Annons

Plats för hemarbete

Inredningsinspiration

Med informationsteknik kan fler arbeta hemifrån. Men det är viktigt att de funktionella kraven också ställs på hemmakontoret.

Annons

Att slippa bilköer eller trängsel i bussar och andra allmänna kommunikationsmedel är en dröm som börjar bli verklighet för allt flera.

Tack vare ny informationsteknik är vi inte längre alltid så beroende av var vi bor i förhållande till jobbet. Det kan nu t o m bli möjligt att förverkliga visionen om ett boende på landet.

Att arbeta hemma betyder då också att man äntligen själv kan bestämma hur man vill ha sitt kontor inrett. Det är viktigt att de funktionella kraven också ställs på hemmaplan. Som att välja rätt plats med bra avskärmning. Bra arbetsbord, förvaring och belysning, men framförallt en sittriktig arbetsstol.

Så här ljus och luftig kan arbetsplatsen bli, om en bit av vardagsrummet offras. Skärmväggen delar av utan att ta bort rymden. och att ha en arbetsplats så här ger spänning åt hela rummet.

Läs mer här:

Så här ska en bra hemarbetsplats se ut

Sladdlöst hemma

Gör-det-själv: Ditt eget hemmakontor

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Annons

Redaktionen rekommenderar

7 augusti 2002

0 Kommentarer

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons