Annons
37 tums LCD-teve, LG2000, med integrerade högtalare, dubbla grafikkort så att du kan använda den även som datorskärm samt digitalmottagare för marknätet. Pris cirka 6500 kronor.
37 tums LCD-teve, LG2000, med integrerade högtalare, dubbla grafikkort så att du kan använda den även som datorskärm samt digitalmottagare för marknätet. Pris cirka 6500 kronor.

Slipp julstressen - 12 december

Elektronik

Har du förberett för tevekvällarna?

Annons
Julen är en familjehögtid, men efter att man ätit och delat ut klapparna samlas man ofta vid teven för att bara slöa eller umgås. Hur ser det egentligen ut i vardagsrummet? Skulle det må bra av en uppsnyggning, kanske lite snygga lösningar för dina mediamöbler? Behöver teven en översyn, har du koll på att alla inställningar är optimala, kanske behövs en ny digitalbox? Eller ska du slå på stort, och investera i en ny teve?

OBS! Idag är det sista dagen för att skicka expressbrev utanför Europa.

26 november 2008

0 Kommentarer

0

Smarta webbverktyg för dig som villaägare

Det finns mängder med smarta verktyg för dig som villaägare. Här är tre nyheter som hjälper dig med allt från solceller till byggplanering och fiber.

0

Smarta teknikprylar och trender för hemmet

Numera vimlar det av smart teknik i vår vardag, allt från mobilappar och smart-tv till trådlöst ljud. Vi bad teknikproffset Erik Börjesson förklara de...

0

Nu blir gillestugan hemmabio

En komplett anläggning för hemmabio kan kosta allt från 5 000 till många hundra tusen kronor. Du kan också utgå ifrån det du har och byta upp dig efter...

0

Viivilla.se nominerad till Årets Tidskrift - nya medier

Den 26 oktober delar Sveriges Tidskrifter ut årets tidskriftspriser på Cirkus i Stockholm.

0

Välkommen på premiär!

Har man någonsin varit i nöjesbranschen finns det inget mer magiskt ord än – premiär! Så fullt av förväntan, spänning, förhoppning och skräckblandad...

0

Välkommen till nya viivilla.se!

Nu är det premiär för nya viivilla.se och gillar du tidningen Vi i Villa kan jag garantera att du också kommer att tycka om vår nya tidning på nätet.

0

Viivilla.se bäst på gör-det-själv!

I nummer 6/04 av PC för Alla blev viivilla.se utsedd till månadens sajt.

0

Skaffa bredband och surfa snabbare

Kbit? Mbit? Gbit? På internet råder inga hastighetsbegränsningar. Här reder vi ut begreppen och fördelarna med bredband.

0

Välkommen till nya viv.se

Välkommen till oss! Vi har dukat upp ett fantastiskt smörgåsbord och nu är det bara att ta för sig.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons