Annons

Övrig inredning – tips och inspiration

Det finns mycket inspiration att hämta från nätet, inredningsbloggar och olika möbelföretag. Ibland är det dock svårt att bestämma sig för vilken inredningsstil man ska välja – lantlig inredning, marockansk inredning eller kanske mer stilrent med blanka ytor. Oavsett stil så har vi samlat massvis med inredningstips och inspiration för heminredning.

 

Prisvärd inredning

Inredning är ofta dyrt, men det finns bra budgetalternativ. Ibland kan budgetalternativet för heminredning vara lika snyggt som det dyrare alternativet. För att inreda med budget kan du till exempel återbruka och använda vintage, vi vägleder dig till billigare inredning – bland annat ger bloggerskan Elsa Billgren sina bästa inredningstips när det kommer till budgetinredning.

 

Inredning online

Handla på nätet är populärt, och det finns ett bra utbud att shoppa heminredning online. På nätet kan du handla soffor, gardiner, dekorationer, lampor och mycket mer. Onlineshopping underlättar ofta, och möjligen lite extra för de personerna som har långt till närmsta möbel- och inredningsbutik. Letar du efter snygg konst att hänga upp på väggarna? Vi tipsar om hur du kan köpa konst online. Missa inte Trendenser-Fridas bästa tips för att shoppa på nätet.  

 

Smarta förvaringslösningar

Många önskar att de skulle ha bra förvaring i hemmet, eftersom det underlättar vardagslivet. Förvaring ska gärna vara både praktiskt och snyggt. I den svårmöblerade hallen vill man ha goda förvaringsmöjligheter för att slippa ha alla kläder och skor framme. Det är ofta svårt att få till både en smart och snygg förvaring, men vi hoppas att våra förvaringstips kan hjälpa dig en god bit på vägen. Bland annat lämnar Förvaringsdrottningen sina bästa tips för olika förvaringslösningar.  

 

Gör eget julpynt

Dekorera inför jul och andra högtider är något som de flesta gör. Till jul smyckas det ut med ljusstakar, julgranar, julstjärnor, tomtar och mycket mer. Men du behöver inte köpa all julpynt – du kan istället göra ditt eget julpynt. Vi har tipsen på hur du gör snyggaste julpyntet helt själv, allt från den snyggaste julkransen till fina islyktor.

 

Snygg trapp

En snygg trappa kan du fixa med hjälp av att slipa, måla och lacka. Men du behöver inte alltid lägga ner så mycket tid på att förnya och fräscha till din trappa, det finns flera roliga lösningar på att piffa till din trappa så den blir något alldeles extra. Vi har samlat de bästa tipsen för hur du gör din trappa riktigt snygg. I artikeln "Ny trappa på 3 sätt" finns det enkla och fina trapptips. 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Bygg
2
Shopping är roligt och i många fall nödvändigt. Som villaägare kan du numera enkelt klicka hem det du behöver både till huset och trädgården direkt...
Inredning
0
Att vika en servettkanin är roligt och blir dessutom en fin detalj till påskdukningen. Allt du behöver är en servett – här är en guide som hjälper...
Inredning
2
Har du också gått och längtat efter Ikeas nyheter? Vi har listat 15 av våra favoriter.
Inredning
0
Textilier i slitstarka naturmaterial, barnrumsmöbler i furu och en smart bäddsoffa med moduler – här är en smygtitt på aprilnyheterna på Ikea.
Textil
0
Att byta textilier ger stor effekt för liten peng. Inredaren Andrea Brodin lär dig hur du uppdaterar hemmet med gardiner och kuddar.
Inredning
0
Ska du rama in bilder, foton eller affischer, kanske till en tavelvägg? Här är rammakarens bästa tips för att välja rätt ram, passepartout och inramni...
Inredning
0
Visste du att det finns speciella lökbrillor man ska ha när man hackar lök? Här är prylarna du inte visste att du behöver förrän nu.
Inredning
0
Har du förlorat inspirationen när det gäller nya dekorationer till Halloween? Vi har samlat 10 enkla Halloween-dekorationer som du kan göra själv.
Husliv
1
"Kemikaliepappan" Magnus Kähler ger sina bästa tips för att giftminimera din vardag och minska kemikalierna i hemmet.
Inredning
0
Längtar du till julen lika mycket som vi gör? Här kan du få en smygtitt på Ikeas fantastiska julsortiment, det finns massvis av härliga nyheter!
Textil
0
Att inreda med mattor är både praktiskt och snyggt. Så här hittar du rätt matta till husets alla rum.
Inredning
1
Grafiska affischer, snygga foton, vackra gamla skolplanscher – det är både enkelt och prisvärt att shoppa konst på nätet. Här är våra bästa tips!
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons