Annons

Hur sommarsvensk är du - svar

Elektronik
Annons

Flest A:
Åh! Du måste vara i högform nu när de varma dagarna står och knackar ivrigt på dörren! Sommartider hej, hej, sommartider! Du har redan lagt upp alla låtarna från Absolute Sommar-skivorna i iPoden och det svalkande vattnet, sommarrean och den årliga kräftskivan på landet kan inte komma snart nog. En bra idé kan vara att kolla upp Per Gessles turnéschema redan nu, uppgradera med en lite större grill och vädra de vita linnebyxorna som du älskar för du vet ju bättre än någon annan att; sommaren är kort.

Flest B:
Så här va: Tio månader om året är Sverige verkligen inte värt ett skrutt enligt dig men när sommaren äntligen kommer så är det ju bara så vansinnigt mycket som ska göras och så otroligt mycket folk överallt (på krogen, på vägarna, i affärerna, på tåget och hemma i din trädgård) att det inte kan bli tal om någon njutning. Men längst där inne tror vi att det finns en obotlig sommarromantiker som gärna citerar Stig-Helmer och Ole, dansar styrdans på bryggan och läser en god bok på segelbåten – om det bara kunde ges tid.

Flest C:
Om det mot förmodan är så att du ska hänga i Sverige i sommar så är du garanterad missnöjd med detta. Du vill dra täcket högt över huvudet när det blir dags för husvagn, nakenbad och snaps. Kanske kan du hitta något Sista minuten-erbjudande (sistaminuten.se) så att du kommer ifrån denna katastrof?

Annons
23 juni 2009

0 Kommentarer

0

Smarta webbverktyg för dig som villaägare

Det finns mängder med smarta verktyg för dig som villaägare. Här är tre nyheter som hjälper dig med allt från solceller till byggplanering och fiber.

0

Smarta teknikprylar och trender för hemmet

Numera vimlar det av smart teknik i vår vardag, allt från mobilappar och smart-tv till trådlöst ljud. Vi bad teknikproffset Erik Börjesson förklara de...

0

Nu blir gillestugan hemmabio

En komplett anläggning för hemmabio kan kosta allt från 5 000 till många hundra tusen kronor. Du kan också utgå ifrån det du har och byta upp dig efter...

0

Viivilla.se nominerad till Årets Tidskrift - nya medier

Den 26 oktober delar Sveriges Tidskrifter ut årets tidskriftspriser på Cirkus i Stockholm.

0

Välkommen på premiär!

Har man någonsin varit i nöjesbranschen finns det inget mer magiskt ord än – premiär! Så fullt av förväntan, spänning, förhoppning och skräckblandad...

0

Välkommen till nya viivilla.se!

Nu är det premiär för nya viivilla.se och gillar du tidningen Vi i Villa kan jag garantera att du också kommer att tycka om vår nya tidning på nätet.

0

Viivilla.se bäst på gör-det-själv!

I nummer 6/04 av PC för Alla blev viivilla.se utsedd till månadens sajt.

0

Skaffa bredband och surfa snabbare

Kbit? Mbit? Gbit? På internet råder inga hastighetsbegränsningar. Här reder vi ut begreppen och fördelarna med bredband.

0

Välkommen till nya viv.se

Välkommen till oss! Vi har dukat upp ett fantastiskt smörgåsbord och nu är det bara att ta för sig.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons