Annons

Elektronik för ditt hem

Det är många hushåll som har mängder av elektronikprylar i hemmet, allt från TV-apparater och dammsugare till datorer, radio och hemmabio. Här samlar vi de senaste produkterna och testerna inom hemelektronik, men även information om hur hemelektroniken kommer att fungera i framtiden. 

 

Det trådlösa hemmet

Elektronikprylar är något många har gott om. För att slippa sladdar som går tvärs över rummet, eller tar upp onödig yta kan du göra ditt hem trådlöst.

Det finns gott om trådlösa elektronikprylar, bland annat kan du ha ett musiksystem som streamas över wifi, spara bilder och filer i ett moln, trådlösa tangentbord och mycket mer. Är du intresserad av hur du får ditt hem trådlöst? Ta en titt på listan som handlar om apparaterna som gör ditt hem sladdfritt.

 

Så får du bästa uppkopplingen

Elektronik i all ära, men ibland fungerar det inte riktigt som vi önskar. Vill du ha bättre bredbandsuppkoppling? Det finns flera aspekter som kan göra ditt bredband långsammare än vad det egentligen borde vara. Vi i Villa har samlat tips på vad du bör tänka på för att få snabbare uppkoppling.

 

Elektronikprylar i julklapp

Hemelektronik är ofta både roligt och praktiskt. Elektronikprylar är något som brukar uppskattas att få i present. Vill du få känslan av att sova under en klar stjärnhimmel, eller är din partner kanske en chokladälskare som du vill ge en unik datormus till? Vi i Villa har samlat tips på flera häftiga julklappar till alla typer. Det är aldrig för tidigt för att börja planera julklappshoppingen.

 

Hemelektronik i framtiden

Hemmateknikbranschen har under senare tid uppdaterats allt oftare. I framtiden tror Mike Laude, chef på Boses designcenter att vi inte kommer ha några sladdar, färre apparater och mer trådlös kommunikation. Mike talar om hemelektronik, design och människors behov här.

 

Hemelektroniken som kan styra ditt fritidshus

Med hjälp av en smart elektroniklösning kan du värma upp, och styra elektroniken i ditt fritidshus trots att du flera mil därifrån. Det enda du behöver göra för att få det att fungera är att ringa ett telefonsamtal. Med hjälp av den här specialelektroniken kan du styra lampor, radio och husets värme. För att läsa om hur det fungerar, läs artikeln om hur du sköter värme och övrig elektronik på distans.

 

Giftig hemelektronik

Nästan en femtedel av hemelektroniken är giftig. Hemelektronik innehåller bly vilket kan vara skadligt för människor och framförallt för barn. Konsekvenserna är alltså hälsorisker och en mängd farligt avfall. Mer information hittar du i artikeln om giftig hemelektronik. 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Elektronik
I samarbete med Boxer
Tv-experten Anders Lycke, operativ chef på Boxer, hjälper dig att hitta tillbaka till favoritserierna och sporten.
Elektronik
1
Dagarna när du var tvungen att sätta i gång tvättmaskinen manuellt och vattna blommorna för hand är över. Nu kan du styra det mesta i hemmet via din...
Elektronik
I samarbete med Boxer
Bredband, fiber och hastighet mätt i megabit per sekund – dagens teknik kan vara ganska komplicerad. Hanna Wahlstedt, produktchef på Boxer, hjälper...
Elektronik
0
Numera vimlar det av smart teknik i vår vardag, allt från mobilappar och smart-tv till trådlöst ljud. Vi bad teknikproffset Erik Börjesson förklara...
Elektronik
0
Det finns mängder med smarta verktyg för dig som villaägare. Här är tre nyheter som hjälper dig med allt från solceller till byggplanering och fiber.
Inredning
0
Inredningsbloggaren Jenny Martinsson om fynden du bör hålla extra utkik efter på mellandagsrean.
Säkerhet
1
Visst kan det vara läskigt när åskan går och himlen lyser vit av blixtar. Varje år skadas hus och egendom för flera miljoner kronor i samband med...
Elektronik
0
Buda på fina produkter i Vi i Villas auktioner.
Elektronik
0
Vem ska du lägga något under granen till? Någon som älskar att renovera huset, inte kan få nog av teknik eller älskar ny, snygg design? Vi har alla...
Elektronik
0
Det brann i en tunnel i Stockholm för några veckor sedan. I tunneln fanns en kabel som vi på Vi i Villas redaktion är högst beroende av. Funkar inte...
Elektronik
3
Vad innebär de olika teknikerna och hur får jag den bästa uppkopplingen? Vi i Villa guidar dig genom bredbandsdjungeln.
Elektronik
0
Med trådlösa prylar kan du njuta av din hemmaunderhållning på ett friare vis. Här är apparaterna som kan både förenkla och försköna din tillvaro!
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons