Annons
Få koll på ekonomin genom webbfunktionen Överblick som visar din ekonomi i grafer.
Få koll på ekonomin genom webbfunktionen Överblick som visar din ekonomi i grafer.

Håll koll på din ekonomi

Elektronik

Tycker du att det är svårt att få en samlad bild av din ekonomi? Webbfunktionen Överblick hjälper dig.

Annons
Idén med webbfunktionen Överblick är att på ett lättförståeligt sätt hjälpa privatpersoner planera och strukturera upp sin ekonomi. Genom att abonnera på tjänsten får du tillgång till olika ekonomiska funktioner. Du kan till exempel lägga in dina inkomster och utgifter, lägga upp en budget samt jämföra tillgångar och skulder. Resultatet redovisas i grafer längs en tidsaxel.

Överblick visar ditt ekonomiska utfall jämfört mot budget.

Du väljer själv hur detaljrik du vill vara. Gjorda betalningar kan du importera från ditt internetbankkonto och sedan komplettera med olika kategorier, tex lön, bostad, fritid.

I slutet av månaden ser du månadens ekonomiska utfall jämfört med din eventuella budget. Graferna visar även hur utfallen varit några månader bakåt i tiden, liksom din budget för kommande månader.

Läs mer på www.overblick.se

Annons

Redaktionen rekommenderar

12 augusti 2008

3 Kommentarer

2008-10-24
PE Horn
2008-10-29
Helena
2008-10-29
PE Horn
0

Smarta webbverktyg för dig som villaägare

Det finns mängder med smarta verktyg för dig som villaägare. Här är tre nyheter som hjälper dig med allt från solceller till byggplanering och fiber.

0

Smarta teknikprylar och trender för hemmet

Numera vimlar det av smart teknik i vår vardag, allt från mobilappar och smart-tv till trådlöst ljud. Vi bad teknikproffset Erik Börjesson förklara de...

0

Nu blir gillestugan hemmabio

En komplett anläggning för hemmabio kan kosta allt från 5 000 till många hundra tusen kronor. Du kan också utgå ifrån det du har och byta upp dig efter...

0

Viivilla.se nominerad till Årets Tidskrift - nya medier

Den 26 oktober delar Sveriges Tidskrifter ut årets tidskriftspriser på Cirkus i Stockholm.

0

Välkommen på premiär!

Har man någonsin varit i nöjesbranschen finns det inget mer magiskt ord än – premiär! Så fullt av förväntan, spänning, förhoppning och skräckblandad...

0

Välkommen till nya viivilla.se!

Nu är det premiär för nya viivilla.se och gillar du tidningen Vi i Villa kan jag garantera att du också kommer att tycka om vår nya tidning på nätet.

0

Viivilla.se bäst på gör-det-själv!

I nummer 6/04 av PC för Alla blev viivilla.se utsedd till månadens sajt.

0

Skaffa bredband och surfa snabbare

Kbit? Mbit? Gbit? På internet råder inga hastighetsbegränsningar. Här reder vi ut begreppen och fördelarna med bredband.

0

Välkommen till nya viv.se

Välkommen till oss! Vi har dukat upp ett fantastiskt smörgåsbord och nu är det bara att ta för sig.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons