Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Lule Persiennen AB

Lule Persiennen AB

Historik

Företaget grundades av Kalle Wallgren i en källarlokal på Stationsgatan i Luleå år 1953. Min far, Rolf Nilsson köpte verksamheten 1967 och flyttade företaget till nya lokaler på Kvartermästargatan, Lulsundet.

Firman har varit i familjens ägo sedan dess och jag övertog verksamheten 2004 och är nuvarande ägare.

Göran Nilsson
Vd, Lule-Persiennen AB

Allt inom solskydd

Vi tillhandahåller våra tjänster och produkter som en del i ett komplett skyddsprogram för privatpersoner, butiker, industri och offentlig förvaltning. Våra solskydd kan i de flesta fall motoriseras och automatiseras och vi hjälper gärna till med projektering.

Markiser

Kassettmarkis med stort användningsområde. Från mindre villafönster till seriekopplade markiser för större fönsterpartier. Duken ligger skyddad i en aluminiumkassett som skyddar hela duken.

Läs mer - klicka här

Fasadpersienner

Fasadpersiennen är avsedd för utomhusmontage där man önskar effektiv solavskärmning samtidigt som man får ett bra insynsskydd.

Läs mer - klicka här

Lamellgardiner

Lamellgardin med vertikala textillameller med bredderna 90 och 127 mm. Lamellgardinen har ett stort användningsområde. Den kan användas som solavskärmning, fördunkling eller rumsavskiljare både på kontor som i hemma miljön.

Läs mer - klicka här

Persienner

Interiör persienn 50 har en kraftig konstruktion anpassad för stora fönsterpartier. Över- och underlisten är tillverkade av brännlackerat stål och finns i olika kulörer.

Läs mer - klicka här

Plisségardiner

De horisontella vecken skapar ett mjukt, levande ljus i rummet under dagen och fortsätter bygga stämning när solen gått ner. Lite mjukare än persienn, lite mer spännande än en rullgardin. Kanske lite mer du?

Läs mer - klicka här

Roliennér

Likheterna med en rullgardin är många men fördelarna med Rollienne är betydligt fler. På våra arbetsplatser är det viktigt med ett bra klimat och goda ljusförhållanden. Här kommer Rollienne till sin fulla rätt, både som solskydd och som insynsskydd.

Läs mer - klicka här

Rullgardiner

Rullgardinerna finns i flera olika modeller och utföranden. Rullgardinerna kan förses med kasetter och sidokanaler som håller väven på plats och möjliggör en effektiv mörkläggning.

Läs mer - klicka här

Terassmarkiser

Terass / Utetak med horisontellt liggande armar vilka viks in i infällt läge. Bärarmarna i kraftig aluminium med rostfria kedjelänkar.Samtliga armlager i metall. Pressgjutna komponenter är pulver-lackerade.

Läs mer - klicka här

Lule Persiennen AB
Adress: Kvartermästargatan 12 976 31 Luleå
Telefon: 0920 - 21 11 11
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons