Annons

Ett speciellt och härligt sista nummer!

Inredningsinspiration

Årets sista Vi i Villa är inte bara fyllt av härliga inredningsidéer och tips på att spara pengar. Det är också Björn Vingårds sista Vi i Villa.

Annons

Vår fantastiska och Bonniers legendariska chefredaktör Björn Vingård har efter 7,5 år på Vi i Villa nya äventyr i sikte. Årets sista Vi i Villa är därför ett speciellt nummer, det är Björns sista. Och i det har han fyllt upp med vinterns bästa inredningsidéer, gör det själv-tips och råd hur du sparar pengar. Att det är mysigt att tända en brasa vet vi men nu har vedeldning tagit ett kliv framåt. I 10:an får du lära dig allt om modern vedeldningsteknik. Det och mycket mer hittar du i årets sista Vi i Villa som du ser presenteras av farbror Björn för sista (?) gången. Trevlig läsning!  

Björn Vingård presenterar sin och årets sista Vi i Villa!  

 

Vi tackar Björn Vingård för allt det han har gjort för Vi i Villa och passar samtidigt på att hälsa vår nya chefredaktör Stina Abenius varmt välkommen.

Annons
16 november 2009

0 Kommentarer

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons