Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Lule Persiennen AB

Lule Persiennen AB

Historik

Företaget grundades av Kalle Wallgren i en källarlokal på Stationsgatan i Luleå år 1953. Min far, Rolf Nilsson köpte verksamheten 1967 och flyttade företaget till nya lokaler på Kvartermästargatan, Lulsundet.

Firman har varit i familjens ägo sedan dess och jag övertog verksamheten 2004 och är nuvarande ägare.

Göran Nilsson
Vd, Lule-Persiennen AB

Allt inom solskydd

Vi tillhandahåller våra tjänster och produkter som en del i ett komplett skyddsprogram för privatpersoner, butiker, industri och offentlig förvaltning. Våra solskydd kan i de flesta fall motoriseras och automatiseras och vi hjälper gärna till med projektering.

Markiser

Kassettmarkis med stort användningsområde. Från mindre villafönster till seriekopplade markiser för större fönsterpartier. Duken ligger skyddad i en aluminiumkassett som skyddar hela duken.

Läs mer - klicka här

Fasadpersienner

Fasadpersiennen är avsedd för utomhusmontage där man önskar effektiv solavskärmning samtidigt som man får ett bra insynsskydd.

Läs mer - klicka här

Lamellgardiner

Lamellgardin med vertikala textillameller med bredderna 90 och 127 mm. Lamellgardinen har ett stort användningsområde. Den kan användas som solavskärmning, fördunkling eller rumsavskiljare både på kontor som i hemma miljön.

Läs mer - klicka här

Persienner

Interiör persienn 50 har en kraftig konstruktion anpassad för stora fönsterpartier. Över- och underlisten är tillverkade av brännlackerat stål och finns i olika kulörer.

Läs mer - klicka här

Plisségardiner

De horisontella vecken skapar ett mjukt, levande ljus i rummet under dagen och fortsätter bygga stämning när solen gått ner. Lite mjukare än persienn, lite mer spännande än en rullgardin. Kanske lite mer du?

Läs mer - klicka här

Roliennér

Likheterna med en rullgardin är många men fördelarna med Rollienne är betydligt fler. På våra arbetsplatser är det viktigt med ett bra klimat och goda ljusförhållanden. Här kommer Rollienne till sin fulla rätt, både som solskydd och som insynsskydd.

Läs mer - klicka här

Rullgardiner

Rullgardinerna finns i flera olika modeller och utföranden. Rullgardinerna kan förses med kasetter och sidokanaler som håller väven på plats och möjliggör en effektiv mörkläggning.

Läs mer - klicka här

Terassmarkiser

Terass / Utetak med horisontellt liggande armar vilka viks in i infällt läge. Bärarmarna i kraftig aluminium med rostfria kedjelänkar.Samtliga armlager i metall. Pressgjutna komponenter är pulver-lackerade.

Läs mer - klicka här

Lule Persiennen AB
Adress: Kvartermästargatan 12 976 31 Luleå
Telefon: 0920 - 21 11 11
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons