Annons
Ett naturligt halloween-pynt. Ett spindelnät är både vackert och lite läskigt.
Ett naturligt halloween-pynt. Ett spindelnät är både vackert och lite läskigt. Foto: Fotoakuten.se

Halloween

Inredningsinspiration

Tips för halloweenfesten. När hösten är som mörkast kommer högtiden alla skräckälskare väntar på. Varför inte satsa på en fest i skräckens anda? I så fall finns det några saker du kan tänka på som garanterat kommer att förhöja både feststämningen och skräckfaktorn.

Annons

Pynta din trädgård i skräckens tecken
I trädgården är den självklara dekorationen pumpor med ljus i. Gör i ordning flera stycken och placera dem både på marken och i träden om du har möjlighet, det ger ett stämningsfullt sken i hela trädgården. Andra prylar som hör till är konstgjorda fladdermöss och spindelnät. Häng upp dem runt din ytterdörr så att ingen kan missa dem.

Kostymen
Obligatoriskt för en Halloweenfest är utklädda gäster. Uppmana gästerna redan i inbjudan att klä ut sig till något skräckinjagande. Välj mellan att tilldela dem en karaktär eller låta deras egen fantasi få bestämma. Självklart måste du som värd eller värdinna vara kusligast av alla varför det kan vara bra att tänka ut din kostym i god tid.

Ljus och dekoration
Undvik tända lampor utan låt levande ljus utgöra den främsta ljuskällan. En skräckens fest ska gå i så mörka toner som möjligt. Ett tips är att köpa lakan i svart och rött och hänga dem över stolar, bord och väggar i den mån det går.
28 mars 2006

0 Kommentarer

0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons