Annons
Foto: Hem & Villa

Hitta hem på mässan!

Inredningsinspiration

Startskottet för dina puttrande höstprojekt! Hem & Villa – Nordens största mässa för hemmafixare – slår åter upp portarna på Svenska Mässan!

Annons

Sparka av skorna och kraven från jobbet och koppla av. ”Hemma” är en plats där man kan vara helt sig själv. ”Hitta hem” är också årets tema på mässan Hem & Villa, där personlig inredning nu står helt i fokus!

Köket är det nya vardagsrummet i våra hem. Det ställer höga krav på sköna sittplatser, bra belysning och arbetsytor samt hållbara material. I Hem & Villas populära inspirationsutställning Köksliv visas hur tre nya kök - ett industrikök, ett naturinspirerat kök samt ett kök helt i rosa - kan få egen personlighet med korgar, mattor och kastruller från hela världen, allt skapat av formgivaren Synnöve Mork:

– Vi vågar göra roliga materialmöten liksom vågade kryddblandningar och bryr oss inte om att det är lite stökigt, men maten tar vi på desto större allvar.

Nyhet: Mat & Dryck! Årets mässnyhet ”Mat & Dryck” lägger ytterligare betoning på kökets betydelse i våra hem! Förutom försäljning och rådgivning inom kök, köksutrustning och inredning, bjuds på stort scenprogram med intressanta kockar, mat- och vinprofiler. Provsmaka intressanta maträtter och nya viner och köp hem delikatesserna.

Färg i fokus. Denna höst är färgstark och bjuder på mycket mönster; ränder, grafiska tryck och blommor med stort utrymme för personliga tolkningar. Dessutom bjuder designern Paula Malm på en sprakande inspirationsutställning helt ägnat åt färg.

Profiler på plats! Johnnie och Mattias från Roomservice kommer torsdag-fredag och Matte och Willy från Bygglov kommer fredag-lördag för att dela med sig av smarta hemmafixaridéer och för att svara på dina frågor!

Gör-det-själv-torg. Tillsammans med mässan välkomnar Vi i Villa alla hängivna hemmafixare till vårt populära gör-det-själv-torg! Här får du inspiration till roliga fixarprojekt, delta i aktiviteter och lära dig mer om byggnadsvård och skadeförebyggande åtgärder.

 

Datum: 4-7 november

Plats: Svenska mässan, Göteborg

Öppettider:

Annons

Torsdag kl 11.00-19.00

Fredag kl 10.00-19.00

Lördag kl 09.00-18.00

Söndag kl 09.00-17.00

Entré: Vuxen 130 kronor

Barn (7-15 år) 20 kronor

Barn (0-6 år) gratis

Familj (2 vuxna och max 3 barn 7-15 år) 270 kronor

1 glas + 5 dryckeskuponger 80 kronor

För mer information, se www.hemochvilla.se

5 juli 2011

0 Kommentarer

0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons