Annons

Bloggar vi gillar i augusti

Elektronik

Vilken är din favoritblogg? Vi har valt ut fem bloggar som nu kämpar om utmärkelsen Vi i Villa gillar Bästa bloggen augusti 2009. Rösta på din favorit!

Annons

 

Var finns alla som bloggar om livet i villa? Skicka in länkar till dina favoritbloggar så kanske någon av dem blir Vi i Villa gillar Bästa bloggen i nästa omgång. Sommarsemestern övergår snart i skol- och jobbstart. Vad gjorde du på semestern? Kanske har du en egen blogg där du berättar om dina renoveringsprojekt eller om villalivets vardag? Då tycker jag att du ska nominera din blogg. Hur du nominerar en blogg ser du längre ned i artikeln.

Utan inbördes ordning vill vi lyfta fram följande bloggar. Det är bloggar som handlar om livet i villa, trädgård, inredning, recept och längtan efter barn. Alla bloggar har blivit nominerade av er besökare och nu är det du som avgör vem som ska vinna utmärkelsen ”Vi i Villa gillar Bästa bloggen augusti 2009”. På viivilla.se röstar du på din favorit.

De nominerade bloggarna är:

Ellas Inspiration


 

Har min bas i Västsverige tillsammans med man och 2 härliga ungar. Är väldigt förtjust i allt som har med inredning att göra! Älskar vackra bilder och inspirerande miljöer. Letar du inspiration & behöver en vitamininjektion i tillvaron precis som jag då har du hamnat rätt. Min blogg skall bli fylld med härlig inredning för både hem & trädgård!

Heyli


 

Inredning, smyckestillverkning, rockmusik och ett alldeles eget hus att renovera! Nybliven husägare tillsammans med min pojkvän! Följ med genom renoveringar och byggen till det perfekta huset! Mår som bäst då jag får rita ritningar och bygga saker så att det blir precis som jag vill. Min dröm har alltid varit att inreda ett helt hus, och äntligen har den slagit in!

MammaSusan


 

Jag föddes -81. Bor i ett hus i Dalarna Gift sedan -05 med min själsfrände & vi har 9års förlovning i år! Det är visst inte meningen att våra barn ska växa i min mage utan i våra hjärtan! I Feb -07 blev vi äntligen föräldrar efter ca 5 års kämpande åt Astrid (5mån korr) som fanns i Sydafrika! Vi har även vovven Zoya. Väntar syskon i hjärtat!

Så här röstar du

startsidan finns webbfrågan till höger och mitten av sidan. Där lämnar du din röst. Du kan rösta fram till den 23 augusti 2009.

Du vet väl att du kan koppla din blogg till oss via Twingly? Hur du gör kan du läsa i artikeln "Visa din blogg hos oss!" som du hittar nedan. Vill du nominera din favortitblogg? Skicka ett mejl till redaktionen@viivilla.se. Glöm inte att skriva bloggens namn och adress i mejlet.

Annons
7 juli 2009

0 Kommentarer

1

Smarta hemmet: Styr ditt hem via din mobil

Dagarna när du var tvungen att sätta i gång tvättmaskinen manuellt och vattna blommorna för hand är över. Nu kan du styra det mesta i hemmet via din...

I samarbete med Boxer

Hitta tillbaka till dina favoritkanaler

Tv-experten Anders Lycke, operativ chef på Boxer, hjälper dig att hitta tillbaka till favoritserierna och sporten.

I samarbete med Boxer

Bredband – så funkar det

Bredband, fiber och hastighet mätt i megabit per sekund – dagens teknik kan vara ganska komplicerad. Hanna Wahlstedt, produktchef på Boxer, hjälper...

0

Smarta sidan - Få koll på digital-teve!

Här kommer lite information för dig som vill byta, inhandla eller bara veta lite mer om digital-teve.

0

Surfa lugnt – men hur?

Hur ska vi göra för att skydda oss mot skräpmejl och andra faror som finns ute på nätet?

0

Garderoben blev bio

Garderoberna längs korridoren togs bort och plötsligt blev där plats för en mysig biohörna.

0

Smart ljud och snygg bild

Är klunsiga teveapparater och skrangliga cd-ställ ett minne blott? Nya tekniken är i allafall platt, smart, snygg och inte sällan trådlös och nedladdnin...

0

Vilken bra bild!

Den gamla teven måste ha lagt av under det stora åskvädret, som drabbade Österlen under den tidiga hösten. Den hade hängt med länge och snart blir det...

0

Digitalteve på olika sätt

Är det dags att gå över till digitalteve? Då finns det gott om alternativ att välja bland. Vi i Villa tipsar om sju typer av lösningar för marksänd...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons