Annons

Slipp julstressen - 20 december

Inredningsinspiration

Planera dukningen.

Annons

Koncentrera julstämningen till ett hörn, dämpa belysningen i resten av rummet.

Får du julbesök av kritiska typer som tycker att de är trendiga? Visa dem var skåpet ska stå och förbered dig genom att leta i gömmorna efter supertrendiga prylar till julbordet som gamla dalahästar, broderade julbonader, slitna linnedukar eller mammas hemdrejade sneda keramikskålar till sillen - hemgjort och ursprungligt är nämligen det hetaste heta i år. Kolla också om du kan göra juldukningen med det gamla ärvda porslinet och silverbesticken - högsta betyg på trendbarometern! Glöm heller inte att se till att ungarnas hemknåpade julprydnader hamnar i blickfånget.
Vill du hellre hålla det klassiskt och inte har så gott om tid finns snabba tips och andra spännande dukningar som lätt går att julanpassa här på sajten. Och du har väl bord och stolar så det räcker till?

26 november 2008

0 Kommentarer

0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons