Annons

Slipp julstressen - 23 december

Inredningsinspiration

Varva ned inför för julafton och klä granen.

Annons

Fin julkula till granen. 19,50 på Indiska

I morgon är det julafton! Hoppas att du känner dig mer förväntansfull än stressad. Är du orolig att du glömt något, kolla gärna igenom den här checklistan från början. Sänk ambitionsnivån om det känns som mycket du velat göra, men inte hann. Var glad för det du verkligen hann göra! Är det något väsentligt du tycker att du missat, skriv upp det så du kommer ihåg det till nästa jul istället. Nu varvar vi ner, sätter på en skön julskiva klär granen och försöker hindra att ungarna klämmer sönder paketen! Brukar ni rimma så är det en perfekt sysselsättning att avsluta kvällen med. Ett varmt julbad med lite toddy i handen är heller inte dumt!

OBS! Det går att skicka expressbrev märkt "Lördagsutdelning" som ska komma fram imorgon, Julafton.

Annons
26 november 2008

0 Kommentarer

0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons