Annons

Du är alltid rätt någon gång!

Inredningsinspiration

Det finns många stunder då jag önskat att allt i mitt hus hängde ihop. I färger, stilar, tavlor.

Annons

Men min familjs inredningsliv började som många andras: Vi satte ihop våra respektive saker med lite ärvt och lite fått och lite nytt. Så gick åren och en och annan sak byttes ut, andra kom till. Efter ett tag hade sakerna som inte riktigt var medvetet valda blivit en del av just vår familj. Allt det som inte var det snyggaste eller modernaste gick inte längre att byta ut.

Det var vårt hem och vårt liv. Det var minnen.

Och just nu är det just det som är modernt: De luddiga begreppen personlighet, blandad stil, nytt och gammalt. Dessutom är en annan trend klara och tydliga färger och eftersom även det varit min grej är det trenddubbelt upp hemma hos mig just nu. Hur är det hos dig? Uppåt eller nedåt på trendskalan? 

Nytt år är nya tag för mig och även för Vi i Villa. Vi har frågat vår kära villapanel (som består av cirka 20 000 läsare som ständigt medverkar i våra undersökningar) vad de vill läsa mer om i tidningen. Gör- det-självtips kom högt och därför har vi nu en ny vardagsfixsida, se om du hittar något praktiskt och användbart på sidan 13. Villapanelen hade fler önskemål. Jag återkommer med nyheter baserade på dem längre fram i vår! Just nu hoppas jag du får en trevlig läsning med oss.

Annons
14 januari 2011

0 Kommentarer

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons