Annons

Bloggar vi gillar i augusti

Elektronik

Vilken är din favoritblogg? Vi har valt ut fem bloggar som nu kämpar om utmärkelsen Vi i Villa gillar Bästa bloggen augusti 2009. Rösta på din favorit!

Annons

 

Var finns alla som bloggar om livet i villa? Skicka in länkar till dina favoritbloggar så kanske någon av dem blir Vi i Villa gillar Bästa bloggen i nästa omgång. Sommarsemestern övergår snart i skol- och jobbstart. Vad gjorde du på semestern? Kanske har du en egen blogg där du berättar om dina renoveringsprojekt eller om villalivets vardag? Då tycker jag att du ska nominera din blogg. Hur du nominerar en blogg ser du längre ned i artikeln.

Utan inbördes ordning vill vi lyfta fram följande bloggar. Det är bloggar som handlar om livet i villa, trädgård, inredning, recept och längtan efter barn. Alla bloggar har blivit nominerade av er besökare och nu är det du som avgör vem som ska vinna utmärkelsen ”Vi i Villa gillar Bästa bloggen augusti 2009”. På viivilla.se röstar du på din favorit.

De nominerade bloggarna är:

Ellas Inspiration


 

Har min bas i Västsverige tillsammans med man och 2 härliga ungar. Är väldigt förtjust i allt som har med inredning att göra! Älskar vackra bilder och inspirerande miljöer. Letar du inspiration & behöver en vitamininjektion i tillvaron precis som jag då har du hamnat rätt. Min blogg skall bli fylld med härlig inredning för både hem & trädgård!

Heyli


 

Inredning, smyckestillverkning, rockmusik och ett alldeles eget hus att renovera! Nybliven husägare tillsammans med min pojkvän! Följ med genom renoveringar och byggen till det perfekta huset! Mår som bäst då jag får rita ritningar och bygga saker så att det blir precis som jag vill. Min dröm har alltid varit att inreda ett helt hus, och äntligen har den slagit in!

MammaSusan


 

Jag föddes -81. Bor i ett hus i Dalarna Gift sedan -05 med min själsfrände & vi har 9års förlovning i år! Det är visst inte meningen att våra barn ska växa i min mage utan i våra hjärtan! I Feb -07 blev vi äntligen föräldrar efter ca 5 års kämpande åt Astrid (5mån korr) som fanns i Sydafrika! Vi har även vovven Zoya. Väntar syskon i hjärtat!

Så här röstar du

startsidan finns webbfrågan till höger och mitten av sidan. Där lämnar du din röst. Du kan rösta fram till den 23 augusti 2009.

Du vet väl att du kan koppla din blogg till oss via Twingly? Hur du gör kan du läsa i artikeln "Visa din blogg hos oss!" som du hittar nedan. Vill du nominera din favortitblogg? Skicka ett mejl till redaktionen@viivilla.se. Glöm inte att skriva bloggens namn och adress i mejlet.

Annons
7 juli 2009

0 Kommentarer

0

Smarta webbverktyg för dig som villaägare

Det finns mängder med smarta verktyg för dig som villaägare. Här är tre nyheter som hjälper dig med allt från solceller till byggplanering och fiber.

0

Smarta teknikprylar och trender för hemmet

Numera vimlar det av smart teknik i vår vardag, allt från mobilappar och smart-tv till trådlöst ljud. Vi bad teknikproffset Erik Börjesson förklara de...

0

Nu blir gillestugan hemmabio

En komplett anläggning för hemmabio kan kosta allt från 5 000 till många hundra tusen kronor. Du kan också utgå ifrån det du har och byta upp dig efter...

0

Viivilla.se nominerad till Årets Tidskrift - nya medier

Den 26 oktober delar Sveriges Tidskrifter ut årets tidskriftspriser på Cirkus i Stockholm.

0

Välkommen på premiär!

Har man någonsin varit i nöjesbranschen finns det inget mer magiskt ord än – premiär! Så fullt av förväntan, spänning, förhoppning och skräckblandad...

0

Välkommen till nya viivilla.se!

Nu är det premiär för nya viivilla.se och gillar du tidningen Vi i Villa kan jag garantera att du också kommer att tycka om vår nya tidning på nätet.

0

Viivilla.se bäst på gör-det-själv!

I nummer 6/04 av PC för Alla blev viivilla.se utsedd till månadens sajt.

0

Skaffa bredband och surfa snabbare

Kbit? Mbit? Gbit? På internet råder inga hastighetsbegränsningar. Här reder vi ut begreppen och fördelarna med bredband.

0

Välkommen till nya viv.se

Välkommen till oss! Vi har dukat upp ett fantastiskt smörgåsbord och nu är det bara att ta för sig.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons