Annons

Plats för hemarbete

Inredningsinspiration

Med informationsteknik kan fler arbeta hemifrån. Men det är viktigt att de funktionella kraven också ställs på hemmakontoret.

Annons

Att slippa bilköer eller trängsel i bussar och andra allmänna kommunikationsmedel är en dröm som börjar bli verklighet för allt flera.

Tack vare ny informationsteknik är vi inte längre alltid så beroende av var vi bor i förhållande till jobbet. Det kan nu t o m bli möjligt att förverkliga visionen om ett boende på landet.

Att arbeta hemma betyder då också att man äntligen själv kan bestämma hur man vill ha sitt kontor inrett. Det är viktigt att de funktionella kraven också ställs på hemmaplan. Som att välja rätt plats med bra avskärmning. Bra arbetsbord, förvaring och belysning, men framförallt en sittriktig arbetsstol.

Så här ljus och luftig kan arbetsplatsen bli, om en bit av vardagsrummet offras. Skärmväggen delar av utan att ta bort rymden. och att ha en arbetsplats så här ger spänning åt hela rummet.

Läs mer här:

Så här ska en bra hemarbetsplats se ut

Sladdlöst hemma

Gör-det-själv: Ditt eget hemmakontor

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Annons

Redaktionen rekommenderar

7 augusti 2002

0 Kommentarer

0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons