Annons
I samarbete med Jagorstrand

Jagorstrand

Jagorstrand

Vi erbjuder gränsöverskridande hållbara designlösningar – för så väl person som företag. Med detta menar vi att vi säljer, förmedlar, designar, inreder och inspirerar med konst, design, belysning och möbler för utomhus- och inomhusmil­jöer, designade och producerade i Europa för bästa hållbarhet.

Vår vision

Jagorstrand har en vision som kommer vara ledstjärna i allt vi gör. Med ett gränslöst och konceptuellt tänkande och skapande i allt vi gör, ska vi inte bara bli en av de bästa inom vårt område utan också vara trogen vår unikitet och vårt arv.

Kvalitetsmöbler

Idag erbjuder Jagorstrand aluminiummöbler från bl.a Italienska Fast, belysning från Marset, Italia Design Studio och Lightson, design från Menu och Blomus samt konst från Rolf Bengtsson, Yvonne Larsson, Eva Troendsson och många fler.

Jagorstrand
Adress: Falsterbovägen 31, 236 51 Höllviken
Telefon: 044-81950
E-post:
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons