Annons

Dags att köpa julklappar: 4 smarta julklappstips!

Husliv

Julafton står runt hörnet och nu börjar jakten på de perfekta julklapparna. Kanske är det här året då du slipper stresshandla? Här är fyra tips på vägen. 

 

Annons

4 smarta julklappstips

1. Sätt inte så höga krav på dig själv och dina julklappar. Du behöver inte köpa den perfekta julklappen till hela släkten. Glöm inte bort att det är tanken som räknas. En varm och mysig filt till farfar kommer garanterat att uppskattas! 

2. Planera i god tid och skriv listor på vad du ska handla. Är ni två i hushållet? Dela upp listan – ta inte på dig hela ansvaret själv.

3. Hoppa över impulsköpen. Att köpa något på impuls brukar svida i plånboken och just nu under julen kan det vara bra att försöka vara så ekonomisk som det går, eftersom att december i sig redan är en sådan dyr månad. Ett tips kan vara att köpa julklapparna via Buyersclub, för att få ett så bra pris som möjligt. 

4. Beställ alla familjens julklappar på nätet! Ett perfekt alternativ om du hellre myser framför brasan än står i långa och stressiga köer i butikerna. Glöm inte bort att beställa klapparna i tid bara!

 

Hoppa över köandet i år och få mer tid till roligare saker.

 

Köp dina julklappar hos Buyersclub

Buyersclub är en tjänst baserad på prenumerationer snarare än på vinstdrivande försäljning. Därför har de marknadens ofta bästa priser på allt ifrån teknik till köksutrustning och familjeupplevelser.

Tjänsten har ingen bindningstid och kostar 49 kr/månad efter en första gratismånad.

Vi i Villa har ett samarbete med Buyersclub. Detta ger ett begränsat antal läsare en inbjudan till medlemskap, som man annars måste ställa sig i kö för. Tjänsten lanserar på måndag 28/11 men du kan registrera dig redan nu. Först till kvarn!

Klicka HÄR för att bli medlem i Buyersclub och unna dig själv en stressfri jul.

Annons

Tänk på vädret när du handlar online. Buyersclub är en webshop och leveranstider kan påverkas av vädret. Lägg gärna din sista beställning innan den 15:e december.

 

Sara Åhlström
25 november 2016
 
Annons
Mer om Husliv

5 frågor om larm och säkerhet

Husliv Vilken effekt har ett larm och vad är DNA-märkning? Lotta Mauritzson, på SSF Stöldskyddsföreningen, besvarar 5 frågor om larm och säkerhet. 

7 julklappar som gör världen bättre

Husliv Slut på presentidéer? Ge någon du tycker om en gåva som även gör livet lite ljusare för andra. Här är 7 snälla julklappar.

VIDEO: Du kan aldrig gissa vad som döljer sig i väggen!

Husliv Alla har vi någon gång drömt om att ha ett eget hemligt rum, men få av oss har gått från tanke till handling. Lyckligtvis finns det de som helt saknar...

10 saker du med barn känner igen i vintertider

Husliv Nog för att barn är bland det bästa som finns, men på vintern är livet som förälder inte alltid lika fantastiskt.

Sofie Sarenbrant: "Jag behöver ett färgglatt hem för att skriva om...

Husliv Författaren Sofie Sarenbrants hem är ­tapetserat med färgstarka och mönstrade tapeter. Det är här eller i kolonistugan hon skriver sina succédeckare –...

7 saker du har rätt till som villaägare

Husliv Visste du att du kan sätta upp en luftig spaljé utan bygglov, eller att du kan få ersättning av villahemförsäkringen om en smitare kör av vägen...

Smarta knepet för att värma matlåda

Husliv Tycker du att det är svårt att få maten jämnt varm när du värmer den i mikron? Här är knepet som fungerar!

"Vi är polarpoolen som fixar allt"

Husliv Kompisgänget i Lysekil hann aldrig hann ses, eftersom alla jämt fixade med sina hus. Då startade de Polarpoolen, som träffas fyra gånger om året för...

Har ni en miljöplan för båthamnen?

Husliv Saknar ni en miljöplan för den gemensamma båtuppläggningsplatsen? Det kan bli en kostsam historia.