Annons

Nyhet: Vi i Villa har startat en TV-kanal på YouTube!

Elektronik

Nu kan du som besökare på viivilla.se visa upp ditt filmklipp i vår nya TV-kanal.

Annons
På Vi i Villas nya kanal på YouTube kan du hitta intressanta inslag både från privatpersoner och från företag. Har du en inspirerande film om hem- och trädgård? Tipsa oss genom att mejla din filmlänk till youtube@viivilla.se.

Förutsättningen är att du har ett konto på YouTube. Detta är en kostnadsfri tjänst som gör att du enkelt kan ladda upp din film på YouTube. Gå in på www.youtube.se för att öppna ett konto. När din film väl är uppladdad kopierar du URL-adressen till klippet och skickar den till oss på youtube@viivilla.se. Tänk på att det är viktigt att du har upphovsrätten till filmklippet som du laddar upp.

Om du vill ta dig en titt på vår nya kanal är du välkommen att gå in på sidan: www.youtube.com/viivilla
Vi har både informativa och roliga klipp om badrum, trädgård och bygg. Just nu är favoriterna: ”Jocke som lär dig bygga altan” och ”Lottas Trädgård - Pensélådor och taklökar.”

Kanske har du ett villaklipp som har ett annat tema? Varför inte visa upp ditt nyrenoverade kök eller hur du tapetserade ditt vardagsrum? Kanske fick ditt garage en ny funktionell inredning som känns kul att visa upp på vår nya Vi i Villa-kanal?

Du har även möjlighet att diskutera filmerna i vårt forum. Klicka på länken ”Diskutera filmklipp” överst på sidan, så kan du skriva ett inlägg om vad du tycker och tänker om filmerna.

Annons
19 augusti 2009

0 Kommentarer

0

Smarta webbverktyg för dig som villaägare

Det finns mängder med smarta verktyg för dig som villaägare. Här är tre nyheter som hjälper dig med allt från solceller till byggplanering och fiber.

0

Smarta teknikprylar och trender för hemmet

Numera vimlar det av smart teknik i vår vardag, allt från mobilappar och smart-tv till trådlöst ljud. Vi bad teknikproffset Erik Börjesson förklara de...

0

Nu blir gillestugan hemmabio

En komplett anläggning för hemmabio kan kosta allt från 5 000 till många hundra tusen kronor. Du kan också utgå ifrån det du har och byta upp dig efter...

0

Viivilla.se nominerad till Årets Tidskrift - nya medier

Den 26 oktober delar Sveriges Tidskrifter ut årets tidskriftspriser på Cirkus i Stockholm.

0

Välkommen på premiär!

Har man någonsin varit i nöjesbranschen finns det inget mer magiskt ord än – premiär! Så fullt av förväntan, spänning, förhoppning och skräckblandad...

0

Välkommen till nya viivilla.se!

Nu är det premiär för nya viivilla.se och gillar du tidningen Vi i Villa kan jag garantera att du också kommer att tycka om vår nya tidning på nätet.

0

Viivilla.se bäst på gör-det-själv!

I nummer 6/04 av PC för Alla blev viivilla.se utsedd till månadens sajt.

0

Skaffa bredband och surfa snabbare

Kbit? Mbit? Gbit? På internet råder inga hastighetsbegränsningar. Här reder vi ut begreppen och fördelarna med bredband.

0

Välkommen till nya viv.se

Välkommen till oss! Vi har dukat upp ett fantastiskt smörgåsbord och nu är det bara att ta för sig.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons