Annons

Bästa bloggen i november!

Inredningsinspiration

Viivilla.ses besökare har röstat fram novembers favorit-blogg! Fem var nominerade och vinnaren är...

Annons

 

Fem bloggar var nominerade till utmärkelsen Vi i Villa gillar - Bästa bloggen november 2009. Sajtens besökare röstade fram vilken av de nominerade bloggarna som skulle vinna utmärkelsen.

Det blev en klar seger för Underbaraclara som fick över hälften av rösterna. Grattis säger vi till Clara som står bakom bloggen Underbaraclara. Du kan nu titulera din blogg med Vi i Villa gillar Bästa Bloggen november 2009! Som vinnare i november är du även med i tävlingen om Årets bästa blogg. Läs mer om det längre ned.


Grattis Clara! Din modeblogg Underbaraclara vann titeln Vi i Villa gillar Bästa bloggen november 2009!

De fem nominerade bloggarna presenteras nedan i den ordning som sajtens besökare har röstat fram:

Underbaraclara

Naturliga Ting

It's a house

Hemma på landet

Hem och Lycka

 

Vem blir 2009 års Vi i Villa gillar - Bästa bloggen?

Underbaraclara är vår åttonde månadsvinnare av Vi i Villa gillar bästa bloggen. Men vem blir årets bästa blogg? Mellan den 7 december och den 20 december kan du rösta på den blogg som du tycker ska utses till Vi i Villa gillar Bästa Bloggen 2009! Rösta gör du på www.viivilla.se. Skriv in den 7 december i din almanacka och rösta fram Bästa bloggen med oss!

Annons
23 november 2009

0 Kommentarer

0

Gör vackra julkransar

Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.

0

Årets julklapp 2009-2013

Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

0

10 snabba inredningstips

Det är kul och även nödvändigt att förnya hemmet då och då. Här får du tips på tio förändringar du kan göra själv och som snabbt ger ditt hem en rejäl...

0

80-talsglamour i höst

På höstens Formex-mässa uppmärksammades 80-talet som en av de stora inspirationskällor inom inredning i höst. Det är disco, glitter och glamour med...

2

Boktips augusti -07

Nu när det börjar bli dags att krypa inomhus igen vill vi gärna tipsa om några nya, inspirerande böcker om inredning och gör-det-själv.

0

Inred som mormor!

Hämta inspiration från mormors tid och köp romantisk inredning med storblommiga mönster i ljusa färger! Bjud in vännerna på kafferep, mys i sköna möbler...

0

Nytt & Nyttigt mars -07

Spännande saker till kök och badrum, snygga tapeter och färgglada skrivare med mera!

0

Nytt & Nyttigt Februari -07

Ångtvättmaskin, kolsyremaskin eller digital fotoram - här hittar du massor med tips och nyheter från vårt senaste Vi i Villa-nummer!

0

Elva svarta prylar för ditt hem

Det ska vara mörkt, lekfullt och personligt i år, säger trendanalytikerna. Med andra ord är det mesta rätt, bara det är svart. Här är elva svarta prylar...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons