Annons
Foto: Hem & Villa

Hitta hem på mässan!

Inredningsinspiration

Startskottet för dina puttrande höstprojekt! Hem & Villa – Nordens största mässa för hemmafixare – slår åter upp portarna på Svenska Mässan!

Annons

Sparka av skorna och kraven från jobbet och koppla av. ”Hemma” är en plats där man kan vara helt sig själv. ”Hitta hem” är också årets tema på mässan Hem & Villa, där personlig inredning nu står helt i fokus!

Köket är det nya vardagsrummet i våra hem. Det ställer höga krav på sköna sittplatser, bra belysning och arbetsytor samt hållbara material. I Hem & Villas populära inspirationsutställning Köksliv visas hur tre nya kök - ett industrikök, ett naturinspirerat kök samt ett kök helt i rosa - kan få egen personlighet med korgar, mattor och kastruller från hela världen, allt skapat av formgivaren Synnöve Mork:

– Vi vågar göra roliga materialmöten liksom vågade kryddblandningar och bryr oss inte om att det är lite stökigt, men maten tar vi på desto större allvar.

Nyhet: Mat & Dryck! Årets mässnyhet ”Mat & Dryck” lägger ytterligare betoning på kökets betydelse i våra hem! Förutom försäljning och rådgivning inom kök, köksutrustning och inredning, bjuds på stort scenprogram med intressanta kockar, mat- och vinprofiler. Provsmaka intressanta maträtter och nya viner och köp hem delikatesserna.

Färg i fokus. Denna höst är färgstark och bjuder på mycket mönster; ränder, grafiska tryck och blommor med stort utrymme för personliga tolkningar. Dessutom bjuder designern Paula Malm på en sprakande inspirationsutställning helt ägnat åt färg.

Profiler på plats! Johnnie och Mattias från Roomservice kommer torsdag-fredag och Matte och Willy från Bygglov kommer fredag-lördag för att dela med sig av smarta hemmafixaridéer och för att svara på dina frågor!

Gör-det-själv-torg. Tillsammans med mässan välkomnar Vi i Villa alla hängivna hemmafixare till vårt populära gör-det-själv-torg! Här får du inspiration till roliga fixarprojekt, delta i aktiviteter och lära dig mer om byggnadsvård och skadeförebyggande åtgärder.

 

Datum: 4-7 november

Plats: Svenska mässan, Göteborg

Öppettider:

Annons

Torsdag kl 11.00-19.00

Fredag kl 10.00-19.00

Lördag kl 09.00-18.00

Söndag kl 09.00-17.00

Entré: Vuxen 130 kronor

Barn (7-15 år) 20 kronor

Barn (0-6 år) gratis

Familj (2 vuxna och max 3 barn 7-15 år) 270 kronor

1 glas + 5 dryckeskuponger 80 kronor

För mer information, se www.hemochvilla.se

5 juli 2011

0 Kommentarer

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons