Annons

Du är alltid rätt någon gång!

Inredningsinspiration

Det finns många stunder då jag önskat att allt i mitt hus hängde ihop. I färger, stilar, tavlor.

Annons

Men min familjs inredningsliv började som många andras: Vi satte ihop våra respektive saker med lite ärvt och lite fått och lite nytt. Så gick åren och en och annan sak byttes ut, andra kom till. Efter ett tag hade sakerna som inte riktigt var medvetet valda blivit en del av just vår familj. Allt det som inte var det snyggaste eller modernaste gick inte längre att byta ut.

Det var vårt hem och vårt liv. Det var minnen.

Och just nu är det just det som är modernt: De luddiga begreppen personlighet, blandad stil, nytt och gammalt. Dessutom är en annan trend klara och tydliga färger och eftersom även det varit min grej är det trenddubbelt upp hemma hos mig just nu. Hur är det hos dig? Uppåt eller nedåt på trendskalan? 

Nytt år är nya tag för mig och även för Vi i Villa. Vi har frågat vår kära villapanel (som består av cirka 20 000 läsare som ständigt medverkar i våra undersökningar) vad de vill läsa mer om i tidningen. Gör- det-självtips kom högt och därför har vi nu en ny vardagsfixsida, se om du hittar något praktiskt och användbart på sidan 13. Villapanelen hade fler önskemål. Jag återkommer med nyheter baserade på dem längre fram i vår! Just nu hoppas jag du får en trevlig läsning med oss.

Annons
14 januari 2011

0 Kommentarer

0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons