Annons
Färgglad balkong från Krabat och co AB.
Färgglad balkong från Krabat och co AB.

Bilder från Nordiska trädgårdar 2006

Inredningsinspiration

Ett säkert vårtecken är den årliga trädgårdsmässan i Älvsjö, Nordiska trädgårdar. Här är lite bilder från mässan som vi hoppas ska ge lite värme och inspiration!

Annons

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Varma tassar hela natten, här är Wildlife Gardens nya välisolerade katt- och hundkoja. Den finns att köpa i tre olika storlekar, antingen rödmålad eller obehandlad.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Multiholken blev utsedd till Årets Trädgårdsprodukt 2006 av Elmia garden. Det är en fågelholk, en fröautomat och ett fågelbord - på en och samma gång. Från Wildlife Garden.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Rolig idé från Agora betong och trädgård. Personliga, praktiska och dekorativa fröpinnar i metall. Finns i olika färger. Kommer att kosta ca 49 kr ute i handeln.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Tin Tree är en designyhet för en vackrare trädgård. Det är en spaljé i plåt som är lika vacker mot husväggen på vintern som på sommaren. På bilden poserar även den stolta formgivaren Johan Carpner. Spaljen finns att köpa på bland annat ROOM och Zetas.  

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Gräsklippare i långa rader. Här i trendig grön färg från Stihl.

Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Vackert i betong från Byggimpuls. Stolar, bänkar och ett bord med den fiffiga idén att ha en eldstad mitt på bordet. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Kaninen Bob och marsvinet Elvis hjälpte tidningen Hus & Hem att kamma hem priset för bästa monter på mässan.Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Fina träskor med blommiga lufthål från Inspiro home & Garden. Vi villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Mässbilder.

Bye-bye-bore från Trillium trädgård. Kombinerad blomkruka och bänk. 

Köpinformation

www.krabat.se
www.wildlifegarden.se
www.agorabetong.se
www.carpner.com
www.stihl.se
www.byggimpuls.se
www.keyexab.se

Annons
Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
27 mars 2006

0 Kommentarer

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons