Foto: Pixabay

Billigare och bättre bredband

Husliv

Hitta bäst bredbandsalternativ med hjälp av en jämförelsetjänst.

Hallå där, Karl Eckerlund, medgrundare av Bredbandsval.se, vad är det för något?

–Det är en ny och unik jämförelsetjänst som hjälper dig att se bredbandsalternativ, hastigheter och priser på din adress så att du kan välja det bästa erbjudandet och spara pengar.

Hur går jag till väga när jag använder tjänsten?

– Det är mycket enkelt: Du anger din adress i sökrutan på sajten och så hämtar vi in information om leverantörer, hastigheter och priser för adressen. Sedan presenteras en lista med bredbandserbjudanden, som är jämförbara då vi räknat ut ett ”jämförpris” per månad som väger in alla kostnader och rabatter.

Varför ska jag (eventuellt) byta bredband?

– Tidigare har det varit svårt att hitta rätt i bredbandsdjungeln, men vi gör det enkelt att göra ett informerat val och beställa direkt på sidan. Vi rekommenderar alla att se över sitt bredbandsavtal för att se om det finns bättre alternativ. Många som flyttar använder dessutom vår tjänst för att beställa bredband till sin nya adress.

Kostar det något att använda tjänsten?

– Nej, Bredbandsval.se är, och kommer alltid att vara, en kostnadsfri tjänst för alla konsumenter.

23 april 2018
Mer om Husliv

Så blir ditt husliv – partiledarna svarar: Stefan Löfven

Husliv Skärpta amorteringskrav, ökat rot-avdrag eller slopat strandskydd, vad är viktigast för dig som villaägare? Sveriges riksdagspartier svarar på frågor om husliv. Statsminister Stefan Löfven ger svar på tal.

Annons

Södra Sveriges främsta fritidsresort

Husliv Till Isaberg Mountain Resort kommer många första gången de står på ett par skidor. Andra väljer att besöka Isaberg och de småländska skogarna under...

Annons

Vad sa du?

Husliv Enligt vissa undersökningar väntar många upp till tio år med att söka hjälp för sina hörselproblem. Audionomen Lotta Hannu från Bra Hörsel uppmanar...

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmarks liv i villa!

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.

Nyårsinspiration: Alla våra bästa tips samlade

Husliv 6 fantastiska efterrätter till nyår, så lyckas du med nyårsfesten och här är reglerna som gäller för fyrverkerier. Vi har samlat alla våra bästa nyårsar...

15 anledningar varför vi både älskar och avskyr vintern!

Husliv När den första puderlätta snön faller är det lätt att uppfyllas av vintrig harmoni. Men när det några minuter senare har omvandlats till ett slaskinferno är det svårt att inte misströsta. Här är 15 anledningar till varför vinter är både den bästa och värsta årstiden!

Gry Forssell: ”Jag satt hemma i köket och grät”

Husliv Hon är välkänd från både radio och tv men lever också ett helt vanligt villaliv med familj och hund. För Vi i Villa berättar Gry Forssell om ett omtumla...

Res smart och billigt i jul

Husliv Att resa kring en högtid är oftast kostsamt. Fredrik Brändström, chefredaktör på Vagabond, tipsar om vad du kan göra för att spara på slantarna!