Annons

Dags att köpa julklappar: 4 smarta julklappstips!

Husliv

Julafton står runt hörnet och nu börjar jakten på de perfekta julklapparna. Kanske är det här året då du slipper stresshandla? Här är fyra tips på vägen. 

 

Annons

4 smarta julklappstips

1. Sätt inte så höga krav på dig själv och dina julklappar. Du behöver inte köpa den perfekta julklappen till hela släkten. Glöm inte bort att det är tanken som räknas. En varm och mysig filt till farfar kommer garanterat att uppskattas! 

2. Planera i god tid och skriv listor på vad du ska handla. Är ni två i hushållet? Dela upp listan – ta inte på dig hela ansvaret själv.

3. Hoppa över impulsköpen. Att köpa något på impuls brukar svida i plånboken och just nu under julen kan det vara bra att försöka vara så ekonomisk som det går, eftersom att december i sig redan är en sådan dyr månad. Ett tips kan vara att köpa julklapparna via Buyersclub, för att få ett så bra pris som möjligt. 

4. Beställ alla familjens julklappar på nätet! Ett perfekt alternativ om du hellre myser framför brasan än står i långa och stressiga köer i butikerna. Glöm inte bort att beställa klapparna i tid bara!

 

Hoppa över köandet i år och få mer tid till roligare saker.

 

Köp dina julklappar hos Buyersclub

Buyersclub är en tjänst baserad på prenumerationer snarare än på vinstdrivande försäljning. Därför har de marknadens ofta bästa priser på allt ifrån teknik till köksutrustning och familjeupplevelser.

Tjänsten har ingen bindningstid och kostar 49 kr/månad efter en första gratismånad.

Vi i Villa har ett samarbete med Buyersclub. Detta ger ett begränsat antal läsare en inbjudan till medlemskap, som man annars måste ställa sig i kö för. Tjänsten lanserar på måndag 28/11 men du kan registrera dig redan nu. Först till kvarn!

Klicka HÄR för att bli medlem i Buyersclub och unna dig själv en stressfri jul.

Annons

Tänk på vädret när du handlar online. Buyersclub är en webshop och leveranstider kan påverkas av vädret. Lägg gärna din sista beställning innan den 15:e december.

 

Sara Åhlström
25 november 2016

0 Kommentarer

8

Björn Ranelid: "Jag har 45 000 böcker hemma"

Han har aldrig använt en diskmaskin, älskar trädgårdsarbete och klipper den 40 000 kvadratmeter stora tomten i ett svep. Välkommen hem till Björn Raneli...

0

Orosmoln för det svenska dricksvattnet

Hur mår det svenska dricksvatten egentligen? Läs expertens svar här!

1

Doreen Månsson: ”Barnen tycker att hemmet ser ut som ett grovsoprum...

Programledaren Doreen Månsson om monsterrenoveringen, kärleken till köksträdgården och sängköpet som hennes man hatar.

2

Ladda för camping!

Planerar du att semestra i husbil, med husvagn eller i tält? Här är tipsen som sätter pricken över i:et i camping!

2

Johnnie Krigström: "Grannarna trodde att jag var helt galen"

Han har trimmat grillen, plöjt ner varenda buske på tomten, och klipper sällan gräsmattan. Den härliga Sofias änglar-profilen Johnnie Krigström...

Annons

Allt du behöver veta om solpaneler

Att producera egen el och därmed både spara pengar och minska sitt beroende av elbolag lockar många villaägare. Här är allt du behöver veta om solpanele...

0

Travkungen Stig H Johansson: "Jag kan till och med laga mat"

Stig H Johansson är mannen som kan tala med hästar. Vi i Villas Anders Carlén har tagit pulsen på honom när det gäller trav, renovering och...

Annons

Guide: Bilsemester på Östersjökusten

Upplev Västervik, Oskarshamn, Kalmar, Öland och Gotland i sommar. Risskov Bilsemester guidar dig till sevärdheterna du inte får missa!

2

Camilla Läckberg: Vi har aldrig perfekt ordning hemma!

Fyra våningar, femton rum och två spöken – välkommen hem till Camilla Läckberg!