Annons

Följ Jasmina Bylund – Vi i Villas inredningsexpert

Vi tycker att det är väldigt härligt med inredning, att kunna piffa upp hemmet med vackra färger, pyssla ihop snyggaste inredningsdekorationen eller ha en riktigt smart förvaring. Med små medel kan du lyfta hela hemmets intryck, och vår expert Jasmina ger dig alla idéer och tips för att lyckas med inredningen.

 

I den här kategorin kan du följa inredningsexperten Jasmina Bylund som inspirerar och tipsar om inredning. Jasmina vägleder dig bland annat för att hitta snygga och smarta förvaringslösningar till allt från hall till sovrum. Hon berättar om smarta funktioner och snabba quick-fix. Hon vägleder dig även när det kommer till att förnya dina gamla möbler till något helt nytt. Har du några inredningsfrågor till vår inredningsexpert? Maila expert@viivilla.se med dina egna frågor.

 

Inred din villa

Inreda huset är väldigt roligt men kan samtidigt vara ganska svårt. I vår inredningskategori hittar du allt mellan IKEA-hacks till kakeltrender. Något som är viktigt för att få till ett snyggt hem är bland annat att hitta bra förvaringslösningar.  Har du några inredningsfunderingar till huset kan du läsa våra artiklar, forum eller höra av dig till inredningsexperten Jasmina Bylund.

 

Bra förvaring till badrummet

Badrummet saknar ofta bra förvaring. Kanske känner du att du har ett för litet badrum, eller är det bara svårmöblerat och har ont om förvaring? Utan bra förvaring i badrummet blir det lätt kaos, därför kan det vara bra att ta del av inspiration, tips och expertsvar gällande förvaring. Vår expert tipsar om att strukturera, ta undan onödiga saker och sortera upp småsaker. För att få ännu bättre koll på olika förvaringslösningar kan du läsa om Jasminas förvaringstips för badrummet. 

 

Smart förvaring i husets olika rum

Bra förvaring är något man gärna vill ha i hela huset. Bland annat vill man ha bra förvaring i tvättstugan som ett svårt rum då man gärna vill ha bra med yta för att få plats att hänga upp och torka tvätten men man vill även ha god förvaring. I barnrummet kryllar det av leksaker, kläder och andra prylar – det krävs alltså en smart förvaringslösning. I garaget samlas det ofta lite mer saker än vad man först har tänkt sig. Cyklar, golfklubbor och vinterdäcken hamnar ofta i garaget och man vill gärna ha bra förvaring till det. Jasmina tipsar om fina torkställningar, förvaringstips och olika hyllsystem. Läs mer om Jasminas förvaringstips

 

Inred huset på ditt sätt

Vi på Vi i Villa tycker om att haka på heta inredningstrender, men vi inspireras även väldigt mycket av våra läsare som har smarta inredningsidéer. Har du funderingar för hur du ska få till en annorlunda stil, smart förvaring, ett unikt soffbord eller något annat? Då kan du hitta massvis av inspiration bland vår kategori för inredning, bland våra läsaridéer, expertsvaren från Jasmina samt i forumet. 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Inredningsexperten
0
Tapet eller färg till väggarna i barnrummet – vad är mest tåligt och hållbart? Vi i Villas inredningsexpert svarar på läsarfrågan.
Inredningsexperten
0
Att inreda rum med snedtak kan vara knepigt – men här är vår inredningsexpert Jasminas bästa tips.
Badrumsmöbler och inredning
1
Letar du efter bra förvaringslösningar och tips på smart förvaring till badrummet? Här är expertens tips, och prylarna som ger dig ordning och reda i...
Inredningsexperten
0
Vi i Villas inredningsexpert Jasmina svarar på läsarnas frågor om smarta förvaringslösningar i tvättstuga, barnrum och garage.
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons