Annons
Mer påskigt än så här blir det inte.
Mer påskigt än så här blir det inte. Foto: Jebild, viivilla.se april 2011

Bjud in påsken - fyra snabba påskpynt

Inredningsinspiration

När påsken kommer känns det härligare än någonsin att ta in blommor och våriga färger i huset. Lite pyssel hör påsken till och fördelen med att göra sitt eget pynt är att man får de färger och kombinationer man gillar bäst. Här tipsar vi om några snabba påskpynt!

Annons

Gör en påskbukett

Köp hem blommor. Blanda och kombinera de färger du gillar och sätt ihop din egen påskbukett. Här har rosa och fyllda gula tulpaner satts i en vas tillsammans med videkvistar.

 

Gör en

färgglad påskkrans

Gör en stomme av några varv ståltråd. Klä den sedan med kvistar av exempelvis vide eller björk. Dekorera med påskliljor, ett par tulpaner och fjädrar. Kvistarna håller sig ganska länge men vira gärna lite blött papper om blomstjälkarna så håller de längre. Sätt i ett vackert band att hänga upp kransen i. Välkomnade på entrédörren eller någon annanstans där kransen passar.

Påskarrangemang i kruka

Lägg en bit oasis i botten av en kruka utan hål. Oasisen ska vara så stor att den måste tryckas ner i krukan. Häll på vatten så att hela oasisen blötläggs och gör små hål i den där påskliljorna ska stickas ner. Lägg på grön mossa och stick ner påskliljor och några kvistar vide. Dekorera med små ägg, kycklingar eller vad du nu vill ha i ditt påskarrangemang.

Färggranna ägg

Att måla ägg är en tradition till påsk och det brukar vara populärt bland barnen. Vill du bara ha äggen som dekoration kan du köpa dem i någon hobbyaffär och måla dem. Annars är målade, kokta ägg på påskbordet en favorit.

Annons
13 april 2011

0 Kommentarer

0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons