Annons
Ett naturligt halloween-pynt. Ett spindelnät är både vackert och lite läskigt.
Ett naturligt halloween-pynt. Ett spindelnät är både vackert och lite läskigt. Foto: Fotoakuten.se

Halloween

Inredningsinspiration

Tips för halloweenfesten. När hösten är som mörkast kommer högtiden alla skräckälskare väntar på. Varför inte satsa på en fest i skräckens anda? I så fall finns det några saker du kan tänka på som garanterat kommer att förhöja både feststämningen och skräckfaktorn.

Annons

Pynta din trädgård i skräckens tecken
I trädgården är den självklara dekorationen pumpor med ljus i. Gör i ordning flera stycken och placera dem både på marken och i träden om du har möjlighet, det ger ett stämningsfullt sken i hela trädgården. Andra prylar som hör till är konstgjorda fladdermöss och spindelnät. Häng upp dem runt din ytterdörr så att ingen kan missa dem.

Kostymen
Obligatoriskt för en Halloweenfest är utklädda gäster. Uppmana gästerna redan i inbjudan att klä ut sig till något skräckinjagande. Välj mellan att tilldela dem en karaktär eller låta deras egen fantasi få bestämma. Självklart måste du som värd eller värdinna vara kusligast av alla varför det kan vara bra att tänka ut din kostym i god tid.

Ljus och dekoration
Undvik tända lampor utan låt levande ljus utgöra den främsta ljuskällan. En skräckens fest ska gå i så mörka toner som möjligt. Ett tips är att köpa lakan i svart och rött och hänga dem över stolar, bord och väggar i den mån det går.
28 mars 2006

0 Kommentarer

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons