Annons
Mer påskigt än så här blir det inte.
Mer påskigt än så här blir det inte. Foto: Jebild, viivilla.se april 2011

Bjud in påsken - fyra snabba påskpynt

Inredningsinspiration

När påsken kommer känns det härligare än någonsin att ta in blommor och våriga färger i huset. Lite pyssel hör påsken till och fördelen med att göra sitt eget pynt är att man får de färger och kombinationer man gillar bäst. Här tipsar vi om några snabba påskpynt!

Annons

Gör en påskbukett

Köp hem blommor. Blanda och kombinera de färger du gillar och sätt ihop din egen påskbukett. Här har rosa och fyllda gula tulpaner satts i en vas tillsammans med videkvistar.

 

Gör en

färgglad påskkrans

Gör en stomme av några varv ståltråd. Klä den sedan med kvistar av exempelvis vide eller björk. Dekorera med påskliljor, ett par tulpaner och fjädrar. Kvistarna håller sig ganska länge men vira gärna lite blött papper om blomstjälkarna så håller de längre. Sätt i ett vackert band att hänga upp kransen i. Välkomnade på entrédörren eller någon annanstans där kransen passar.

Påskarrangemang i kruka

Lägg en bit oasis i botten av en kruka utan hål. Oasisen ska vara så stor att den måste tryckas ner i krukan. Häll på vatten så att hela oasisen blötläggs och gör små hål i den där påskliljorna ska stickas ner. Lägg på grön mossa och stick ner påskliljor och några kvistar vide. Dekorera med små ägg, kycklingar eller vad du nu vill ha i ditt påskarrangemang.

Färggranna ägg

Att måla ägg är en tradition till påsk och det brukar vara populärt bland barnen. Vill du bara ha äggen som dekoration kan du köpa dem i någon hobbyaffär och måla dem. Annars är målade, kokta ägg på påskbordet en favorit.

Annons
13 april 2011

0 Kommentarer

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons