Annons

Läs Vi i Villa i mobilen

Elektronik

Nu lanserar Vi i Villa en mobilsida. Genom mobilsidan kan du alltid ta del av våra senaste reportage och gör-det-själv-tips. Du kan också följa våra auktioner.

Annons

Surfa in på Vi i Villa med mobilen!

Via vår nya mobilsida når du våra senaste artiklar, foruminlägg, guider och auktioner. Du når också vår nya tjänst Vi i Villa checkin som är en tjänst kopplad till Facebook places. Genom att registrera dig för vår Facebook-applikation Vi i Villa checkin kan du inom kort ta del av attraktiva rabatterbjudanden från våra partner. För att kunna göra det loggar du in på din Fecebook-sida och går sedan till Vi i Villas sida på Facebook. Adressen till Vi i Villas Facebook-sida är http://www.facebook.com/viivilla.

Enkelt och snabbt komplement till tidningen

Mobilsidan är vårt enkla och snabba komplement till tidningen och webben. Fler aktiviteter och avdelningar kommer under våren.

För att nå vår nya mobilsida surfar du in via mobilen på adressen: m.viivilla.se.

Varmt välkommen!

Annons
22 mars 2011

0 Kommentarer

0

Smarta webbverktyg för dig som villaägare

Det finns mängder med smarta verktyg för dig som villaägare. Här är tre nyheter som hjälper dig med allt från solceller till byggplanering och fiber.

0

Smarta teknikprylar och trender för hemmet

Numera vimlar det av smart teknik i vår vardag, allt från mobilappar och smart-tv till trådlöst ljud. Vi bad teknikproffset Erik Börjesson förklara de...

0

Nu blir gillestugan hemmabio

En komplett anläggning för hemmabio kan kosta allt från 5 000 till många hundra tusen kronor. Du kan också utgå ifrån det du har och byta upp dig efter...

0

Viivilla.se nominerad till Årets Tidskrift - nya medier

Den 26 oktober delar Sveriges Tidskrifter ut årets tidskriftspriser på Cirkus i Stockholm.

0

Välkommen på premiär!

Har man någonsin varit i nöjesbranschen finns det inget mer magiskt ord än – premiär! Så fullt av förväntan, spänning, förhoppning och skräckblandad...

0

Välkommen till nya viivilla.se!

Nu är det premiär för nya viivilla.se och gillar du tidningen Vi i Villa kan jag garantera att du också kommer att tycka om vår nya tidning på nätet.

0

Viivilla.se bäst på gör-det-själv!

I nummer 6/04 av PC för Alla blev viivilla.se utsedd till månadens sajt.

0

Skaffa bredband och surfa snabbare

Kbit? Mbit? Gbit? På internet råder inga hastighetsbegränsningar. Här reder vi ut begreppen och fördelarna med bredband.

0

Välkommen till nya viv.se

Välkommen till oss! Vi har dukat upp ett fantastiskt smörgåsbord och nu är det bara att ta för sig.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons