Annons
Snart är det jul igen, och hög tid att börja fundera på julklappar.
Snart är det jul igen, och hög tid att börja fundera på julklappar.

Årets bästa julklappstips

Vardagsrum

Svårt att hitta på julklappar, eller bara knepigt att välja? Lugn, här har vi gjort ett urval av våra favoriter för olika kategorier av villaägare.

Annons

Till hemmakatten som trivs bäst i soffan


Vacker prydnadskudde i polyester, 50x50 cm. "Chinatown" 479 kr, Mio


Lika bra för kvällsteet framför favoritprogrammet som till uppiggande start på dagen är den härligt färgglada muggen "Matilda" 49 kr på Indiska.


Trivs man i tevesoffan tittar man nog gärna på "På Spåret" . Här finns 2 500 frågor till hemmakupén. Av Lena Lind Brydstedt, Max Ström förlag, cirka 250 kr.


En skön pläd är ett måste för vintermys. "Snowflake" finns även i rött och är 130x170 cm. 129 kr, Åhléns


Mysiga ljus i glas med julmotiv. "Snövita" 35 kr, Ikea

Till den som trånar efter teknik


Julstämning på teven får man med denna DVD med 1 timme (autoloop) vackra julbilder ackompanjerade av klassiska julsånger. Anpassad för widescreen. 45 kr på Coolstuff


Inspelningsbar julkula med utrymme för 10 sekunders inspelat meddelande. 139 kr, Coolstuff


Till hela familjen - energisnål tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskinen har 40 % bättre värden än energiklass A och torktumlaren är 50 % energisnålare än konventionella kondenstumlare. Tvättmaskin T 8827WP cirka 15.000 kr. Miele


Surfplatta och mobiltelefon i ett. Samsung Galaxy Tab har 7 tums pekskärm, två kameror, inbyggd GPS och operativsystemet Android2.2 samt Market. Ca 6 500 kr men kolla extraerbjudanden, på Telia får du t ex Spotify ett år på köpet.


Trådlös väderstation med stor bakgrundsbelyst display som visar temperaturen både inom- och utomhus samt ger väderprognoser. 399 kr, Teknikmagasinet

Annons

Till den som njuter mest bland blommor och blad


Naturtrogen växt i tyg som håller sig lika fin, vinter som vår och vare sig man har gröna fingrar eller inte. "Fejka" 49 kr, Ikea


Härlig verklighetsflykt till sommar och underbara engelska trägårdar. Av Ann Larås, Natur & Kultur, cirka 200 kr


En verkligt lyxig trädgårdshandske i teflonbehandlad nylon för perfekt hållbarhet och passform. 299 kr, Fru Flora


Med en schysst häcksax kan man slå grannarna med häpnad. BUH650RD är en ny, rejäl, lättmanövrerad och sladdlös (litiumjon) modell från Makita. Svärdlängd 650 mm, vikt 5,2 kg, pris cirka 7.400 kr

En egen trädgårdsdesigner för några timmar, kan vara en mycket uppskattad julklapp till den som vill men kanske inte riktigt kan. Tala med din närmaste planskola eller ta kontakt med Zetas som erbjuder presentkort på tjänster för 900 kr/tim.

Till den som helst skruvar och spikar


En mjuk, PVC-belagd verktygsbag i polyester som man kan hänga på axeln är mycket s,midigare än en tung och hård verktygsväska. Vikt: 1,6 kg. Mått: 490 x 265 x 340 mm., 129 kr, Biltema


Skruvdragare behöver man alltid, och Boschs lilla sladdlösa IXO Vino med litiumjonbatteri, har förutom en rejäl bit-sats, även korköppnare som tillbehör. Pris cirka 600 kr.


En bra arbetsoverall spar både på kläder och gör att man undviker att dra in så mycket smuts inomhus. Rallyoverallen "Singen" i 100% bomull finns i flera färger och kostar cirka 300 kr på Esska.se


Den kompletta handboken för huset med över 1000 teckningar och foton. "Gör Det Själv" av Dag Thorstensen m.fl. Bonnier Impact, cirka 250 kr


Den allra minsta hantverkaren i familjen vill säkert ha ett eget set. Verktygslåda "Duktig" i plast, 79 kr, Ikea

Till den som nyss flyttat in


Första julgranen? Överraska med att ge en schysst samling av annorlunda, exotiska julkulor. Indiska från 19 kr och uppåt.


Ekar nya villan tom på möbler räcker det nästan med denna härliga färgklick för att få det att kännas ombonat. Fåtöljen "Dixie" kostar 5 690 kr på Mio


Samma tips ger vi varje år för lika bra är den alltid - Hemmets ABC av Per Hemgren och Henrik Wannfors. Husägarens bibel med outsinlig kunskap för den som nyss blivit med villa. Ica bokförlag, cirka 300 kr


Fina förvaringsburkar till köket. "Tripp" i plåt kostar 69 kr/set om tre på Ikea.

Är nya hemmet säkert? Bra tips för alla nyinflyttade (och nyblivna föräldrar) är olika typer av säkerhetsprodukter; fönsterlås, brandvarnare, halkskydd, skumsläckare, petskydd för eluttag, trappgrind med mera.

Fortfarande svårt? Gå in på www.presentkorttorget.se och välj ett presentkort från hundratals olika butiker och företag.

Köpinformation:

www.biltema.se

www.bokia.se

www.bosch.se

www. coolstuff.se

www.fruflora.se

www.ikea.se

www.miele.se

www.mio.se

www. samsung.se

www.teknikmagasinet.se

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
3 december 2010

0 Kommentarer

0

Välja och köpa soffa – en guide

Att köpa en ny soffa kan ge vardagsrummet ett ordentligt lyft, men hur ska du tänka när du ska välja soffa? Vi guidar dig!

0

Sofftrender och tips för dig som ska köpa ny soffa

Ge ditt vardagsrum ett lyft med en ny läcker soffa! Här är hetaste sofftrenderna och experternas bästa tips för dig som ska köpa soffa.

0

15 roliga soffor

Låter det frestande att skaffa en kosoffa, en badkarssoffa eller varför inte en kistsoffa? Här är 15 galna soffor du inte visste fanns.

0

Yohio "När jag inte tävlar äter jag chips med mina djur"

Yohio berättar för Vi i Villa hur han helst tittar på Melodifestivalen när han själv inte tävlar.

0

Piffa vardagsrummet: 9 saker under 500

När det är grått och kallt ute behövs det färg och värme inne. Här är 9 snygga prylar du kan köpa för en 500-lapp!

0

Vardagsrum i förvandling

Börjar det bli dags för en uppfräschning i vardagsrummet? Inspireras av förvandlingen av vårt vardagsrum som bytte utseende totalt med hjälp av målarfär...

0

Stiligare vardagsrum

Här händer allt! Umgänge, tevetittande, lek och kanske träning. Flexibel inredning är ett bra ledord – och genomtänkt belysning.

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons