Annons

Garderober och smart förvaring

Smarta förvaringslösningar är något som de flesta behöver hemma. Här hittar du våra experters bästa tips för att skapa bästa förvaringen i allt från sovrum, barnrum och vardagsrum till kök och hall. Låt dig inspireras av roliga förvaringslösningar, snygga garderober med gott om kläd- och skoförvaring samt inredning.

Välja garderob

Bra förvaringslösningar och garderober underlättar din vardag och gör samtidigt att dina kläder, skor och saker håller längre. Men vilken slags förvaring är bäst? Det finns garderober med skjutdörrar, hyllsystem med trådkorgar för kläder och underkläder, förvaringskorgar för att få ordning på strumpor och sjalar, mindre utdragbara lådor för smycken och accessoarer, linneskåp för tyger och sängkläder, och specialbyggda förvaringslösningar anpassade för olika rum. Vi guidar dig genom olika typer av förvaringssystem och garderober.

Förvaring i hallen

Hallen är ett av de viktigaste rummen när det gäller förvaring. Här vill du få ordning på skor, ytterkläder, väskor, vantar, mössor och halsdukar på ett snyggt och smart sätt. I hemmets entré ska det gå snabbt att hitta det du söker och lika snabbt att gömma undan det du tar av dig när du kommer hem. Då gäller det att utnyttja alla ytor på bästa sätt. Kanske funderar du på en garderobsvägg med skjutdörrar? En öppen vägglösning med hyllor, lådor, krokar, sittbänk och en helkroppsspegel? En skohylla som sträcker sig ända upp till väggen så hela familjens skor får plats? En snygg klädhäst? En liten kapphylla på hjul som går att vända? Här hittar du tips, skisser och smarta lösningar så att du kan hitta rätt garderob för just din hall.

Knepen som gör förvaringen rolig

Här hittar du de bästa knepen för hur du organiserar kläder, skor, saker och husgeråd på ett nytt och roligt sätt. Kolla in vad du kan göra med dina galgar, hur du får ordning bland sängkläder, hur du kan slippa att kläder ramlar ner på golvet, hur du förvarar tyger och städprylar, samt hur du förvarar underkläder, smink, skor, väskor och hårnålar smartast. Vi har knepen som kommer att förändra din vardag.

Rensa garderoben

Är det kaos bland alla kläder i garderoben? Dags att rensa! Här har du tipsen du behöver för att gå igenom och sortera din garderob. Med våra råd får du koll på hur du kan slänga, sälja, ge bort eller ta till loppis och återvinning. Vi guidar dig också till hur du kan organisera de kläder och saker du vill behålla.

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Garderober
I samarbete med Garderobsfabriken Sverige AB
Vårt mål är att leverera marknadens bästa kvalitet till bästa pris. Vi tror att en blandning med högsta service, största kunskap och bra pris kommer...
Garderober
0
Drömmer du om ordning och reda bland dina kläder? En snygg och praktisk garderob till sovrummet fixar problemet. Här är våra favoriter just nu!
Garderober
1
Behöver du tips på bra förvaring för hall, kök eller vardagsrum? Förvaringsdrottningen Paulina Draganja ger sin bästa förvaringsknep.
Inredning
1
Ordning i hallen är många familjers stora dröm – men ibland kan det vara svårt att få till bra förvaring. Inredaren Mija Kinning delar med sig av...
Inredningsexperten
0
Vi i Villas inredningsexpert Jasmina svarar på läsarnas frågor om smarta förvaringslösningar i tvättstuga, barnrum och garage.
Snickar-Björn
1
Smart förvaring, gärna inbyggd i trappor och möbler, blir Björn Christiernssons nästa hemmaprojekt.
Inredning
1
Paulina Draganja driver bloggen Förvaringsdrottningen, där hon tipsar om smarta och enkla förvaringslösningar. Här är hennes bästa knep för bättre...
Inredningsinspiration
3
DIY: Det är både enkelt och snyggt att förnya med dekorplast. Här är 17 roliga pyssel du kan göra själv!
Sovrum
0
Hitta lugnet i ett sovrum med hög mysfaktor utan onödiga prylar. Här är förvaringstipsen som gör ditt sovrum snyggt, smart och mysigt!
Förvaring
2
Att organisera kläder, skor och husgeråd kan plötsligt vara kul. Här är 17 smarta förvaringsknep som kommer att förändra ditt liv!
Garderober
0
Hallen går knappt att städa för alla grejer och skor, i garderoben hänger det paltor du inte använt på flera år och vinden och källaren vill man inte...
Garderober
0
Hallen är nog hemmets svåraste rum att inreda. Den är ofta för liten, knepigt formad och sönderhackad av dörrar.
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons