Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Marinbastun

Marinbastun

Marinbastun har den erfarenhet och kunskap som är nödvändig för att kunna skapa en bastuflotte med både kvalite och design i fokus

Marinbastun har sin tillverkning i den gamla bruksorten Söderfors. Vår placering i landet gör att vi på ett bra sätt kan nå hela Sverige med leveranser. Att det endast är 14 mil till Stockholm som är vår främsta marknad är förstås ett plus. Du som kund är förstås alltid välkommen till oss för att se hur vår produktionslinje ser ut och även se de olika modellerna och materialen innan du bestämmer hur just din bastu ska utformas. Lokalen vi bygger i är en del av de gamla stålindustrilokalerna på orten. Det är en stor trevlig hall med stora fönster, takfönster samt kraftig travers. Kom gärna och hälsa på!
Vad säger våra kunder

”Jag köpte en Frank XL på telefon av Jonatan och det var en mycket smidig affär. Han var mycket hjälpsam i val av räcken och andra tillbehör. Sen när bastun kom så var den ännu finare i verkligheten än på de bilderna på hemsidan. Vedeldad bastu är ju en helt annan upplevelse än en elektronisk bastu. Tack marinbastun för en mycket trevlig bastu”

Jonas Olsson VD Sjöstugans camping Älmhult

”Jonatan med sitt kunnande och engagemang sätter kunden i centrum och guidar en genom hela köpprocessen på ett tryggt och trevligt sätt. Inga detaljer lämnas åt slumpen. En komplett bastu med allt du önskar, och lite till, levereras i tid. Det är verkligen ett nöje att göra affärer med Marinbastun. Skolexempel på hur man skapar nöjda kunder.”

Farhad Saeidi
Djursholm

 

“Tack för ett gediget hantverk. Och tack för den mycket professionella servicen i samband med leverans. Utan er hjälp hade det blivit ett äventyret att bogsera flotten över sjön och att få den förankrad. Vi tog premiärbadet i helgen som gick.”

Helena och Johan Hedin
Balungen


För att se alla våra modeller och mer information så klicka här

Hitta till oss

Marinbastun
Adress: Östra Verken 7 815 75 Söderfors
Telefon: 08 - 400 272 73
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons