Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Ditt Solskydd

Ditt Solskydd

dittsolskydd.se erbjuder dig måttanpassade markiser såsom fönstermarkiser, terrassmarkiser, balkongmarkiser, korgmarkiser och den senaste modellen av markiser, screen markiser. En markis som faller rakt ner i skenor, men som ändå inte tar bort utsikten för dig.

Vi levererar också en trygghet i form av kvalité, leveranssäkerhet och med fantastiskt generösa garantivillkor. Det är därför vi idag är störst på nätet när det gäller markiser och persienner!

Samtliga av våra leverantörer är med i Svenska Solskyddsförbundet, en trygghet för dig som kund! Svårt att välja markis väv? Det är inte alltid lätt att bestämma sig för vilken markis väv man ska köpa till sina markiser.

dittsolskydd.se kan du testa markisvävar du vill ha på dina markiser till ditt hus innan du bestämmer dig.

Markiser

Hos oss hittar du svensktillverkade markiser som passar just dina behov! Vi vill ha massor av ljus. Men inte hur mycket som helst, inte var och när som helst heller. En terrassmarkis ger behaglig skugga över uteplatsen när du vill läsa en bok eller duka fram en måltid med goda vänners sällskap. Visste du att i Sverige förbrukar vi mer el för kylning än vi gör för uppvärmning! En fönstermarkis stoppar 90-95 % procent av solens strålning. De ger ett svalt och skönt klimat inomhus samtidigt som de skonar inredningen från blekning.

Balkongskydd

alkongräcke som insynsskydd eller på ett clipperstativ som solskydd. Ja det finns många sätt att använda ett balkongskydd på. På dittsolskydd kan du beställa balkongskydd, eller vindskydd som det också kallas, med eller utan öljetter eller kanske med vårt populära clipperstativ. Våra vanliga balkongskydd kan du välja om du vill ha med eller utan öljetter. Väljer du med öljetter på ditt balkongskydd så slår vi i öljetterna åt dig. Hur du fäster ditt balkongskydd är upp till dig men du kan fästa det med t ex ett snöre, buntband/spännband eller med skruv om du vill. Med spännband har du möjlighet att spänna ditt balkongskydd.

 

Ett balkongskydd med clipperstativ fäster du enkelt på ditt balkongräcke och du kan sen skjuta skyddet upp och ner för att ställa in det efter solen. Höjden är alltid 84 cm på clipperstativet och bredden kan vara mellan 87-155 cm. Fästet på clipperstativet är till för rörräcken samt plana räcken upp till 70 mm. Clipper Balkongskydd har flera fördelar. Den förlänger utesäsongen, skyddar mot insyn, skuggar uteplatsen under varma dagar och gör balkongen barnsäkrare. Eftersom Clipper är ställbar i höjdled så är det möjligt att ställa in balkongskyddet efter önskat läge. Hela ställningen är zinkcromaterad.

Persienner

Persienner är ett billigt och enkelt solskydd, men det går faktiskt att göra det vackert också. Idag levererar vi inte bara persienner som solskydd utan också som en inredningsdetalj. Persienner hänger i de flesta fönstren i våra nordiska hem. Persienner, mörklägg med en snygg persienn från dittsolskydd.se 

Vi har självfallet klassiska persienner som hänger mellan glasen, samt för nya 3-glas fönster som persiennen hänger fritt på insidan. Alla våra persienner är med 25 mm breda lameller. Alla persienner görs enligt de önskemål som just du har. Vi har inga standarmått utan du bestämmer hur stor din persienn skall vara, på millimetern. Vi vill inte bestämma hur din persienn ska se ut, vi ger dig bara rekommendationer, sen bestämmer du de exakta måtten du vill ha på din persienn!. Våra persienner går att få i tre olika utföranden.

Ditt Solskydd
Adress: Box 33, 532 21 Skara, Sverige
Telefon: 0511-10 000
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons