Annons
I samarbete med Karmik

Karmik

Karmik

Välkommen till en värld av sköna stenmiljöer. Vi har samlat dem under vårt varumärke, ArtStone. Som erbjuder fantastiska möjligheter, att med skiffer eller betongsten, skapa en stenvägg som ger hemmet det där lilla extra eller varför inte en stenmur i trädgården. Det som blir man så himla stolt över. Vackert och tidlöst, ja effekterna blir uppenbara. Att det sedan är tåligt och näst intill outslitligt är fördelar som du får med dig på köpet. Det är med stor glädje vi även ser mer och mer intresse ifrån arkitekter och inredare över hela Skandinavien använda Sten i objekt. Det har varit hotellobbies, företagsentreér, spa anläggningar, affärsbutiker och restauranger. Ja, användningsområdena är många. Det är alltid välkomnande med en dekorsten vägg! Intresset växer för väggskiffer och det är vi glada för!

ArtStone - Som Sten

Hundratals naturliga stenar med de mest utpräglade strukturerna och formerna väljs ut och gjuts av med en unik teknik som återger dess utseende. ArtStones stenar tillverkas efter dessa formar av en mix huvudsakligen bestående av cement, pimpsten och sand, för att på bästa sätt återspegla äkta sten eller tegel. Att göra dessa stenar precisa och att färga dem så sofistikerat som i naturen med hjälp av färgpigment är ett fordrande jobb och kräver ett mycket noggrant hantverk. ArtStone är den ideala stenprodukten genom sitt låga pris, enkla montering, hållbara färger och dess låga vikt. Dessa kombinationer gör ArtStone väggsten till en ekonomisk och rationell lösning för stenbeklädnad ute som inne.

Hitta till oss

Karmik
Adress: Torggatan 49, 534 50 Vara
Telefon: 031 761 66 90
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons