Annons

Ett speciellt och härligt sista nummer!

Inredningsinspiration

Årets sista Vi i Villa är inte bara fyllt av härliga inredningsidéer och tips på att spara pengar. Det är också Björn Vingårds sista Vi i Villa.

Annons

Vår fantastiska och Bonniers legendariska chefredaktör Björn Vingård har efter 7,5 år på Vi i Villa nya äventyr i sikte. Årets sista Vi i Villa är därför ett speciellt nummer, det är Björns sista. Och i det har han fyllt upp med vinterns bästa inredningsidéer, gör det själv-tips och råd hur du sparar pengar. Att det är mysigt att tända en brasa vet vi men nu har vedeldning tagit ett kliv framåt. I 10:an får du lära dig allt om modern vedeldningsteknik. Det och mycket mer hittar du i årets sista Vi i Villa som du ser presenteras av farbror Björn för sista (?) gången. Trevlig läsning!  

Björn Vingård presenterar sin och årets sista Vi i Villa!  

 

Vi tackar Björn Vingård för allt det han har gjort för Vi i Villa och passar samtidigt på att hälsa vår nya chefredaktör Stina Abenius varmt välkommen.

Annons
16 november 2009

0 Kommentarer

0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons