Trött på sladdtrasslet? Testa det här enkla knepet!
Trött på sladdtrasslet? Testa det här enkla knepet! Foto: Istockphoto

VIDEO: Så slipper du julbelysningstrasslet

Inredning

Brukar du, precis som vi, bara slänga ner julgransbelysningen i en låda – och sedan bli galen nästa år när du ska lösa upp sladdtrasslet? Här är knepet som ger dig en lugnare jul nästa år!       

Annons

Samma visa varje år – ett berg av sladdar som man måste lösa upp (och samtidigt försöka att hålla lugnet när du gör det!). Vi har testat knepet som fungerar för att slippa belysningstrasslet. Allt du behöver är en galge! 

Gör så här:

1. Dags att städa undan julen? Börja med att ta fram en galge från klädkammaren. 

2. Vira sladden runt galgen. Svårare än så är det inte! Nästa jul kommer du garanterat vara nöjd över ditt nyfunna ordningssinne. 

Annons
Sara Åhlström
21 december 2016
 
Annons
Mer om Inredning

6 rum med galen inredning

Inredning Låt dig inspireras – eller kanske bara förfäras – av dessa rum. Här är inredningen som får dig att tappa hakan!

17 perfekta lönnrum!

Inredning Gör slag i saken – dölj extrarummet bakom en hemlig dörr!

11 galet mysiga hembibliotek för alla bokälskare

Inredning Här dömer vi boken efter omslaget! Eller snarare bokens omgivning… Ett vackert hembibliotek är det många bokmalar som drömmer om. Låt dig avundas – och...

Kika på Ikeas julnyheter 2017

Inredning Längtar du, precis som vi, redan till julafton? Spana in Ikeas julnyheter och dröm dig bort till hur du ska inreda hemmet i december!

10 fantastiska pysseltips

Inredning Sugen på att pyssla något kul till hemmet? Vi har samlat våra bästa pyssel-artiklar så att du enkelt ska kunna navigera och hitta ett roligt pyssel som...

10 helt otroliga källare

Inredning Vill du göra något roligt med din källare som bara står där och samlar damm? Här är 10 helt otroliga tips på hur du kan fixa den coolaste källaren i...

Lär dig att sticka

Inredning  När du inte vill vara ute i kylan och frysa finns det betydligt mysigare saker att göra i villan – som att sticka sig en varm kofta. Författaren Maja Karlsson tipsar dig om hur du ska gå till väga.

VIDEO: Så fixar du ordning bland presentpappret

Inredning Har du kaos bland presentpappret? Här är superenkla knepet som fixar ordning och reda.

Här är Vi i Villa-läsarnas bästa målartips!

Inredning Luftbubblor i tapeten, pensel som torkat – för att inte glömma bråken med din partner som ofta uppstår i samband med en renovering. Här är Vi i Villa-lä...