Annons
Den här artikeln är sponsrad.

CBC Investment group AB

CBC Investment group AB

Var med och ta del av Vår framgång!

CBC Investment Group investerar med egna medel i nordiska tillväxt bolag med tydlig exit inom 2-3 år. Vi tittar på och utvärderar tillsammans med vårt advisory board, ett hundratal företag per år. Ett fåtal kommer genom nålsögat. Dessa erbjuder vi vårt investeringsnätverk att bli delägare i. Vi har 3000 aktiva personer i nätverket och siktar mot 10.000 inom två år. Nu har du möjligheten att bli en av dessa. 

Vårt senaste bolag har stigit med drygt + 150% sedan sin notering i december 2015!

Hos oss är allt gratis och helt utan förpliktelser. För att kunna ta del av all information och fakta som intresserar dig så behöver du lämna dina kontaktuppgifter i fältet nedan. Därefter får du en speciell inläggnings kod som ger dig full tillgång till allt på vår hemsida.

Det här får du!
- Analys och exklusiv information
- En pålitlig och stabil partner
- Unika investeringstillfällen

 

 Mer information om CBC Investmentgroup AB
Namn:
Telefon:
E-post:
 

Svenskt teknikbolag löser hetaste frågan med patenterad teknik!

Fokus har sedan länge legat på datasäkerhet. Man har inte fokuserat på att säkra dataintegriteten för privatpersoner och företag. Svenska Vivalect Software AB har med 7 internationella patent utvecklat en teknik som gör att personlig data inte lagras. Det handlar om Iot (Internet of Things) och Big data. Företag som Fingerprint och de större bankerna har visat intresse för tekniken. Inom kort är en prototyp färdig och världslansering kan ske. Big data handlar om att klimatkatastrofer och svåra sjukdomar kommer att kunna undvikas, politiken bli bättre och ekonomin blomstra med hjälp av de enorma mängder data som regelbundet samlas in. Problemet har varit hur denna enorma datamängd skall kunna samlas in och användas utan att vår personliga integritet kränks. Vivalect Software AB har lösningen!

Vivalect ”vårt nästa case” 

Ett av våra portföljbolag Vivalect Software AB  har utvecklat och tagit patent på ett antal lösningar inom digital teknik, bland annat inom säker identifiering, authentisering, säker lagring och säker kommunikation. Tekniken som är användbar även inom smarta hem, kan anpassas till bland annat Blockchain teknik, IOT och big data,  förutom allmän inloggning och dataskydd. Tekniken handlar om att säkra kunddatabaser hos företag och göra det helt omöjligt att komma åt kundinformation vid en hackning – tex kreditkortsuppgifter. Flera större bolag har visat intresse för mjukvaran och vill gärna återkoppla när prototypen är klar – bland dessa bolag ingår även Svenska Fingerprint. Vivalect software AB ligger helt rätt i tiden för att kapitalisera på den digitala revolutionen som nu pågår. 

 

 Mer information om Vivalect
Namn:
Telefon:
E-post:
 
CBC Investment group AB
Adress: Vallgatan 25, 411 16 Göteborg, Sverige
Telefon: +46 31 54 55 63
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons