Annons

Fråga våra inredningsexperter!

Inredningsinspiration

Visst har du sett vår 22-mannastarka expertpanel i Experthjälpen? De svarar på frågor som rör villalivet. I Experthjälpen finns tre duktiga inredningsexperter.

Annons

Experthjälpen består av 22 duktiga experter som kan svara på allt från trädgårdsfrågor till hemelektronik och allt däremellan som rör villalivet, nästan i alla fall. Det är kostnadsfritt att ställa frågor till våra experter och du gör det på sajten under Experthjälpen. Där kan du också se alla redan besvarade frågor. Kanske någon annan har ställt samma fråga som du? Tre av experterna kan inredning och belysning på sina fem fingrar.


 

Anna Hörling

Anna är industridesigner och inredningsreporter. Hon kan svara på frågor som rör färgsättning, ljussättning, planlösning och möblering, badrum- och köksplanering, enklare snickeri, målning, tapetsering och gjutning et cetera.

 

 

 

 


 

Ewa Kewenter

Ewa är Vi i Villas kunniga inredningsskribent. Sedan 80-talet har hon arbetat som inredningsjournalist och tidigare i många år var hon ansvarig för inredning åt Svenska Moderådet. Hon är även författare till ett antal böcker om svensk kulturhistoria, bland andra "Ull och Ylle, Kläder & Prakt".

 

 

 

Annons

 

Monica Säter

Monica är avdelningschef för Ljusdesignutbildningen vid Tekniska Högskolan i Jönköping. Vid Lunds Tekniska Högskola bedriver hon forskning om sambanden mellan människa, ljus, rum och färg och hur de påverkar oss. I grunden är Monica utbildad på Konstfack på avdelningen för måleri vilket gör att hon till ljusdesign tillför färg och form och en stor passion för det vackra egna rummet.

 

 

Experterna ger dig tips och råd!

Har du svårt att välja färg på tapeterna? Eller undrar du villkka färger om matchar? Har du ett rum, inne eller ute, som behöver belysnming? Passa då på att sälla dina frågor till våra duktiga inrednings- och belysningsexperter!

Ställ din fråga till Anna, Ewa eller Monica! 

22 juli 2009

1 Kommentarer

2013-08-10
Cajsa
0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons