Tips på farsdagspresent? Här är 12 roliga presenter!
Tips på farsdagspresent? Här är 12 roliga presenter!

12 roliga farsdagspresenter till villapappan

Husliv

Behöver du tips på en rolig och bra farsdagspresent till din pappa? Här är 12 roliga presenter som garanterat blir uppskattade!

1. Touchvantar

För teknikpappan som älskar sin mobiltelefon! Fingervantar som går att använda på pekskärmen på mobilen, perfekt för att slippa frysa om fingrarna. Touchvantar, 99 kr, Teknikmagasinet.

2. Laddningsplatta för trådlös laddning

Laddningsplatta för trådlös laddning – bara lägg smartphonen på plattan så laddas den. Obs! Du kan behöva komplettera med trådlöst laddningsskal (finns också på Ikea) om telefonen inte stödjer trådlös laddning. Laddningsplatta Nordmärke, 349 kr, Ikea.

3. Ett multiverktyg

Det lilla superverktyget Anza Multitool är bara 16 cm långt men är en rollerskrapa, skruvmejsel, linjal, dörröppnare och burköppnare för två olika slags färgburkar – dessutom finns en kapsylöppnare. 19 kr, finns hos t ex Colorama, XL-bygg, Coop Bygg och Nordsjö-butikerna. Klicka här för att hitta en återförsäljare nära dig. 

4. Värmande isskrapa

Låt pappa slippa frysa när han skrapar bilen i vinter. En isskrapa med termovante värmer gott. Isskrapa med handske, 30 kr, Jula.

5. Skärbräda med styckschema

För köttälskande pappan som gillar att laga mat – en skärbräda med styckningsschema! Skärbräda, 40 x 23 cm, 359 kr, Royaldesign.

6. Bitsskruvmejsel

En bitsskruvmejsel är det ultimata måste-ha-verktyget för hemmafixaren. Skruvmejsel bits, 90 kr, Byggmax.

7. Cykellysen med USB

Vattentäta cykellysen som laddas via USB. Vitt framlyse och rött baklyse. Bookman cykellyse, 395 kr, Designtorget.

8. Lysande pannlampa

Till fixarpappan som donar på vinden, kontrollerar krypgrunden eller andra villamåsten – en pannlampa är ALLTID välbehövligt. Den här batteridrivna pannlampan/cykellampan är laddningsbar. Ledsavers cykellampa, 599 kr, Kjell & co.

9. Praktiska arbetsbyxor

Hobbyfixare eller proffs – alla behöver ett par rejäla arbetsbyxor att dra fram när det är dags för nya fixarprojekt där hemma. Arbetsbyxa, 299 kr, Jula.

10. Fiffig hamburgerpress

Gillar din pappa hamburgare? Köp en hamburgerpress så att han kan bjuda på de perfekta hamburgarna. Backaryd grill, 149 kr, Cervera.

11. Stenkoll med väderstation

Trådlös väderstation, perfekt för pappan som vill ha koll på temperaturer, luftfuktigheter prognoser. Trådlös väderstation, 199 kr, Biltema.

12. Den klassiska pappamuggen

En rolig variant av alla dessa ”världens bästa pappa-muggar”! Mugg, 59 kr, Lagerhaus.

Emelie Åberg
06 november 2015
Mer om Husliv

Så blir ditt husliv – partiledarna svarar: Stefan Löfven

Husliv Skärpta amorteringskrav, ökat rot-avdrag eller slopat strandskydd, vad är viktigast för dig som villaägare? Sveriges riksdagspartier svarar på frågor om husliv. Statsminister Stefan Löfven ger svar på tal.

Annons

Södra Sveriges främsta fritidsresort

Husliv Till Isaberg Mountain Resort kommer många första gången de står på ett par skidor. Andra väljer att besöka Isaberg och de småländska skogarna under...

Annons

Vad sa du?

Husliv Enligt vissa undersökningar väntar många upp till tio år med att söka hjälp för sina hörselproblem. Audionomen Lotta Hannu från Bra Hörsel uppmanar...

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmarks liv i villa!

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.

Nyårsinspiration: Alla våra bästa tips samlade

Husliv 6 fantastiska efterrätter till nyår, så lyckas du med nyårsfesten och här är reglerna som gäller för fyrverkerier. Vi har samlat alla våra bästa nyårsar...

15 anledningar varför vi både älskar och avskyr vintern!

Husliv När den första puderlätta snön faller är det lätt att uppfyllas av vintrig harmoni. Men när det några minuter senare har omvandlats till ett slaskinferno är det svårt att inte misströsta. Här är 15 anledningar till varför vinter är både den bästa och värsta årstiden!

Gry Forssell: ”Jag satt hemma i köket och grät”

Husliv Hon är välkänd från både radio och tv men lever också ett helt vanligt villaliv med familj och hund. För Vi i Villa berättar Gry Forssell om ett omtumla...

Res smart och billigt i jul

Husliv Att resa kring en högtid är oftast kostsamt. Fredrik Brändström, chefredaktör på Vagabond, tipsar om vad du kan göra för att spara på slantarna!