den helt tappar färgen.
Servera till stekt kotlett, biff, korv eller något annat gott.
Det är säkert nyttigt också!

En morot.

Annons
19 september 2005

0 Kommentarer

6

20 smarta saker du kan använda kaffefilter till

Ett kaffefilter är briljant! Använd filtret för att borsta dina skor, som muffinsform eller för att ta bort korken från vinet. Här är 20 smarta tips på...

I samarbete med Ica

5 smarta mattips för en enklare vardag

Storhandlar du också alltid hem fel saker? Eller köper för mycket mat som till slut hamnar i papperskorgen? Här är fem tips för en enklare matvardag!

0

Johanna Westman: "Inspirera barnen att våga i köket"

Höstlovet är här – dags att göra roliga aktiviteter! Vi frågade författaren Johanna Westman, som skrivit flera kokböcker för barn, om hennes bästa...

0

VIDEO: Så rengör du mikron på 4 minuter

Vi testar knepet som trollar bort den ingrodda smutsen i mikrovågsugnen på bara några minuter. Allt du behöver är en citron!

1

7 geniala saker du kan använda våffeljärnet till

Visste du att det finns fler användningsområden för ditt våffeljärn än bara vanliga våfflor. Ta del av 7 genialiska tips här.

0

Superknepet: Knäck en nöt utan nötknäckare

Visste du att du kan knäcka en nöt utan nötknäckare? Här är superknepet som bara tar några sekunder!

1

Har huset gjort mig huslig? Krönika Annika Marklund

Oj – plötsligt står hon där och syltar och saftar! Eller är det hela bara ett skådespel? Vår krönikör Annika Marklund är mån om att husligheten inte...

0

Kalender för en skönare jul

I december är det mycket som ska hinnas med. Julmat, julhandling, städning och allt annat som behöver göras och ses över. Men med en dag-för-dagkalender...

0

Ledaren: Tack alla härliga läsare!

Ni bidrar verkligen med att göra vår tidning. I det här numret mer än någonsin.