Annons
Med rätt planering blir julen stressfri. Foto www.fotoakuten.se.
Med rätt planering blir julen stressfri. Foto www.fotoakuten.se.

Slipp julstressen - 1 december

Elektronik

Nu kliver vi in i december och julen närmar sig! Härligt - men också besvärligt - tycker många. Men med god planering och lagom högt ställda förväntningar kan du se till att det positiva överväger. Här får du en checklista till din hjälp, välj själv om du vill följa den varje dag eller bara plocka ut det just du tycker är viktigt.

Annons

Söt liten elektrisk adventstake med luciatåg och tomte, Rusta, 149 kronor.

Se över adventstakarna

Eftersom det var första advent redan igår, har nog du som är någorlunda välplanerad redan fått upp adventstakarna och kanske några lysande julstjärnor i fönstren. Men kanske gick det lite väl snabbt, som det brukar? Ägna den här kvällen åt att kontrollera att allt verkligen är helt och fungerar. Släng allt som är trasigt - men inte i hushållssoporna! - och köp nytt, CE-märkt. Vill du trots allt försöka dig på att laga, försäkra dig om att du får och gör det på rätt sätt. Kontrollera vad som gäller på www.elsäkerhetsverket.se

Annons
26 november 2008

0 Kommentarer

0

Smarta webbverktyg för dig som villaägare

Det finns mängder med smarta verktyg för dig som villaägare. Här är tre nyheter som hjälper dig med allt från solceller till byggplanering och fiber.

0

Smarta teknikprylar och trender för hemmet

Numera vimlar det av smart teknik i vår vardag, allt från mobilappar och smart-tv till trådlöst ljud. Vi bad teknikproffset Erik Börjesson förklara de...

0

Nu blir gillestugan hemmabio

En komplett anläggning för hemmabio kan kosta allt från 5 000 till många hundra tusen kronor. Du kan också utgå ifrån det du har och byta upp dig efter...

0

Viivilla.se nominerad till Årets Tidskrift - nya medier

Den 26 oktober delar Sveriges Tidskrifter ut årets tidskriftspriser på Cirkus i Stockholm.

0

Välkommen på premiär!

Har man någonsin varit i nöjesbranschen finns det inget mer magiskt ord än – premiär! Så fullt av förväntan, spänning, förhoppning och skräckblandad...

0

Välkommen till nya viivilla.se!

Nu är det premiär för nya viivilla.se och gillar du tidningen Vi i Villa kan jag garantera att du också kommer att tycka om vår nya tidning på nätet.

0

Viivilla.se bäst på gör-det-själv!

I nummer 6/04 av PC för Alla blev viivilla.se utsedd till månadens sajt.

0

Skaffa bredband och surfa snabbare

Kbit? Mbit? Gbit? På internet råder inga hastighetsbegränsningar. Här reder vi ut begreppen och fördelarna med bredband.

0

Välkommen till nya viv.se

Välkommen till oss! Vi har dukat upp ett fantastiskt smörgåsbord och nu är det bara att ta för sig.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons