Annons

Hitta hem på mässan!

Inredningsinspiration

Låt vår mässa Hem & Villa bli startskottet för dina puttrande vårprojekt! Nordens största mässa för hemmafixare, slår åter upp portarna – denna gång på Jägersro! En medelhavsbris möter besökaren i den parallella mässan Skånska Trädgårdar, där Södern möter Norden!

Annons

Kändiskocken Tareq Taylor lagar mat på köksscenen och på trädgårdsscenen talar han om sin nya bok.

Sparka av skorna och kraven från jobbet och koppla av. ”Hemma” är en plats där man helt kan vara sig själv! ”Hitta hem” är också vårens tema på Vi i Villas egen mässa Hem & Villa, där personlig inredning står helt i fokus. Här bjuds på mängder av kunskap, upplevelser, produktnyheter, trender och spännande seminarier!

Under våren 2011 speglar våra hem allt tydligare vilka vi egentligen är – vilka egenheter och intressen vi har. Vågen att skapa något själv växer sig starkare. Våren är också färgstark och bjuder på mycket mönster; ränder, grafiska tryck och blommor med stort utrymme för personliga tolkningar.

Det färgstarka går som en röd tråd genom mässans många spännande inspirationsutställningar och miljöer, skapade av flera välkända stylister och formgivare.

Ett av huvudnumren på mässan är en spännande kök- och badaktivitet, signerad Andreas Hantoft, Elisabeth Lejon och Tore Söderholm, som tillsammans med IKEA skapar en miljö för kreativa sinnen. Alcro och Boråstapeter utlovar färg- och trendinspiration. Kändiskocken Tareq Taylor lagar mat på köksscenen och på trädgårdsscenen talar han om sin nya bok. Även Byggkeramikrådet finns på plats liksom Svenska värmepumpsföreningen, SVEP, Elektriska installatörsorganisationen, EIO, samt ASSA för att dela med sig av kunskap och ge besökarna opartisk rådgivning.

Gör-det-själv-torg. Tillsammans med mässan välkomnar Vi i Villa alla hängivna hemmafixare till vårt populära gör-det-själv-torg! Här får du bland annat inspiration till roliga fixarprojekt, delta i aktiviteter samt snickra din egen fågelholk!

Södern möter Norden. På södra Sveriges största trädgårdsmässa visar Peter Englander från Apotekarns Trädgård vilka unika odlingsmöjligheter som finns just i Skåne – ”Medelhavets lilla kusin i norr”. Blomsterfrämjandet spanar in i framtiden och förutspår trenderna inför odlingsåret 2011 samt bjuder på en idéutställning där inredning med växter står i fokus. Även Lotta Ahlvar från Svenska Moderådet finns på plats.

Besökarna kan också ta tillfället i akt att få kvalificerad rådgivning från mässans alla kunniga utställare, trädgårdssällskap och trädgårdselever.

Två parallella mässor!

Datum: 3-6 mars

Plats: Jägersro, Malmö (i mobila utställningshallar)

Öppettider:

Torsdag 3 mars 11-19

Annons

Fredag 4 mars 10-19

Lördag 5 mars 10-18

Söndag 6 mars 10-17

Entré:

Vuxen: 140 kronor

Barn 7-14 år: 70 kronor

Barn under 7 år: gratis

Familjebiljett, två vuxna och max tre barn under 14 år: 290 kronor

Samtliga seminarier och aktiviteter på Hem & Villa ingår i entréavgiften.

Entréavgiften inkluderar även den parallella mässan Skånska Trädgårdar. För mer information, se

www.hemochvilla.se samt www.skanskatradgardar.com

Hem & Villa Malmö arrangeras av Numera Mässor på licens av Hem & Villa HB.

Hem & Villa ägs av Stockholmsmässan och Vi i Villa.

17 februari 2011

1 Kommentarer

2013-09-16
Mikael Kullberg
0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Pyssla i påsk – här är 4 roliga påskpyssel

Att pyssla hör påsken till! Marmorera ägg med nagellack, fixa fint påskris eller gör fina äggkrukor – här är 4 vackra pyssel i påsk!

0

Julfint

Så snart man kommit in i julmånaden är det roligt att höja stämningen lite extra, både ute och inne. Här är några roliga och tacksamma pyssel där du...

0

Hitta hem på mässan!

Startskottet för dina puttrande höstprojekt! Hem Villa – Nordens största mässa för hemmafixare – slår åter upp portarna på Svenska Mässan!

0

Sillas hus – sött som lakritskonfekt

Prickigt och blommigt. Rosa och rött. Färg och mönster. Hemma hos Dick och Silla är inget heligt. Här görs det om hela tiden. Nya fondtapeter, en liten...

0

Lätt att inreda rätt

Vill du förnya hemma, men känner dig osäker på hur du ska göra för att skapa en trendig miljö? Var inte det - allt är rätt!

0

Köpinformation ViV nr 10/2010

Här hittar du kontaktuppgifter till alla köpställen i våra artiklar i ViV nr 10/2010.

0

Köpinformation nr 9/2010

Här hittar du kontaktuppgifter till alla köpställen i våra artiklar i ViV nr 9/2010.

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons