Annons

Inredning och inspiration

Letar du efter inredningsinspiration eller en guide till hur du inreder sovrum, vardagsrum, kök, barnrum eller kanske den alltid lika svårmöblerade hallen? Här samlar vi inredningstips för hemmets alla rum – allt från hur du får sovrummet eller vardagsrummet att bli både mysigt och snyggt till hur du fixar smart förvaring till alla skor och ytterkläder i hallen. Här finns också mängder med barnrumsinspiration som roliga idéer, nya barnrumstapeter, spännande förvaringslösningar och mängder andra bra experttips för rum till såväl bebis som tonåring.

Förnya med tapet eller målning

Ta del av proffsens tips när du ska måla om väggarna hemma – här finns checklistorna med allt du ska tänka på och knep som gör att du lyckas med både målning och tapetsering. Kanske söker du en guide till hur du snabbt och smidigt får bort vävtapet, råd kring att göra underarbetet innan du ska tapetsera eller bara ren tapetinspiration. Här hittar du dessutom roliga idéer och handfasta tips för dig som vill måla eller renovera möbler.

Slipa upp eller lägga golv

Att lägga nytt golv eller slipa upp ett slitet trägolv är något som kan förändra ett helt rum, och har man bara en bra guide att gå efter är det faktiskt inte så svårt att göra jobbet själv. Vi listar allt du behöver veta för att lägga in ditt nya golv, oavsett om du ska lägga ett klickgolv direkt på ditt gamla, eller riva ut det gamla golvet och lägga ny parkett.

Ljussätt ditt hem rätt

Här hittar du också allt om att välja rätt belysning till ditt hem, vilket är något av det viktigaste när det kommer till inredning. Lär dig allt om hur du ska tänka när du vill ljussätta såväl kök som vardagsrum, badrum och sovrum: från allmänbelysning till funktionsbelysning som arbetslampor till dekorativ mysbelysning för att skapa den rätta stämningen i ett rum. Här får du även inspiration kring nya lampor för alla rum. Här samlar vi också allt du behöver veta när du ska köpa ny soffa eller säng, eller bara vill få härlig inredningsinspiration, som hur du enkelt bygger en egen sänggavel eller förnyar trappan.

Praktisk och snygg förvaring

Passa också på att låta dig inspireras av mängder med smarta idéer för bra förvaring hemma. Kanske ska du köpa nya förvaringsmöbler som en byrå eller hallmöbel, eller så ska du bygga en stor garderob i sovrummet och söker inspiration kring fina garderobslösningar. Här hittar du även instruktioner till hur du bygger en smart köksvägg eller en hyllvägg av lådor – kort och gott allt som har med smart och snygg förvaring att göra.

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Inredningsinspiration
0
Gör en vacker granboll eller krans till jul! Karin Almström från Hemmafixarna visar hur du går tillväga.
Gör det själv
0
Blir du också irriterad på hur snöret på paketet är trassligt på baksidan av julklappen? Vi i Villa har testet knepet som proffsen använder sig av!
Inredning
0
Förvandla dina fönster till rena rama julskyltningen med vackert julpynt. Extra fint blir det om du färgkombinerar dina dekorationer. Traditionellt...
Golv
0
Det är ett stort och dammigt arbete att slipa ett gammalt trägolv. Å andra sidan blir det otroligt snyggt och du sparar lätt flera tusen kronor med...
Garderober
0
Drömmer du om ordning och reda bland dina kläder? En snygg och praktisk garderob till sovrummet fixar problemet. Här är våra favoriter just nu!
Inredning
1
Smutsigt halsband? Vi i Villa har testat superenkla knepet som gör rent dina smycken!
Golv
0
Rutigt golv är på allas läppar – och i många retrokök, badrum och hallar. Så här enkelt fixar du rutgolv utan ojämna linjer, konstiga hörn eller...
Inredning
1
Hej Jag har köpt en stor ryamatta (ca 160 x 200) som jag vill hänga upp på en betongvägg. Hur gör jag? Har frågat tillverkare av kardborrband men...
Inredning
0
Hej Vi vill gärna ha ett sidobord till vår nya soffa i vardagsrummet, men vet inte vilken färg eller form som passar.Färgerna i vardagsrummet är:...
Trädgårdsväxter och krukväxter
0
Med rätt skötsel kan du få dina krukväxter att stormtrivas. Här är skötseltips för att placera, göda och vattna krukväxterna på bästa sätt. Gör dig...
Inredning
0
Ska du ha en middagsbjudning i helgen? Imponera på gästerna med finaste dukningen. Här är expertens bästa tips.
Inredning
0
Att sy egna grytlappar är både roligt och blir en fin present att ge bort. Karin Almström från ”Hemmafixarna” visar hur du går tillväga.
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons