Modernt och skandinaviskt vinylgolv
Modernt och skandinaviskt vinylgolv Foto: Pergo/Forbo

Vi i Villa gillar – 7 snygga vinylgolv till hemmet

Golv

Går du i tankar på att byta ut golven hemma? Vinylgolvet ger intryck av äkta trä och finns i många verklighetstrogna mönster. Med sitt patenterade klicksystem blir golvläggningen dessutom både snabb och enkel.  

Annons
 • Den moderna looken

  © Pergo

  När du vill ge rummet en ljus färg som passar till inredningstrenderna samtidigt som den ger känslan av ett äkta trägolv.  Finns i fler olika färger. Pris 379 kr/m2.

  Pergo

 • Lyxigt fiskebensmönster

  Om du vill ha en känsla av lite extra exklusivitet ska du välja det tidlösa golvet med det snygga fiskbensmönstret. Pris 279 kr/m2.

  Ruugs

 • Våtrumsmatta med stil

  När du vill ha en lyxig känsla i badrummet är denna trendinspiration med sitt kombinerade mönster ett måste. Kan kombineras med matchande väggmattor. Pris cirka: 329 kr/m2.

  Tarkett

 • Betongkänsla

  © Pergo

  När du vill få in en trendig och samtidigt industriell känsla i hemmet. Pris cirka: 379 kr/m2.

  Pergo

 • Klassiskt

  Det klassiska mönstret som passar in i alla hem. Vinylgolvet ger en känsla av äkta trägolv. Pris cirka: 399 kr/m2.

  BerryAlloc

 • Mönstrat golv

   

  Det rutiga golvet förenar en styrka och skönhet på en och samma gång. För den som vill få in färg och mönster, passar detta skandinaviska golv perfekt. Pris cirka: 265 kr/m2.

  Forbo

 • Snyggt med stengolv

  © Pergo

  Golvet som passar perfekt i hallen, eller ytor som söker känslan av stenplattor. Med två plattor per planka och dess unika klicksystem blir installationen snabb och enkel. Pris 379 kr/m2.

  Pergo

Visa allt innehåll
10 februari 2017
 
Annons
Mer om Golv

VIDEO: Så tar du bort märken i trägolvet

Golv Har du tråkiga märken i trägolvet? Ingen fara, här är knepet som trollar bort dina märken! 

Parkettgolv från Hornbach, Skandor, matt lackerad.
Annons

Fördelarna med parkettgolv

Golv Det finns många olika golv av äkta trä, och parkett kan du enkelt lägga på egen hand eftersom klicksystemet blivit mycket enklare.

Stor guide: Så slipar du trägolvet

Golv Det är ett stort och dammigt arbete att slipa ett gammalt trägolv. Å andra sidan blir det otroligt snyggt och du sparar lätt flera tusen kronor med...

Måla rutgolv – steg för steg

Golv Rutigt golv är på allas läppar – och i många retrokök, badrum och hallar. Så här enkelt fixar du rutgolv utan ojämna linjer, konstiga hörn eller färgklet.

Välj stil på golvet

Golv Ett trägolv ger hela rummet karaktär. Men vilken stil och känsla vill du ha på dina golv? Rustikt lantligt, elegant klassiskt, strikt modernt eller...

Istället för trä

Golv De vanligaste golven i Sverige är gjorda av trä. Men det behöver de inte vara! Du kanske ska titta på ett i kokos? Eller en modern heltäckningsmatta?...

3 heta prylar för villan i vår!

Golv Fyra proffs på inredning väljer sina favoritprylar just nu!

Lyft rummet med nytt trägolv

Golv Med ett nytt trägolv kan du höja standarden i rummet och värdet på huset. Vi tittar här på aktuella träslag, sorter, trender och nyheter! Dessutom...

Golv - Trendspaning: Ek, bambu, borstat och vitt

Golv Både ljusa och mörka går bra, men helst ska golven fortfarande vara av ek. På stark frammarsch är också rustika och ekologiska material.