Annons
Färgglad balkong från Krabat och co AB.
Färgglad balkong från Krabat och co AB.

Bilder från Nordiska trädgårdar 2006

Inredningsinspiration

Ett säkert vårtecken är den årliga trädgårdsmässan i Älvsjö, Nordiska trädgårdar. Här är lite bilder från mässan som vi hoppas ska ge lite värme och inspiration!

Annons

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Varma tassar hela natten, här är Wildlife Gardens nya välisolerade katt- och hundkoja. Den finns att köpa i tre olika storlekar, antingen rödmålad eller obehandlad.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Multiholken blev utsedd till Årets Trädgårdsprodukt 2006 av Elmia garden. Det är en fågelholk, en fröautomat och ett fågelbord - på en och samma gång. Från Wildlife Garden.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Rolig idé från Agora betong och trädgård. Personliga, praktiska och dekorativa fröpinnar i metall. Finns i olika färger. Kommer att kosta ca 49 kr ute i handeln.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Tin Tree är en designyhet för en vackrare trädgård. Det är en spaljé i plåt som är lika vacker mot husväggen på vintern som på sommaren. På bilden poserar även den stolta formgivaren Johan Carpner. Spaljen finns att köpa på bland annat ROOM och Zetas.  

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Gräsklippare i långa rader. Här i trendig grön färg från Stihl.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Vackert i betong från Byggimpuls. Stolar, bänkar och ett bord med den fiffiga idén att ha en eldstad mitt på bordet. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Kaninen Bob och marsvinet Elvis hjälpte tidningen Hus & Hem att kamma hem priset för bästa monter på mässan.Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Fina träskor med blommiga lufthål från Inspiro home & Garden. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Bye-bye-bore från Trillium trädgård. Kombinerad blomkruka och bänk. 

Köpinformation

www.krabat.se
www.wildlifegarden.se
www.agorabetong.se
www.carpner.com
www.stihl.se
www.byggimpuls.se
www.keyexab.se

Annons
Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
27 mars 2006

0 Kommentarer

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Pyssla i påsk – här är 4 roliga påskpyssel

Att pyssla hör påsken till! Marmorera ägg med nagellack, fixa fint påskris eller gör fina äggkrukor – här är 4 vackra pyssel i påsk!

0

Julfint

Så snart man kommit in i julmånaden är det roligt att höja stämningen lite extra, både ute och inne. Här är några roliga och tacksamma pyssel där du...

0

Hitta hem på mässan!

Startskottet för dina puttrande höstprojekt! Hem Villa – Nordens största mässa för hemmafixare – slår åter upp portarna på Svenska Mässan!

0

Sillas hus – sött som lakritskonfekt

Prickigt och blommigt. Rosa och rött. Färg och mönster. Hemma hos Dick och Silla är inget heligt. Här görs det om hela tiden. Nya fondtapeter, en liten...

0

Lätt att inreda rätt

Vill du förnya hemma, men känner dig osäker på hur du ska göra för att skapa en trendig miljö? Var inte det - allt är rätt!

0

Köpinformation ViV nr 10/2010

Här hittar du kontaktuppgifter till alla köpställen i våra artiklar i ViV nr 10/2010.

0

Köpinformation nr 9/2010

Här hittar du kontaktuppgifter till alla köpställen i våra artiklar i ViV nr 9/2010.

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons