Annons

Sovrum med plats för studier

Sovrum

Ett sovrum används idag sällan enbart till att sova i. Ofta måste det även fungera som arbetsrum eller som här, till studierum.

Annons

Tyvärr är sovrummens storlek begränsad, vilket gör att det kan vara svårt att få med all den teknik som t ex dator, tv och stereo kräver, och som vi är så beroende av. Det gäller därför att planera väl, utan att glömma bort trivseln, och på eget sätt göra rummet personligt.

Detta förslag bygger på flexibilitet, och de flesta möblerna är på hjul. Sängens diagonala placering ger rumment en naturlig uppdelning - arbetsplats på ena sidan och musik, TV och böcker på den andra. En figurspegel, klädhängare och rottingpall tar liten plats, fåtöljen lite mer, men den är bra att sitta i när man behöver en paus.

När så här många funktioner ska samsas i ett mindre rum är det vikigt att vara återhållsam med mönster och starka kulörer. En ljus lätt färgsättning vinner i längden.

Arbetsbordet är en utsågad limfogskiva som i regel fästes på väggen, storlek och form bestämmer du. Benen kommer från möbelvaruhuset.

Sängen med stoppad hög gavel är gjord av två med kraftiga vinkeljärn hopsatta limfogskivor. Den har kraftiga hjul, varav ett har broms.

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Annons
7 augusti 2002

0 Kommentarer

0

Sängguide: Så väljer du rätt säng

Dags att köpa ny säng? Det finns mycket att tänka på när du ska välja madrass, säng och kudde. Här är en stor sängguide som hjälper dig att välja rätt.

2

Vika dra-på-lakan: här är knepet

Tycker du att det är svårt att vika dra-på-lakan? Inte längre! Här är nämligen knepet som fixar den perfekta vikningen.

0

Familjens Ikea-hack: En säng för hela familjen

För att både föräldrarna och de fem barnen skulle få så bra sömn som möjligt hittade Elizabeth en smart lösning – ett Ikeahack med Kura-sängar.

1

Skapa ett harmoniskt sovrum med feng shui

Gör ditt sovrum till en vilsam plats där du kan samla kraft och energi. Här är experterns bästa tips om hur du inreder med Feng Shui.

0

Smarta förvaringstips som ger harmoni i sovrummet

Hitta lugnet i ett sovrum med hög mysfaktor utan onödiga prylar. Här är förvaringstipsen som gör ditt sovrum snyggt, smart och mysigt!

0

Förnya sovrummet under 500 kr!

Sovrummet är en plats där du ska kunna koppla av och vara dig själv. Skärma av världen utifrån och skapa en liten oas som gör dig lugn och trygg. Med...

2

Det innersta rummet

Fundera igenom de praktiska funktionerna för sovrummet och lägg till de färger, tyger och föremål som du tycker om.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons