Annons

Smarta lösningar för liten hall

Garderober

Hallen är nog hemmets svåraste rum att inreda. Den är ofta för liten, knepigt formad och sönderhackad av dörrar.

Annons

Ändå ska här rymmas en hel del som ska ta hand om kläder, skor, väskor m m på ett praktiskt och snyggt sätt. Alltså inga skrymmande skåp eller möbler, utan smarta vägglösningar med litet djup och som ger en bra överblick.

Förslagen här är tänkta för små trånga hallar. Förslag som man lätt kan förverkliga med hjälp av limfog, krokar och konsoler. Bra belysning och speglar är också viktiga bidrag till att göra hallen mer spännande.


Det här är en grund vägglösning där hyllor och krokar är monterade på 22 mm limfogsskivor. Skohyllan med korgar för handskar och vantar är också av limfog. Fem gavlar limmas och skruvas ihop med bak-, botten- och överstycke. Stor spegel i mitten mellan barn- och vuxenhyllan. Synliga kläder kan ju se rätt prydliga ut om det råder ordning och reda.

 

Något också för groventrén är den här tuffa galvaniserade stålhyllan, som skruvas fast på väggen. Tål stövlar, träskor och även trädgårdsredskap. Vill man skydda väggen kan hyllorna monteras på en limfogsskiva, som sedan skruvas fast.

Den lilla kapphyllan monteras på en långvägg. Öppen på båda sidor. Även lämplig i ett sovrum.

 

En kapphylla som består av två garderober, där den ena är fast och den andra på hjul. Vill man inte se kläderna är det bara att skjuta ihop skåpen.

 

Annons
Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
18 juni 2012

0 Kommentarer

0

Vi i Villa gillar: 7 snygga garderober till sovrummet

Drömmer du om ordning och reda bland dina kläder? En snygg och praktisk garderob till sovrummet fixar problemet. Här är våra favoriter just nu!

1

Fixa smart förvaring – expertens tips

Behöver du tips på bra förvaring för hall, kök eller vardagsrum? Förvaringsdrottningen Paulina Draganja ger sin bästa förvaringsknep.

0

Guide: Bli av med röran

Hallen går knappt att städa för alla grejer och skor, i garderoben hänger det paltor du inte använt på flera år och vinden och källaren vill man inte...

0

Krönika: Turistens klagan

Shoppa är kul, är det billigt blir det förstås extra roligt. Men hur mycket ska man egentligen pruta utomlands?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons