Annons

Följ Jasmina Bylund – Vi i Villas inredningsexpert

Vi tycker att det är väldigt härligt med inredning, att kunna piffa upp hemmet med vackra färger, pyssla ihop snyggaste inredningsdekorationen eller ha en riktigt smart förvaring. Med små medel kan du lyfta hela hemmets intryck, och vår expert Jasmina ger dig alla idéer och tips för att lyckas med inredningen.

 

I den här kategorin kan du följa inredningsexperten Jasmina Bylund som inspirerar och tipsar om inredning. Jasmina vägleder dig bland annat för att hitta snygga och smarta förvaringslösningar till allt från hall till sovrum. Hon berättar om smarta funktioner och snabba quick-fix. Hon vägleder dig även när det kommer till att förnya dina gamla möbler till något helt nytt. Har du några inredningsfrågor till vår inredningsexpert? Maila expert@viivilla.se med dina egna frågor.

 

Inred din villa

Inreda huset är väldigt roligt men kan samtidigt vara ganska svårt. I vår inredningskategori hittar du allt mellan IKEA-hacks till kakeltrender. Något som är viktigt för att få till ett snyggt hem är bland annat att hitta bra förvaringslösningar.  Har du några inredningsfunderingar till huset kan du läsa våra artiklar, forum eller höra av dig till inredningsexperten Jasmina Bylund.

 

Bra förvaring till badrummet

Badrummet saknar ofta bra förvaring. Kanske känner du att du har ett för litet badrum, eller är det bara svårmöblerat och har ont om förvaring? Utan bra förvaring i badrummet blir det lätt kaos, därför kan det vara bra att ta del av inspiration, tips och expertsvar gällande förvaring. Vår expert tipsar om att strukturera, ta undan onödiga saker och sortera upp småsaker. För att få ännu bättre koll på olika förvaringslösningar kan du läsa om Jasminas förvaringstips för badrummet. 

 

Smart förvaring i husets olika rum

Bra förvaring är något man gärna vill ha i hela huset. Bland annat vill man ha bra förvaring i tvättstugan som ett svårt rum då man gärna vill ha bra med yta för att få plats att hänga upp och torka tvätten men man vill även ha god förvaring. I barnrummet kryllar det av leksaker, kläder och andra prylar – det krävs alltså en smart förvaringslösning. I garaget samlas det ofta lite mer saker än vad man först har tänkt sig. Cyklar, golfklubbor och vinterdäcken hamnar ofta i garaget och man vill gärna ha bra förvaring till det. Jasmina tipsar om fina torkställningar, förvaringstips och olika hyllsystem. Läs mer om Jasminas förvaringstips

 

Inred huset på ditt sätt

Vi på Vi i Villa tycker om att haka på heta inredningstrender, men vi inspireras även väldigt mycket av våra läsare som har smarta inredningsidéer. Har du funderingar för hur du ska få till en annorlunda stil, smart förvaring, ett unikt soffbord eller något annat? Då kan du hitta massvis av inspiration bland vår kategori för inredning, bland våra läsaridéer, expertsvaren från Jasmina samt i forumet. 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Inredningsexperten
0
Tapet eller färg till väggarna i barnrummet – vad är mest tåligt och hållbart? Vi i Villas inredningsexpert svarar på läsarfrågan.
Inredningsexperten
0
Att inreda rum med snedtak kan vara knepigt – men här är vår inredningsexpert Jasminas bästa tips.
Badrumsmöbler och inredning
1
Letar du efter bra förvaringslösningar och tips på smart förvaring till badrummet? Här är expertens tips, och prylarna som ger dig ordning och reda i...
Inredningsexperten
0
Vi i Villas inredningsexpert Jasmina svarar på läsarnas frågor om smarta förvaringslösningar i tvättstuga, barnrum och garage.
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons