Annons

Senaste nytt med Marknadsnytt!

Inredningsinspiration

Under Marknadsnytt publicerar vi ett urval av de pressmeddelanden som kommer till oss från olika företag och organisationer. Rykande färska nyheter för ditt villaboende!

Annons

Vi får många pressmeddelanden från företag och organisationer till oss. Under Marknadsnytt publicerar vi ett urval av dem. Det är alltså företagens egna ord om sina produkter och tjänster som du hittar där. Men vi har gjort ett redaktionell urval som borgar för att det är nyheter som kan intressera dig som villaägare. Marknadsnytt hittar du i Köpguiden som du kommer till via toppmenyn på sidan.

 

Nytt & Nyttigt!

I tidningen kanske du har sett avdelningen Nytt & Nyttigt? Det är produkter som redaktionen har letat fram. Sådant som vi tycker är lite nyare och eller lite nyttigare än andra. På sajten har vi också en avdelning som heter Nytt & Nyttigt. Där hittar du förutom alla Nytt & Nyttiga-artiklar från tidningen även andra artiklar om nya och eller nyttiga saker. Där finns lite gott och blandat med andra ord. Avdelningen Nytt & Nyttigt hittar du via den röda sökbaren. Klicka på pilen där det står Välj avdelning så ser du alla våra olika avdelningar.

Annons
23 juli 2009

0 Kommentarer

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons