Annons

Bästa bloggen i november!

Inredningsinspiration

Viivilla.ses besökare har röstat fram novembers favorit-blogg! Fem var nominerade och vinnaren är...

Annons

 

Fem bloggar var nominerade till utmärkelsen Vi i Villa gillar - Bästa bloggen november 2009. Sajtens besökare röstade fram vilken av de nominerade bloggarna som skulle vinna utmärkelsen.

Det blev en klar seger för Underbaraclara som fick över hälften av rösterna. Grattis säger vi till Clara som står bakom bloggen Underbaraclara. Du kan nu titulera din blogg med Vi i Villa gillar Bästa Bloggen november 2009! Som vinnare i november är du även med i tävlingen om Årets bästa blogg. Läs mer om det längre ned.


Grattis Clara! Din modeblogg Underbaraclara vann titeln Vi i Villa gillar Bästa bloggen november 2009!

De fem nominerade bloggarna presenteras nedan i den ordning som sajtens besökare har röstat fram:

Underbaraclara

Naturliga Ting

It's a house

Hemma på landet

Hem och Lycka

 

Vem blir 2009 års Vi i Villa gillar - Bästa bloggen?

Underbaraclara är vår åttonde månadsvinnare av Vi i Villa gillar bästa bloggen. Men vem blir årets bästa blogg? Mellan den 7 december och den 20 december kan du rösta på den blogg som du tycker ska utses till Vi i Villa gillar Bästa Bloggen 2009! Rösta gör du på www.viivilla.se. Skriv in den 7 december i din almanacka och rösta fram Bästa bloggen med oss!

Annons
23 november 2009

0 Kommentarer

0

Gör en festlig citruslykta

Inredning behöver inte alls vara dyrt och komplicerat. Så här enkelt gör du en lykta av citrusfrukter som du kan dekorera bordet med.

0

5 roliga sätt att slå in personliga julklappar

Vill du slå in dina julklappar på ett lite annorlunda sätt? Här är 5 roliga inslagningar som gör paketen personliga!

0

Gör en egen adventskalender – 11 roliga DIY-idéer

Ska du göra en egen adventskalender i jul? Toarullar, trägrenar, papperspyssel – här är 11 roliga idéer att inspireras av.

5

9 fina saker du kan gjuta i betong

Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

3

17 fina diy-projekt med dekorplast

DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!

0

Vips – gör ett påskägg i gips!

Gör egna krukor till påskens blommor – så här enkelt pysslar du ihop gipsägg av ballonger. Ett roligt påskpyssel för både stora och små!

0

Julpynta – budget eller lyx

Välkomna december med glänsande stjärnor, röda textilier och tända ljus. Kan du gissa vilket av julpynten som du kan spara 4 736 kr på?

0

Tips på fint höstpyssel

Nu under hösten är naturen fylld av vackra färger, så passa på att använd det till olika hemmapyssel. Här tipsar vi om 10 vackra höstdekorationer du...

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons