Annons
Färgglad balkong från Krabat och co AB.
Färgglad balkong från Krabat och co AB.

Bilder från Nordiska trädgårdar 2006

Inredningsinspiration

Ett säkert vårtecken är den årliga trädgårdsmässan i Älvsjö, Nordiska trädgårdar. Här är lite bilder från mässan som vi hoppas ska ge lite värme och inspiration!

Annons

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Varma tassar hela natten, här är Wildlife Gardens nya välisolerade katt- och hundkoja. Den finns att köpa i tre olika storlekar, antingen rödmålad eller obehandlad.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Multiholken blev utsedd till Årets Trädgårdsprodukt 2006 av Elmia garden. Det är en fågelholk, en fröautomat och ett fågelbord - på en och samma gång. Från Wildlife Garden.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Rolig idé från Agora betong och trädgård. Personliga, praktiska och dekorativa fröpinnar i metall. Finns i olika färger. Kommer att kosta ca 49 kr ute i handeln.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Tin Tree är en designyhet för en vackrare trädgård. Det är en spaljé i plåt som är lika vacker mot husväggen på vintern som på sommaren. På bilden poserar även den stolta formgivaren Johan Carpner. Spaljen finns att köpa på bland annat ROOM och Zetas.  

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Gräsklippare i långa rader. Här i trendig grön färg från Stihl.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Vackert i betong från Byggimpuls. Stolar, bänkar och ett bord med den fiffiga idén att ha en eldstad mitt på bordet. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Kaninen Bob och marsvinet Elvis hjälpte tidningen Hus & Hem att kamma hem priset för bästa monter på mässan.Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Fina träskor med blommiga lufthål från Inspiro home & Garden. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Bye-bye-bore från Trillium trädgård. Kombinerad blomkruka och bänk. 

Köpinformation

www.krabat.se
www.wildlifegarden.se
www.agorabetong.se
www.carpner.com
www.stihl.se
www.byggimpuls.se
www.keyexab.se

Annons
Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
27 mars 2006

0 Kommentarer

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

1

Nytt & Nyttigt, juni -08

Pauline Josephson tipsar om det allra senaste. Till exempel om miljövänlig snabbtorkande fönsterfärg.

1

Arbetsro - i egen vrå

Vare sig du arbetar heltid, deltid eller bara enstaka dagar hemma är det viktigt med en bra arbetsplats. I ett väl inrett arbetsrum kan du ha det lika...

0

Nytt & Nyttigt, maj -08

Pauline Josephson tipsar om det allra senaste, som en ny ask- och sotsug.

0

Nytt & Nyttigt april -08

Pauline Josephson tipsar om det allra senaste. Till exempel om en golvbrunn som förhindrar översvämning.

1

Nytt & Nyttigt, mars -08

Pauline Josephson tipsar om det allra senaste. Till exempel hur du kan tvätta dina kläder rena utan tvättmedel.

1

Hett och rätt

Personligt och med en lätt touch av nostalgi, kryddat med lite blått och lyft upp kartongerna med fotografier från källaren. Då har du skapat ett hem...

0

Slipp julstressen - 23 december

Varva ned inför för julafton och klä granen.

0

Spara eller Slösa - nu är det dags för den stora nyårsfesten!

Man kan glida igenom nyårsnatten i limousin, men vem säger att det egentligen är roligare än korv och bröd? Det är inte maten som gör festen, inte...

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons