Annons

Senaste nytt med Marknadsnytt!

Inredningsinspiration

Under Marknadsnytt publicerar vi ett urval av de pressmeddelanden som kommer till oss från olika företag och organisationer. Rykande färska nyheter för ditt villaboende!

Annons

Vi får många pressmeddelanden från företag och organisationer till oss. Under Marknadsnytt publicerar vi ett urval av dem. Det är alltså företagens egna ord om sina produkter och tjänster som du hittar där. Men vi har gjort ett redaktionell urval som borgar för att det är nyheter som kan intressera dig som villaägare. Marknadsnytt hittar du i Köpguiden som du kommer till via toppmenyn på sidan.

 

Nytt & Nyttigt!

I tidningen kanske du har sett avdelningen Nytt & Nyttigt? Det är produkter som redaktionen har letat fram. Sådant som vi tycker är lite nyare och eller lite nyttigare än andra. På sajten har vi också en avdelning som heter Nytt & Nyttigt. Där hittar du förutom alla Nytt & Nyttiga-artiklar från tidningen även andra artiklar om nya och eller nyttiga saker. Där finns lite gott och blandat med andra ord. Avdelningen Nytt & Nyttigt hittar du via den röda sökbaren. Klicka på pilen där det står Välj avdelning så ser du alla våra olika avdelningar.

Annons
23 juli 2009

0 Kommentarer

0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons