Har du barnstolen Tripp Trapp? Med ett enkelt knep får du en smart förvaring!
Har du barnstolen Tripp Trapp? Med ett enkelt knep får du en smart förvaring! Foto: Ikeahackers.net /ikea.com/se/sv/

Ikea-hacket alla småbarnsföräldrar kommer älska!

Inredning

Ett enklare och smartare Ikea-hack får du leta länge efter.

Annons

Tripp trapp-stolen är en klassisk stol som finns i tusentals svenska hem. Den populära stolen har två plattor som kan placeras på olika höjd så att du kan sätta barnet i rätt höjd och låta barnets fötter vila på bottenplattan. Höjden kan du enkelt justera allt eftersom barnet växer.

 

Källa

Men visste du att stolen också kan bli en praktisk förvaringsmöbel? Allt du behöver är backen Trofast, för 20 kr, enligt ikeahackers.net.

Den här lådan passar perfekt i de hack som finns! Vips har du en praktisk förvaringshylla att förvara t.ex. förkläde, våtservetter och annat som barnet kan behöva. 

 

Annons
16 januari 2017
 
Annons
Mer om Inredning

VIDEO: Så slår du in julklappar i tyg

Inredning Här är ett miljövänligare tips när det är dags att slå in dina julklappar. 

Årets julklapp 2017

Inredning VR-glasögon, robotdammsugare och matkasse har tidigare varit årets julklapp. Så vad handlar vi gärna i år? Här är årets julklapp!

6 rum med galen inredning

Inredning Låt dig inspireras – eller kanske bara förfäras – av dessa rum. Här är inredningen som får dig att tappa hakan!

17 perfekta lönnrum!

Inredning Gör slag i saken – dölj extrarummet bakom en hemlig dörr!

11 galet mysiga hembibliotek för alla bokälskare

Inredning Här dömer vi boken efter omslaget! Eller snarare bokens omgivning… Ett vackert hembibliotek är det många bokmalar som drömmer om. Låt dig avundas – och...

Kika på Ikeas julnyheter 2017

Inredning Längtar du, precis som vi, redan till julafton? Spana in Ikeas julnyheter och dröm dig bort till hur du ska inreda hemmet i december!

10 fantastiska pysseltips

Inredning Sugen på att pyssla något kul till hemmet? Vi har samlat våra bästa pyssel-artiklar så att du enkelt ska kunna navigera och hitta ett roligt pyssel som passar dig – här är 10 pysseltips. 

10 helt otroliga källare

Inredning Vill du göra något roligt med din källare som bara står där och samlar damm? Här är 10 helt otroliga tips på hur du kan fixa den coolaste källaren i...

Lär dig att sticka

Inredning När du inte vill vara ute i kylan och frysa finns det betydligt mysigare saker att göra i villan – som att sticka sig en varm kofta. Författaren Maja...