Annons

Bloggar vi gillar!

Elektronik

Vi på viivilla.se läser många bloggar och vissa gillar vi mer än andra. Här är fem som vi gillar extra mycket. Vilken gillar du?

Annons

Utan inbördes ordning vill vi lyfta fram följande bloggar. Det är bloggar som handlar om livet i villa, trädgård, inredning och nybyggnation och en som handlar om vår miljö. På startsidan kan du rösta på den bloggen som du tycker är bäst.

De nominerade bloggarna är:

Blomsterverkstad

 


 

Bloggaren Minna hälsar oss välkomna till sin blogg på engelska. Så här skriver hon " Wreaths, flower decorations, flea market finding, crafts, creative people - things I'm surrounded by in my everyday life as a flowerphotographer and stylist. Welcome to my world!"

http://blomsterverkstad.blogspot.com/

Husihelvete.se

 


 

Maria och Robban beskriver sin blogg så här: " En dröm, en blogg, ett hus. Det här är bloggen om vårt drömhus som vi ritat själva. Följ livet med hus och tomt genom svett, vedermödor och glädje på vår blogg, välkomna hit."

http://www.husihelvete.se/

Husmusen

 

Annons

 

Frida är Husmusen och så här står det: "En av Sveriges största inredningsbloggar med drygt 16 000 unika läsare i veckan. Startades 2005, under pseudonymen Husmusen och har sedan dess fått uppmärksamhet i både lokal, nationell och internationell press."

http://husmusen.blogg.se/

Inne & ute

 


 

Malin och Maria heter bloggarna och så här skriver de om sin gemensamma blogg: "Denna blogg är tänkt att innehålla tankar, tips och idéer om inredning, trädgård, mat och dryck. Kort och gott saker som i vår mening hör det ljuva livet till!"

http://inneoute.blogg.se/

 

Så här röstar du 

startsidan finns webbfrågan till höger och mitten av sidan. Där lämnar du din röst. Du kan rösta fram till den 26 april 2009!

Du vet väl att du kan koppla din blogg till oss via Twingly? Hur du gör kan du läsa i artikeln "Visa din blogg hos oss!" som du hittar nedan. Vill du nominera bloggar? Gör då det till e-postadress redaktionen@viivilla.se. Glöm inte att skriva bloggens namn och adress i mejlet.

Redaktionen rekommenderar

14 april 2009

0 Kommentarer

1

Smarta hemmet: Styr ditt hem via din mobil

Dagarna när du var tvungen att sätta i gång tvättmaskinen manuellt och vattna blommorna för hand är över. Nu kan du styra det mesta i hemmet via din...

I samarbete med Boxer

Hitta tillbaka till dina favoritkanaler

Tv-experten Anders Lycke, operativ chef på Boxer, hjälper dig att hitta tillbaka till favoritserierna och sporten.

I samarbete med Boxer

Bredband – så funkar det

Bredband, fiber och hastighet mätt i megabit per sekund – dagens teknik kan vara ganska komplicerad. Hanna Wahlstedt, produktchef på Boxer, hjälper...

0

Smarta sidan - Få koll på digital-teve!

Här kommer lite information för dig som vill byta, inhandla eller bara veta lite mer om digital-teve.

0

Surfa lugnt – men hur?

Hur ska vi göra för att skydda oss mot skräpmejl och andra faror som finns ute på nätet?

0

Garderoben blev bio

Garderoberna längs korridoren togs bort och plötsligt blev där plats för en mysig biohörna.

0

Smart ljud och snygg bild

Är klunsiga teveapparater och skrangliga cd-ställ ett minne blott? Nya tekniken är i allafall platt, smart, snygg och inte sällan trådlös och nedladdnin...

0

Vilken bra bild!

Den gamla teven måste ha lagt av under det stora åskvädret, som drabbade Österlen under den tidiga hösten. Den hade hängt med länge och snart blir det...

0

Digitalteve på olika sätt

Är det dags att gå över till digitalteve? Då finns det gott om alternativ att välja bland. Vi i Villa tipsar om sju typer av lösningar för marksänd...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons