Annons
Färgglad balkong från Krabat och co AB.
Färgglad balkong från Krabat och co AB.

Bilder från Nordiska trädgårdar 2006

Inredningsinspiration

Ett säkert vårtecken är den årliga trädgårdsmässan i Älvsjö, Nordiska trädgårdar. Här är lite bilder från mässan som vi hoppas ska ge lite värme och inspiration!

Annons

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Varma tassar hela natten, här är Wildlife Gardens nya välisolerade katt- och hundkoja. Den finns att köpa i tre olika storlekar, antingen rödmålad eller obehandlad.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Multiholken blev utsedd till Årets Trädgårdsprodukt 2006 av Elmia garden. Det är en fågelholk, en fröautomat och ett fågelbord - på en och samma gång. Från Wildlife Garden.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Rolig idé från Agora betong och trädgård. Personliga, praktiska och dekorativa fröpinnar i metall. Finns i olika färger. Kommer att kosta ca 49 kr ute i handeln.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Tin Tree är en designyhet för en vackrare trädgård. Det är en spaljé i plåt som är lika vacker mot husväggen på vintern som på sommaren. På bilden poserar även den stolta formgivaren Johan Carpner. Spaljen finns att köpa på bland annat ROOM och Zetas.  

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Gräsklippare i långa rader. Här i trendig grön färg från Stihl.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Vackert i betong från Byggimpuls. Stolar, bänkar och ett bord med den fiffiga idén att ha en eldstad mitt på bordet. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Kaninen Bob och marsvinet Elvis hjälpte tidningen Hus & Hem att kamma hem priset för bästa monter på mässan.Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Fina träskor med blommiga lufthål från Inspiro home & Garden. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Bye-bye-bore från Trillium trädgård. Kombinerad blomkruka och bänk. 

Köpinformation

www.krabat.se
www.wildlifegarden.se
www.agorabetong.se
www.carpner.com
www.stihl.se
www.byggimpuls.se
www.keyexab.se

Annons
Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
27 mars 2006

0 Kommentarer

0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons