Annons

Vi i Villas läsaridéer

Här samlar vi våra fyndiga läsares många härliga hemmabyggen, inspiration och projekt. Våra händiga och kreativa villaägare där ute har mängder med smarta idéer för både hem, trädgård och hus. Alla får tyvärr inte plats i tidningen, men här kan du både dela med dig av dina egna idéer och inspireras av våra fantastiska läsare.

 

Kommentera gärna, tipsa och dela med dig av dina egna idéer i kommentarsfälten, eller mejla Vi i Villas redaktion om du vill visa upp ditt projekt. Missa heller inte våra många tävlingar vi brukar ha! Här i kategorin läsaridéer hittar du allt från fina möbler till smarta lösningar som våra läsare skickat in.

 

Läsarnas olika byggprojekt

Bland våra läsaridéer finns det väldigt många olika byggprojekt. Läsarna visar upp sina hemmabyggen, så som att bygga ett eget middagsbord, fixa snyggaste krukorna till trädgården, bygga en egen liten sjöbod och mycket mer. Det är en speciell tjusning med att ha möjligheten att snickra sina egna möbler, och alla dessa läsaridéer är en väldigt bra inspirationskälla för dig som vill bygga och fixa hemma.

 

Läsarnas sommarprojekt

På sommaren har man oftast lite extra tid över till hemmapyssel. Vi kan med läsaridéerna inspirera er besökare till att snickra era egna möbler och pyssla ihop fina inredningsdetaljer. Vill du också skapa dina egna möbler? Kanske är du sugen efter ett nytt staket, ett vackert bord, läckra blomkrukor, smart vedförvaring eller en egengjord grill? Här hittar du förklaringar och bildinspiration på läsarnas egna byggprojekt.

 

Hur du fixar bästa förvaringen

Vi har samlat flera förvaringstips under inredningskategorin, men även våra läsare har smarta förvaringslösningar som du kan ta del av. Är du intresserad av att komma på nya spännanande lösningar så är läsaridéerna en riktig favorit. Bland läsaridéerna har vi samlat sådant som du kan bygga själv. Letar du efter en grym förvaringslösning för dina verktyg? Då kan du ta en titt på Peter Svenssons smarta verktygsförvaring.

 

Roliga och smarta lösningar

Vem älskar inte annorlunda, otroligt smarta möbler och inredningslösningar? Vi och våra läsare gillar det lilla extra. Annorlunda möbler så som roliga handtag till byrån, en egenbyggd slangvinda eller varför inte tips på hur lastpallarna räcker längre? Ta chansen att inspireras av dessa fantastiska läsaridéer. Vi är så glada för alla fina läsaridéer! Har du någon egen smart, snygg eller annorlunda möbellösning får du gärna tipsa oss på lasare@viivilla.se

 

Annons 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Inredning
0
Luftbubblor i tapeten, pensel som torkat – för att inte glömma bråken med din partner som ofta uppstår i samband med en renovering. Här är Vi i Villa-...
Husliv
0
Funderar du på att renovera om köket? Inspireras av tre Vi i Villa-läsare som berättar allt om sina nya matplatser.
Läsaridéer
0
Månaderna efter jul innebär ofta en tom plånbok för många. Då gäller det att laga storkok, vrida ner värmen och se över vad bilförsäkringen kostar...
Läsaridéer
0
Älskar ditt barn prinsessor, Disney-filmen Frost och drömmer om att sova och bo i ett slott? Roger Andersson från Töcksfors byggde en Frost-säng till...
Läsaridéer
0
Ett tekniskt badrum med sensorstyrda kranar och vindrutetorkare på spegeln – här är månadens läsaridé!
Läsaridéer
0
En bastu på hjul, tillverkade av en gammal kabeltrumma – här är månadens fina läsaridé!
Garage och förråd
0
Det finns många läskiga dekorationer till Halloween, men en villaägare tog pyntandet av garaget till en helt ny nivå. Spana in den här roliga idén!
Läsaridéer
2
Grillen byggdes om till ett härligt utekök – här är månadens läsaridé!
Gör det själv
0
Ligger verktygen och skräpar här och där? Så här byggde Ted Lillevold i Borlänge om ett oljefat till ett smart verktygsskåp.
Tävlingar
0
Har du byggt något kul till trädgården eller hemmet? Eller är du extra stolt över ett pyssel du gjort själv där hemma? Visa upp det här och ditt...
Läsaridéer
0
Missa inte månadens roliga läsaridéer: som Jimmys fina vattenfall, Majas fiffiga lampskärm eller Julias smarta anslagstavla.
Läsaridéer
0
Vi i Villas tävling om bästa sommarprojekten lockade mängder med fina läsaridéer. Krukor av plåt, justerbar grill – här är några av de många byggena!
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons