Annons

Vi i Villas bloggfavoriter i oktober

Elektronik

Fem bloggar slåss om utmärkelsen Vi i Villa gillar - Bästa bloggen i oktober. Se till att din favorit vinner!

Annons
Varje månad utser vi fem favoritbloggar. men det är du som avgör vilken som vinner äran!

Vi i Villa utser varje månad fem bloggar inom temat hem, inredning och trädgård som vi gillar. De kan handla om renoveringsstrul, vardagslunk, shoppingdrömmar eller trädgårdspyssel. Sedan är det upp till dig som besökare att rösta fram vilken som är din favorit!

Vi letar kontinuerlig efter nya intressanta och roliga bloggar. Nominera därför gärna en blogg som du gillar. Kanske är det din egen? Längre ned i artikeln ser du hur du tipsar oss om bloggar.

Denna månad är följande fem bloggar nominerade (utan inbördes ordning):


 

 

Enstadspinglas liv på landet

 

Stadstjejen som flyttade ut på landet, blev sambo med en snickare och lämnade sitt rätt ordnade liv mot ett liv lite mer primitivt lite mer naturligt men alldeles, alldeles underbart! Tillsammans har vi en dotter, ett hus och femtioelva saker vi vill göra varje dag!

 

Vita ranunkler

 

Annons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Jag heter Marie, är 35 år och bor i en idyll Jag heter Marie, är 35 år och bor i en idyll iVästergötland. Tvåbarnsmamma som älskar inredning och trädgård. I min blogg kommer jag att skriva om vårt hus som vi håller på att renovera och så blir det nog mycket om Danmark.

 

Kakelbloggen – en värld fylld av keramik

 


 

KakeldaxGruppen är en Svensk Kakelkoncern med varumärken som Kakeldax, Kakelcentralen och Stigs Kakel. Vi har både egna butiker och återförsäljare som säljer kakel och klinker i vårt vackra avlånga land. [...]

 

Ett hus i vitt

 


 

Välkommen till min blogg! Jag som skriver här är 34 år, gift och mamma till två små pojkar. Sommaren -07 flyttade jag med min familj till ett hus nära skog och sjö och håller nu på med diverse inredningsprojekt. Huset är byggt -88 men har många äldre detaljer. Brädgolv i alla rum, kakelugn och dubbeldörrar bl.a. [...]

 

Så här röstar du

 

startsidan finns webbfrågan till höger och mitten av sidan. Där lämnar du din röst. Du kan rösta fram till den 25 oktober 2009.

Du vet väl att du kan koppla din blogg till oss via Twingly? Hur du gör kan du läsa i artikeln "Visa din blogg hos oss!" som du hittar nedan. Vill du nominera din favortitblogg? Skicka ett mejl till redaktionen@viivilla.se. Glöm inte att skriva bloggens namn och adress i mejlet.

5 oktober 2009

0 Kommentarer

0

Smarta webbverktyg för dig som villaägare

Det finns mängder med smarta verktyg för dig som villaägare. Här är tre nyheter som hjälper dig med allt från solceller till byggplanering och fiber.

0

Smarta teknikprylar och trender för hemmet

Numera vimlar det av smart teknik i vår vardag, allt från mobilappar och smart-tv till trådlöst ljud. Vi bad teknikproffset Erik Börjesson förklara de...

0

Nu blir gillestugan hemmabio

En komplett anläggning för hemmabio kan kosta allt från 5 000 till många hundra tusen kronor. Du kan också utgå ifrån det du har och byta upp dig efter...

0

Viivilla.se nominerad till Årets Tidskrift - nya medier

Den 26 oktober delar Sveriges Tidskrifter ut årets tidskriftspriser på Cirkus i Stockholm.

0

Välkommen på premiär!

Har man någonsin varit i nöjesbranschen finns det inget mer magiskt ord än – premiär! Så fullt av förväntan, spänning, förhoppning och skräckblandad...

0

Välkommen till nya viivilla.se!

Nu är det premiär för nya viivilla.se och gillar du tidningen Vi i Villa kan jag garantera att du också kommer att tycka om vår nya tidning på nätet.

0

Viivilla.se bäst på gör-det-själv!

I nummer 6/04 av PC för Alla blev viivilla.se utsedd till månadens sajt.

0

Skaffa bredband och surfa snabbare

Kbit? Mbit? Gbit? På internet råder inga hastighetsbegränsningar. Här reder vi ut begreppen och fördelarna med bredband.

0

Välkommen till nya viv.se

Välkommen till oss! Vi har dukat upp ett fantastiskt smörgåsbord och nu är det bara att ta för sig.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons