Annons

Möbler inomhus och utomhus

Möbler är något som du kan handla både online och i butik. Här får du inspiration för dina nuvarande möbler och dina framtida möbelval.  Vi har samlat massvis av tips och råd – allt från att köpa miljövänliga möbler, information om hur du bygger dina egna möbler, till smart och snygg inredningsinspiration.

 

Förnya dina gamla möbler

Har du tröttnat på din gamla byrå? Vill du ha en helt ny färg på dina gamla pallar? Vi har samlat inspiration för hur du kan snygga till dina gamla möbler.

Möbler kan man förändra med hjälp av målarfärg, tyg, tapet och mycket annat. Men det är inte bara hemmafixarna som gör om sina gamla möbler, även företag har börjat göra möbler mer personliga – som att piffa upp en Ikea-möbel. Vi hjälper dig att förvandla dina möbler. 

 

Möbler för barn

Möbler så som soffor, fåtöljer, stolar, sängar osv. finns det gott om när det gäller vuxna. Men möbler som passar barn kan vara lite svårare att hitta. Vi har samlat inspiration för hur du kan förnya och piffa till barnets gamla möbler – bland annat genom Ikea DIY-tips för barnrum, samt tips på var du kan hitta möbler som är anpassade för barn.

 

Skaffa en snygg soffa – förnya din gamla soffa

En soffa där alla kan samlas ska gärna vara både modern, snygg och skön. Har du tröttnat på färgen, materialet eller soffans tyg, men ändå letar efter ett billigt soffbyte? Då kan du alltid passa på att klä om soffan till något nytt och snyggt.

 

Bygg dina egna möbler

Shoppa möbler i all ära, men tänk tjusningen med att själv ha snickrat ihop en möbel helt själv. Bygg dina egna trädgårdsmöbler, skoställ i hallen eller vill du kanske bygga din egen sänggavel? Bygga möbler behöver inte vara svårt – följ våra guider, där vi vägleder dig med vad du behöver för verktyg, virke och mått.

 

Smarta mediamöbler

När det kommer till att välja möbler för att ställa upp din tv, dvd-spelare och högtalare så finns det en del att fundera över. Varför inte välja möbler med inbyggd funktion för laddning, ljud och bild i ett?

 

Bästa förvaringsmöblerna

Många drömmer om ordning och reda med hjälp av bra förvaring. Man saknar ofta bra förvaringsmöbler för leksaker, kläder och städredskap. Vi har samlat en del tips när det kommer till smarta lösningar till din förvaring.

 

Bygg ditt eget bord

En god middag avnjuter man gärna vid ett fint middagsbord med en extra piffig dukning. Vi har samlat inspiration för ditt nuvarande och framtida bord. Framförallt har vi tips på hur du bygger egna bord, såsom altanbord, kafébord och bord som du kan bygga på en dag. 

 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Möbler
0
Har du trasiga gamla rottingmöbler hemma? Ge dem nytt liv genom att måla om dem.
Gör det själv
0
En stor trend just nu är att bygga möbler av lastpallar. Men det finns en typ av lastpall som du bör undvika – de impregnerade pallarna. De kan faktis...
Husliv
15
Släng inte skinnsoffan och jeansen! De flesta prylar kan återanvändas, men vissa prylar är viktigare än andra att sälja eller skänka vidare.
Möbler
0
Vill du ha en flexibel matplats som fyller flera funktioner? Här är tipsen som maxar matplatsen, och 11 fina matbord till köket.
Inredning
0
Textilier i slitstarka naturmaterial, barnrumsmöbler i furu och en smart bäddsoffa med moduler – här är en smygtitt på aprilnyheterna på Ikea.
Inredningsexperten
0
Att inreda rum med snedtak kan vara knepigt – men här är vår inredningsexpert Jasminas bästa tips.
Möbler
0
Vilka prylar såldes snabbast på Blocket år 2015, och vilka varumärken och möbler var mest eftersökta? Här är topplistan bland de miljontals sökningar...
Inredning
1
Ordning i hallen är många familjers stora dröm – men ibland kan det vara svårt att få till bra förvaring. Inredaren Mija Kinning delar med sig av...
Måla och färg
1
Att måla väggarna med den isländska färgen kalklitir ger en vacker och lite rå betongkänsla med struktur på väggen – det är dessutom miljövänligt....
Inredningsinspiration
3
DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!
Inredningsinspiration
0
Ge dina möbler och inredningsprylar ett lyxigt lyft – här är 14 roliga projekt med guldspray.
Inredning
1
Fynda billig och bra inredning på nätet bland nätauktioner och webbshoppar! Frida Ramstedt, som driver bloggen Trendenser, bjuder på sina bästa tips...
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons