Annons

Bloggar vi gillar!

Elektronik

Nu är det dags igen att rösta på din favoritblogg. Vi har valt ut fem som nu kämpar om utmärkelsen Vi i Villa gilla Bästa bloggen juni 2009. Rösta på din favorit!

Annons

Tack för alla nomineringsbidrag vi har fått in! Utan inbördes ordning vill vi lyfta fram följande bloggar. Det är bloggar som handlar om livet i villa, trädgård, inredning och årstiderna. Alla bloggar har blivit nominerade av er besökare och nu är det du som avgör vem som ska vinna utmärkelsen "Vi i Villa gillar Bästa bloggen juni 2009". På viivilla.se kan du rösta på din favorit! Och du, glöm inte bort att nominera din egna bogg till nästa gång. Hur du gör det ser du nedan i artikeln.

De nominerade bloggarna är:

Hemmariket


 

Jag heter Charlotte Bladh (tidigare Wallin) och jag jobbar till vardags som projektledare inom it men jag är också utbildad stylist och inredare. Jag älskar att ha flera projekt på gång samtidigt och mitt hjärta klappar extra mycket för skandinavisk design och funkis.

Inspiration & design


 

Här har ni en inredningstokig 35 - årig tvåbarnsmamma boende i Skåne. Jag har så länge jag kan minnas haft ett starkt intresse för heminredning som är ett av mina stora intressen.

Hem & inredning


 

Jag e en glad tjej från Tidaholm, nyss fyllda 25 år, som tillsammans med min sambo är glada husägare!Jag är förskollärarare och mitt allra största intresse är så klart...just de INREDNING=)

Peikkos....

Peikkos.... Quattro stagione.... Årstiderna på landet och i stan......

Karin Lindell


 

Trött moder till Ellinor, ett år gammal, och Samuel, 3 år gammal. Trött fru till Jens, fast det är tyvärr inte han som håller mig vaken om nätterna. Ja, förutom när han snarkar då.

Annons

Så här röstar du

startsidan finns webbfrågan till höger och mitten av sidan. Där lämnar du din röst. Du kan rösta fram till den 21 juni 2009!

Du vet väl att du kan koppla din blogg till oss via Twingly? Hur du gör kan du läsa i artikeln "Visa din blogg hos oss!" som du hittar nedan. Vill du nominera din favortitblogg? Skicka ett mejl till webbredaktionen@viivilla.se. Glöm inte att skriva bloggens namn och adress i mejlet.

5 juni 2009

1 Kommentarer

0

Smarta webbverktyg för dig som villaägare

Det finns mängder med smarta verktyg för dig som villaägare. Här är tre nyheter som hjälper dig med allt från solceller till byggplanering och fiber.

0

Smarta teknikprylar och trender för hemmet

Numera vimlar det av smart teknik i vår vardag, allt från mobilappar och smart-tv till trådlöst ljud. Vi bad teknikproffset Erik Börjesson förklara de...

0

Nu blir gillestugan hemmabio

En komplett anläggning för hemmabio kan kosta allt från 5 000 till många hundra tusen kronor. Du kan också utgå ifrån det du har och byta upp dig efter...

0

Viivilla.se nominerad till Årets Tidskrift - nya medier

Den 26 oktober delar Sveriges Tidskrifter ut årets tidskriftspriser på Cirkus i Stockholm.

0

Välkommen på premiär!

Har man någonsin varit i nöjesbranschen finns det inget mer magiskt ord än – premiär! Så fullt av förväntan, spänning, förhoppning och skräckblandad...

0

Välkommen till nya viivilla.se!

Nu är det premiär för nya viivilla.se och gillar du tidningen Vi i Villa kan jag garantera att du också kommer att tycka om vår nya tidning på nätet.

0

Viivilla.se bäst på gör-det-själv!

I nummer 6/04 av PC för Alla blev viivilla.se utsedd till månadens sajt.

0

Skaffa bredband och surfa snabbare

Kbit? Mbit? Gbit? På internet råder inga hastighetsbegränsningar. Här reder vi ut begreppen och fördelarna med bredband.

0

Välkommen till nya viv.se

Välkommen till oss! Vi har dukat upp ett fantastiskt smörgåsbord och nu är det bara att ta för sig.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons