Annons

Slipp julstressen - 23 december

Inredningsinspiration

Varva ned inför för julafton och klä granen.

Annons

Fin julkula till granen. 19,50 på Indiska

I morgon är det julafton! Hoppas att du känner dig mer förväntansfull än stressad. Är du orolig att du glömt något, kolla gärna igenom den här checklistan från början. Sänk ambitionsnivån om det känns som mycket du velat göra, men inte hann. Var glad för det du verkligen hann göra! Är det något väsentligt du tycker att du missat, skriv upp det så du kommer ihåg det till nästa jul istället. Nu varvar vi ner, sätter på en skön julskiva klär granen och försöker hindra att ungarna klämmer sönder paketen! Brukar ni rimma så är det en perfekt sysselsättning att avsluta kvällen med. Ett varmt julbad med lite toddy i handen är heller inte dumt!

OBS! Det går att skicka expressbrev märkt "Lördagsutdelning" som ska komma fram imorgon, Julafton.

Annons
26 november 2008

0 Kommentarer

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons