Annons

Dags att köpa julklappar: 4 smarta julklappstips!

Husliv

Julafton står runt hörnet och nu börjar jakten på de perfekta julklapparna. Kanske är det här året då du slipper stresshandla? Här är fyra tips på vägen. 

 

4 smarta julklappstips

1. Sätt inte så höga krav på dig själv och dina julklappar. Du behöver inte köpa den perfekta julklappen till hela släkten. Glöm inte bort att det är tanken som räknas. En varm och mysig filt till farfar kommer garanterat att uppskattas! 

2. Planera i god tid och skriv listor på vad du ska handla. Är ni två i hushållet? Dela upp listan – ta inte på dig hela ansvaret själv.

3. Hoppa över impulsköpen. Att köpa något på impuls brukar svida i plånboken och just nu under julen kan det vara bra att försöka vara så ekonomisk som det går, eftersom att december i sig redan är en sådan dyr månad. Ett tips kan vara att köpa julklapparna via Buyersclub, för att få ett så bra pris som möjligt. 

4. Beställ alla familjens julklappar på nätet! Ett perfekt alternativ om du hellre myser framför brasan än står i långa och stressiga köer i butikerna. Glöm inte bort att beställa klapparna i tid bara!

 

Hoppa över köandet i år och få mer tid till roligare saker.

 

Köp dina julklappar hos Buyersclub

Buyersclub är en tjänst baserad på prenumerationer snarare än på vinstdrivande försäljning. Därför har de marknadens ofta bästa priser på allt ifrån teknik till köksutrustning och familjeupplevelser.

Tjänsten har ingen bindningstid och kostar 49 kr/månad efter en första gratismånad.

Vi i Villa har ett samarbete med Buyersclub. Detta ger ett begränsat antal läsare en inbjudan till medlemskap, som man annars måste ställa sig i kö för. Tjänsten lanserar på måndag 28/11 men du kan registrera dig redan nu. Först till kvarn!

Klicka HÄR för att bli medlem i Buyersclub och unna dig själv en stressfri jul.

Tänk på vädret när du handlar online. Buyersclub är en webshop och leveranstider kan påverkas av vädret. Lägg gärna din sista beställning innan den 15:e december.

 

Sara Åhlström
25 november 2016
Mer om Husliv

Så blir ditt husliv – partiledarna svarar: Stefan Löfven

Husliv Skärpta amorteringskrav, ökat rot-avdrag eller slopat strandskydd, vad är viktigast för dig som villaägare? Sveriges riksdagspartier svarar på frågor om husliv. Statsminister Stefan Löfven ger svar på tal.

Annons

Södra Sveriges främsta fritidsresort

Husliv Till Isaberg Mountain Resort kommer många första gången de står på ett par skidor. Andra väljer att besöka Isaberg och de småländska skogarna under...

Annons

Vad sa du?

Husliv Enligt vissa undersökningar väntar många upp till tio år med att söka hjälp för sina hörselproblem. Audionomen Lotta Hannu från Bra Hörsel uppmanar...

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmarks liv i villa!

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.

Nyårsinspiration: Alla våra bästa tips samlade

Husliv 6 fantastiska efterrätter till nyår, så lyckas du med nyårsfesten och här är reglerna som gäller för fyrverkerier. Vi har samlat alla våra bästa nyårsar...

15 anledningar varför vi både älskar och avskyr vintern!

Husliv När den första puderlätta snön faller är det lätt att uppfyllas av vintrig harmoni. Men när det några minuter senare har omvandlats till ett slaskinferno är det svårt att inte misströsta. Här är 15 anledningar till varför vinter är både den bästa och värsta årstiden!

Gry Forssell: ”Jag satt hemma i köket och grät”

Husliv Hon är välkänd från både radio och tv men lever också ett helt vanligt villaliv med familj och hund. För Vi i Villa berättar Gry Forssell om ett omtumla...

Res smart och billigt i jul

Husliv Att resa kring en högtid är oftast kostsamt. Fredrik Brändström, chefredaktör på Vagabond, tipsar om vad du kan göra för att spara på slantarna!