Annons

Slipp julstressen - 20 december

Inredningsinspiration

Planera dukningen.

Annons

Koncentrera julstämningen till ett hörn, dämpa belysningen i resten av rummet.

Får du julbesök av kritiska typer som tycker att de är trendiga? Visa dem var skåpet ska stå och förbered dig genom att leta i gömmorna efter supertrendiga prylar till julbordet som gamla dalahästar, broderade julbonader, slitna linnedukar eller mammas hemdrejade sneda keramikskålar till sillen - hemgjort och ursprungligt är nämligen det hetaste heta i år. Kolla också om du kan göra juldukningen med det gamla ärvda porslinet och silverbesticken - högsta betyg på trendbarometern! Glöm heller inte att se till att ungarnas hemknåpade julprydnader hamnar i blickfånget.
Vill du hellre hålla det klassiskt och inte har så gott om tid finns snabba tips och andra spännande dukningar som lätt går att julanpassa här på sajten. Och du har väl bord och stolar så det räcker till?

26 november 2008

0 Kommentarer

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons