Annons
I samarbete med Lidköpings husbilar

Lidköpings husbilar

Vi säljer, byter in och köper husbilar och husvagnar. Vi tar gärna in ert fritidsfordon på förmedlingsuppdrag och säljer det åt er! Vi är stolta återförsäljare utav Malibu a Company of Carthago och Giottiline.

Lidköpings husbilar

Om oss

Lidköpings husbilar är ett företag som vänder sig till dig som uppskattar personlig service och kontakt samt riktigt konkurrenskraftiga priser.

Vi är ett relativt litet företag som idag säljer c:a 200st fordon/år och har en omsättning på c:a 60 mkr. 1 Augusti  2013 började Niklas Johansson 39 år på Lidköpings Husbilar. Då började vår ”nystart och återuppbyggnad” utav företaget efter ett par tröga år och lite för hög personalomsättning. 1 juni 2014 köpte Niklas Johansson 50% av Lidköpings Husbilar AB och 1:a Juni 2015 köpte Niklas hela företaget. Vi bytte i samband med den omstruktureringen namn till nuvarande. Niklas arbetar som VD & säljare, vi har också ett par man anställda för försäljning, reparationer, service, städ, tvätt & rekonditionering utav våra försäljningsobjekt.

Verkstadsarbeten såsom reparationer, utrustning utav nya samt begagnade fordon utav mer avancerad karaktär, fukttester samt reparationer efter anmärkningar på dessa lämnar vi till HG:service i Lidköping, ett serviceinriktat företag med många års erfarenhet i branschen.

De är auktoriserade på Polar och Solifer men klarar de flesta på marknaden förekommande märken.

Vi har en önskan och förväntar oss att kunder som kommer till oss skall känna sig välkomna och få en nära personlig kontakt med oss.

Välkomna till Lidköpings Husbilar AB

Klicka här för att se vårt utbud av husvagnar, husbilar och bilar

Lidköpings husbilar
Adress: Råda Mossevägen 10, Lidköping
Telefon: 0510-489090
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons