Annons

Fråga våra inredningsexperter!

Inredningsinspiration

Visst har du sett vår 22-mannastarka expertpanel i Experthjälpen? De svarar på frågor som rör villalivet. I Experthjälpen finns tre duktiga inredningsexperter.

Annons

Experthjälpen består av 22 duktiga experter som kan svara på allt från trädgårdsfrågor till hemelektronik och allt däremellan som rör villalivet, nästan i alla fall. Det är kostnadsfritt att ställa frågor till våra experter och du gör det på sajten under Experthjälpen. Där kan du också se alla redan besvarade frågor. Kanske någon annan har ställt samma fråga som du? Tre av experterna kan inredning och belysning på sina fem fingrar.


 

Anna Hörling

Anna är industridesigner och inredningsreporter. Hon kan svara på frågor som rör färgsättning, ljussättning, planlösning och möblering, badrum- och köksplanering, enklare snickeri, målning, tapetsering och gjutning et cetera.

 

 

 

 


 

Ewa Kewenter

Ewa är Vi i Villas kunniga inredningsskribent. Sedan 80-talet har hon arbetat som inredningsjournalist och tidigare i många år var hon ansvarig för inredning åt Svenska Moderådet. Hon är även författare till ett antal böcker om svensk kulturhistoria, bland andra "Ull och Ylle, Kläder & Prakt".

 

 

 

Annons

 

Monica Säter

Monica är avdelningschef för Ljusdesignutbildningen vid Tekniska Högskolan i Jönköping. Vid Lunds Tekniska Högskola bedriver hon forskning om sambanden mellan människa, ljus, rum och färg och hur de påverkar oss. I grunden är Monica utbildad på Konstfack på avdelningen för måleri vilket gör att hon till ljusdesign tillför färg och form och en stor passion för det vackra egna rummet.

 

 

Experterna ger dig tips och råd!

Har du svårt att välja färg på tapeterna? Eller undrar du villkka färger om matchar? Har du ett rum, inne eller ute, som behöver belysnming? Passa då på att sälla dina frågor till våra duktiga inrednings- och belysningsexperter!

Ställ din fråga till Anna, Ewa eller Monica! 

22 juli 2009

1 Kommentarer

2013-08-10
Cajsa
0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons