Annons
I samarbete med DACO

DACO

Vi tillverkar flytbryggor, landgångar, båtbommar och pontonbåtar för fritid och yrke.

DACO

Om DACO

DACO tillverkar och marknadsför produkter sport och fritid, men även produkter för byggsektorn. Vi har resurser för konstruktion, tillverkning och installation. Vi tillverkar flytbryggor, landgångar, båtbommar och pontonbåtar för fritid och yrke. Rinkar för ishockey, bandy, innebandy m.m. 

På vår hemsida kan ni ta del av vårt breda sortiment och även ladda ned produktblad för de flesta av de produkter vi saluför.

 

Marina system

Daco Flytbryggor har tillverkats i Ersmark, utanför Skellefteå, i över 30 år. Sortimentet innehåller bryggor för sommarstugor, badanläggningar samt båtbryggor för små och stora marinor. Nöjda kunder över hela landet, Norge, England, Grekland m.m.

Vad är det då som är utmärkande för Dacobryggorna?

  • Däck med längsgående virke ger den starkaste och vackraste bryggan.
  • Färdiga bryggenheter klara att sjösätta.
  • Kvalitén på virket, från den långsamt växande furan i övre Norrland, är unik- kanske bäst i världen.
  • Virket är fingerskarvat och tryckimpregnerat i högsta rötskyddsklass.
  • Alla spikar, skruvar och beslag är varmgalvaniserade och behandlade för att stå emot rostangrepp.
  • Bryggmodulerna i D600 och D700 serien sammankopplas med en patenterad gummikoppling som är stark, ljudlös   och flexibel.
  • När du köper en Daco brygga får du, från början, en skräddarsydd lösning som är funktionell och pålitlig.

Läs mer här

DACO
Adress: Älvgatan 2, 934 41 Ersmark
Telefon: 0910-72 31 00
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons