Annons

Välkommen till Vi i Villa!

Gör det själv

Vad är det som får oss att gå i spinn av perfekt ordning? Och varför är det så svårt att uppnå?

Annons

Jag vet inte hur många gånger som jag har hört mina vänner säga saker som: " ...och så ska vi vara hemma några dagar på semestern och få ordning på alla garderober. Det ska bli så skönt!".

 

Det ska rensas och fixas och slängas och ordnas i ett enda huj. Jag förstår känslan men för mig brukar oftast längtan efter att ligga och läsa vinna över längtan efter ordning hemma.

Hemma hos oss byggde vi en serveringsgång full av skåp och lådor för några år sedan. Där skulle var sak få sin plats!

Efter ett år hade det hamnat lite av varje i lådorna. I en kunde det ligga en pingisboll, några cd-skivor, solglasögon och några gratulationskort. För när vi ville få det lite fint på ytan låg lådorna där som räddarna i nöden.

I den här tidningen har vi hälsat på hemma hos en familj som verkligen gick igenom sina behov när de både byggde ny garderob och ny tvättstuga. Se resultatet på sidan 18. Själv gillar jag den där klädhängaren som kan fällas ner. Hoppas ni också får lite rensainspiration!

Annons
4 juli 2011

0 Kommentarer

0

Läsaridén: Nostalgimack av återvunnet material

Med 99 procent återvunnet material från gården har Gunnar Ljungstedt byggt en nostalgimack med tillhörande kiosk till barnen. Vi i Villa var förstås...

0

Så blev oljefatet ett verktygsskåp

Ligger verktygen och skräpar här och där? Så här byggde Ted Lillevold i Borlänge om ett oljefat till ett smart verktygsskåp.

0

10 tips för Halloweenmaten

Ska du ha Halloweenfest eller middag och letar efter inspiration för att servera maten på ett roligt (och kanske läskigt) sätt? Spana in det här.

0

Halloweendekorationerna som har spårat ur

Tänker du ha Halloweenfest och vill ge gästerna en riktig äckelkänsla? Här kan du inspireras av 11 Halloweendekorationer som spårat ur ordentligt.

0

Återbruka mera – och gör fina saker av återvunnet material

Återvinningens dag infaller den 29 september. Därför har vi samlat smarta och snygga idéer för ditt hem och trädgård av återvunnet material.

0

Skulle du låta den här mannen fälla träd hos dig?

Att fälla träd är en konst, och att fälla det mellan två byggnader är en ännu större konst – kan det verkligen lyckas? Spana in det här…

0

50 knep alla händiga bör känna till

Du har säkert sett hur hantverkare med olika knep får kaklet rakt, skruven att bita direkt eller fogen att bli snygg och slät. Här är inte mindre än 50...

0

30 smarta tips: så lyckas du med stenläggningen

Med sina 30 allra bästa tips hjälper stensättaren dig till en säker succé när du själv sätter sten på infarten, trädgårdsgångarna eller...

0

Bygg en glasskiosk till barnen

Ett roligt alternativ till att bygga en lekstuga till barnen – bygg en glasskiosk! Här är en enkel ritning och instruktion för hur du går tillväga,...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons