Annons

Hitta hem på mässan!

Inredningsinspiration

Låt vår mässa Hem & Villa bli startskottet för dina puttrande vårprojekt! Nordens största mässa för hemmafixare, slår åter upp portarna – denna gång på Jägersro! En medelhavsbris möter besökaren i den parallella mässan Skånska Trädgårdar, där Södern möter Norden!

Annons

Kändiskocken Tareq Taylor lagar mat på köksscenen och på trädgårdsscenen talar han om sin nya bok.

Sparka av skorna och kraven från jobbet och koppla av. ”Hemma” är en plats där man helt kan vara sig själv! ”Hitta hem” är också vårens tema på Vi i Villas egen mässa Hem & Villa, där personlig inredning står helt i fokus. Här bjuds på mängder av kunskap, upplevelser, produktnyheter, trender och spännande seminarier!

Under våren 2011 speglar våra hem allt tydligare vilka vi egentligen är – vilka egenheter och intressen vi har. Vågen att skapa något själv växer sig starkare. Våren är också färgstark och bjuder på mycket mönster; ränder, grafiska tryck och blommor med stort utrymme för personliga tolkningar.

Det färgstarka går som en röd tråd genom mässans många spännande inspirationsutställningar och miljöer, skapade av flera välkända stylister och formgivare.

Ett av huvudnumren på mässan är en spännande kök- och badaktivitet, signerad Andreas Hantoft, Elisabeth Lejon och Tore Söderholm, som tillsammans med IKEA skapar en miljö för kreativa sinnen. Alcro och Boråstapeter utlovar färg- och trendinspiration. Kändiskocken Tareq Taylor lagar mat på köksscenen och på trädgårdsscenen talar han om sin nya bok. Även Byggkeramikrådet finns på plats liksom Svenska värmepumpsföreningen, SVEP, Elektriska installatörsorganisationen, EIO, samt ASSA för att dela med sig av kunskap och ge besökarna opartisk rådgivning.

Gör-det-själv-torg. Tillsammans med mässan välkomnar Vi i Villa alla hängivna hemmafixare till vårt populära gör-det-själv-torg! Här får du bland annat inspiration till roliga fixarprojekt, delta i aktiviteter samt snickra din egen fågelholk!

Södern möter Norden. På södra Sveriges största trädgårdsmässa visar Peter Englander från Apotekarns Trädgård vilka unika odlingsmöjligheter som finns just i Skåne – ”Medelhavets lilla kusin i norr”. Blomsterfrämjandet spanar in i framtiden och förutspår trenderna inför odlingsåret 2011 samt bjuder på en idéutställning där inredning med växter står i fokus. Även Lotta Ahlvar från Svenska Moderådet finns på plats.

Besökarna kan också ta tillfället i akt att få kvalificerad rådgivning från mässans alla kunniga utställare, trädgårdssällskap och trädgårdselever.

Två parallella mässor!

Datum: 3-6 mars

Plats: Jägersro, Malmö (i mobila utställningshallar)

Öppettider:

Torsdag 3 mars 11-19

Annons

Fredag 4 mars 10-19

Lördag 5 mars 10-18

Söndag 6 mars 10-17

Entré:

Vuxen: 140 kronor

Barn 7-14 år: 70 kronor

Barn under 7 år: gratis

Familjebiljett, två vuxna och max tre barn under 14 år: 290 kronor

Samtliga seminarier och aktiviteter på Hem & Villa ingår i entréavgiften.

Entréavgiften inkluderar även den parallella mässan Skånska Trädgårdar. För mer information, se

www.hemochvilla.se samt www.skanskatradgardar.com

Hem & Villa Malmö arrangeras av Numera Mässor på licens av Hem & Villa HB.

Hem & Villa ägs av Stockholmsmässan och Vi i Villa.

17 februari 2011

1 Kommentarer

2013-09-16
Mikael Kullberg
0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons